Korax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Benide baya gerdi film. Hatta uzun zamandir gerilmemistim bukadar. Sanirsam hersey sanki böyle guvenlik kamerasindan cekilir gibi oldugu icin biraz daha gerceklik payi katmis oldu olaya, sanki böyle gunluk basimiza gelebilecek biseymis gibi. Cok ciddi bi action olayi olmasada baya gerildim izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 çok rahatsız edici bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 cok cok, iste bende oyuzden gerildim baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 tek kamera kullanarak yapılabilecek en iyi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 kesinlikle katiliyorum, ya dedigim gibi. böyle efektmis falanmis filanmis yok. Sanki gunluk insan hayatinda gayet olabilecek bisey gibi geliyo insana oyuzden daha bi etkiliyo böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 2 gündür bu nalet film yüzünden uyuyamıyorum. dün de akşamüstü evde yalnızdım.tangur tungur bişiler düştü,e siz düşünün artık nasıl attıgımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 olm ben yalniz yasiyorum lan, kedi alcam eve bu gidisle, ses yapsinda kedidir kedi deyip gecistiriyim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 yorumlardan güzel bir film sandımda gayet rezil bir filmdi karakterlerin yaptıkları felan saçmalık ötesiydi zorladıkça zorladılar anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ben de bikaç gün önce izledim.özellikle ilk başlarda çok gerildim ama sonra alıştım afasdas.ama beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ahahha yorumlara guldum bir ara alıp izlemem gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 -alatariel- said: 2 gündür bu nalet film yüzünden uyuyamıyorum. dün de akşamüstü evde yalnızdım.tangur tungur bişiler düştü,e siz düşünün artık nasıl attıgımı. üç ve buçuk şeklinde mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Feci gerdi film, tv fln açtım etkisini azaltmak için öyle izledim ahah of ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ilk defa bi korku filmi etkiledi..(küçükken ilk defa izlediğim klasik senaryolu fimlerden birisi hariç) harbi gerdi lan:S dün gece 2:30 civarı izledim.. film bitti, evdeki seslere nasıl konsantre oldum.. böyle tak tuk ses falan geldi.. uyuyamadım falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 filmi bugün izledim. triplerdeyim. .. *O SES NEYDİ LAN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 cok fena film. gece izlemek dahada güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 fena değil izlenir başlığı görünce demin indirip izledim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 7 günde çekilmiş, 15 bin dolar bütçe ile sanırım nekadar doğru bilemicem ama doğrudur yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 daha yeni bitti bu saate. feci gerildim. arkadaş yanımda çatır çutur mesaj yazdığında "o ses neydi?" triplerini kaçırsam da baya gerildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 abi hiç etkilenmedim ben.ışıkları söndürüp izledim bittikten sonra dişimi fırçalayıp yattım.aklıma bile gelmedi yani.odun muyum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Korktum. Şuan da paranoyak gibi evi dinliyorum. Imdat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Çok güzel film de sonu olmamış. Daha korkunç bi final lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 sıkıldım bütün film boyunca. youtubedakiler daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 sonunu görmesem şu an büyük ihtimal sabaha kadar şu anda oturduğum yerde oturup müzik dinleyecektim. sonu çok kötüydü bendeki sinema sonlu versiyonuydu.. olay daha da etkilesin diye gece 1 de açtım odaya kapandım gerildim de gerildim ama sonunda sıçtı be ya. o hareketler falan çok fantastikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 dün cevahirde izledim güzeldi baya. gavur ahalisi pek korkmazda böyle cinlerden minlerden default olarak tırsan küçüklüğünden beri hikayelerle efsanelerle büyümüş bizim ahali için baya baya feci. lan bide demonu cin diye çevirmiş şerefsiz altyazıcılar akşam tırıs tırıs oldum bizim mal kedinin salak saçma devirdiği şeyler yüzünden. o değilde küçüklüğümden beri hayvanların içine girerlermiş hep hikayeleriyle büyüyen ben için kedi bile tırstırıcı oldu dün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ikinci yarıyı izlemedim ya karı hani ikisaat öyle ayskta mal mal duruyor ya.. sonra odadan çıkıyor orada filmin ilk yarısı bitti ondan sornaki sahne nasıl başlıyor adam kızı sabah merdivenlerde fln mı buluyor nedir? devamını divx den izleyeilbirim ama ehe spoilerlarıokuduktan sonra merak ettim hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar