Alis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Gayet ucuz For a limited time, eligible college students can get the sweetest deal on Windows 7 - for only $29.99 USD. That’s less than most of your textbooks! Hurry -- offer ends January 3, 2010 at 12:00 am CST. http://www.win741.com/ Microsoft Facebook network üyeleri msgi okumuştur zaten. Office seti 59$ http://www.microsoft.com/student/discounts/theultimatesteal-us/default.aspx Windows 7 30$ http://windows7.digitalriver.com/store/mswpus/en_US/DisplayHomePage?resid=wZgjzwoHAj8AAEH@xM8AAAAG&rests=1253223164685 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 sadece "3 processes" olayı varsa verilecek para değil. Çünkü öyle bir dalga vardı bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Yannız çakallık yapıp o listedeki üniversitelerden birsini bulup onun üzerinde almalısınız :) daha Türkiye desteklemiyor çünkü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 3 uygulama muhabbeti olmayacaktı diye hatırlıyorum. zaten çok saçma bişey (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 hmm iyiymis, aliim ben bunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 fiyatlar oldukca iyi tr'deki okullarıda kapsasalar iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 microsoft academic alliance saolsun, bütün ürünleri alabiliyom beleşe sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 windows 7 koymuslar mi msdne? office yoktu bi de orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Windows 7 Professional (x64) - DVD (English) aldım şimdi, iyi hatırlattınız valla, bulunsun :P @aquila var koymuşlar, x64, x86 da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 hrmm accu nerden alcaz acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 AA olan varmı lan burda ? parayi vereyim arkadaşa banada alsın valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 acc falan gerekmiyor, üni email'i vererek yararlanıp yararlanamadıgınıza bakabiliyorsunuz, yararlanabiliyorsanız email'inize direk track numarası ver size ozel bi link geliyor satın almanız icin, yalnız bizim unide(sabancı) gecmesine ragmen us kredi kartı istiyor sanırım, alanlar us kredi kartı bilgileri vererek mi aldı, yoksa baska bir yolu mu var ? ben de almak istiyorum cunku... edit: bilgilere baktım, listedeki üni'ler arasında sabancı falan yok, hatta us, canada ve uk dısında hic bi ulke yok sanırım, ama kontrol etmek icin sabancı mail'imi verdigimde hakkınız var dedi, yolladı linkimi, tam anlamadım walla... edit2: aquila msndaa sormus, sorry =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 bu site america ve canada içindir, o yüzden bulamıyorsunuzdur okulunuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 bi tek kredi kartı bilgisi verme kaldı yalnız, bi us kredi kartı bulsam alamaz mıyım ? bana gelen mail Windows 7 Purchase Eligibility Confirmation Congratulations! You are eligible to purchase from the Windows 7 Offer Store Click on the following link to get started: ******* When looking-up your order in the future, please use the following password: ******* PLEASE NOTE: Forwarding this email to others will make you ineligible for the program. Digital River Inc., is the authorized reseller and merchant providing e-commerce services for this store. Privacy Policy Terms and Conditions o linke tıkladım ve kredi kartı bilgisi verme yerindeyim su an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Fazladan okulunuzun ve sizin adınızı girerseniz okulunuzu listeye ekleyeceklerini ve size 1-2 haftaya ulaşacaklarını söylüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 kfg @, yıldız yıldıxz ****** olan yerleri de yazsana asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ehueh, abi okulun news'lerine de yazmıstım da, .edu ile bittigi surece her mail adresini kabul ediyormus su an, bug mı anlamadım, bir kart bulsam deniyecem de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyLifer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Bu Students versiyonunun ne gibi artıları eksileri var? Mesela Ultimate e göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 home premium ya, ogrencilere ozel olan tek sey kampanya bildigim kadarıyla, yoksa yine home premium satın alıyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 edu olan bütün üniler geçiyor diyor , sanmıyorum amerika kartı isteyeceğini.. alabilenler amerika kartıyla mı aldı? ben de alayım bundan tatil dönüşü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Bizim okul mail adresi vermiyor öğrencilerine. Teşekkürler Marmara sçsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 yani soyle, kart bilgileri girdigin yerde ustte adres kısmında ulke olarak yalnızca us var, bi de puerto rico falan var iste, acaba normal kartımın yanına kolpa bi us adresi girsem olur mu, us psn'de ise yarıyordu ehueh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 hangi üniler için geçerli olduguna dair bir liste falam varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 mailimi yazdım, inanmadı, 2 hafta içinde döneceklermiş. peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 kfg said: home premium ya, ogrencilere ozel olan tek sey kampanya bildigim kadarıyla, yoksa yine home premium satın alıyorsun...ayrıca prof da var aynı fiyata yanlış anlamadıysam. dikkat etmek lazım ona. okul hemen ilk çıktığında lisans almayacaksa, satın alınır burdan. tabi bi yolunu bulabilirsek. iyi fiyat olmuş, beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar