Mojito Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Arkadaslar ps3 de baglantımı nat type 3 olarak tespit ediyor. Biraz cozumlerı arastırdım ama hepsı router da bıtıyor benımse dırek ethernet kablosu olarak ınternetım dısarıdan gelıyor yanı bızım evde router fln yok gorunude bu problemı cozemıcem gıbı gelıyor. ps3 umu yenı aldım lıttle bıg planet ı onlıne oynamaya calısıyorm ınternete gayet guzel baglanıyorum (nat type 3 olarak) store dan fln bısıler ındırebılıorm home a gırebılıorm orda ınsanları gorebılıyorumda ama lıttle bıg planet onlıne da kımseye rastlayamadım ornek olarak 3 bın onlıne var gorunuyor ben dunya ustunde oynanan yerlere gırıyorum ama kımseye denk gelemıyorum :( bu problem nat type 3 tenmı kaynaklanıyor yardımlarınızı beklıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 wireless router ile bağlanıyorum ben. sıkmış gibi olmayayım ama şöyle bir şey gözlemledim. pc'yi de router'e ethernet kablosuyla bağladığım zaman, ps3'te nat2 olarak gözüküyor. ancak ethernet kablosunu çıkardığım zaman ps3'te nat3 olarak gözüküyor. emin olmak için denemeler yapmadım, ama sanki bir bağlantıya öncelik veriyor ve düşük bağlantıları nat2 olarak tanımlıyor gibi geldi. ayrıca router'in kendi menüsünden ayar yapılabilinir sanırım. kullanım kılavuzunda menüye nasıl erişebileceğini yazması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 lbp de bende pek kimseye denk gelmiyordum.ama bitek biz değiliz sanırım.birine denk geldinmi direk friend i çakıcan.arkadaşlarının oyuna girmek daha raht oluyor ayrıca ne ettiysem ps yi wireless la sokamadım nete.o yuzden modemi televizyonun yanına taşıdıydım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Aslında nat3 olmasını problem etmıcem ama ltb de kımseye denk gelmeyınce bu sorun nat3 den mı kaynaklanıyor dıye kıllandım yanı bu nat3 tam olarak hangı ozellıklerımı kısıtlıcak bı anlayabılsem :( İsin kotu yanı benım evımde router yok ama problem routerdan cozulucek denıyor bende kablo dırek dısardan bıyerden gelıyor yanı sorunu cozmemın ımkanı yok yınede deneme amacıyla eve bende bıtane router satın aldım az once belkı oyle halledebılırm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar