Theridone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 yav said: kampüste değilmiş küçükparktaymış eheh tamam. oraya sevgiliyle gidilir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 orada pes oynanır (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 sex(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 pardon yanlış konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 şu metroyu yapsınnar artık. nolur ya. 525'in büyük düşmanıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 geçen gün gördüm; adamın biri kendi binek aracının arkasına kocaman 525 stickerı yapıştırmış çok güldüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bide ikinci öğretimim ben. meslek lisesi çıkışına mı ne denk geliyomuş. 2 kere kavga ettim liselilerle otobüsün içinde. ama jason stathamdan öğrendiğim ölüm vuruşları sayesinde 2 taneyi yere yapıştırınca geriye kalan 10 kişi sustu. saol jason statham saol dostum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 iyi kill bill'den beş parnak vuruşu öğrenmemişsin dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 hemen öğreniym! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Tremour77 said: Dokuz Eylül Makine'de okuyorum ama sizin öğrenci çarşısının orda binamız.işgalci gibi duruyoruz orda hehehe. Oha? Kaçıncı sınıf? Örgün mü iö mü? Ayrıca su ürünlerinde okuyan arkadaşlar, bölümdeki arkadaşlarına ikaz etsinler bizim Özta'da çok takılmaya başladılar. Daha öğrenememişler mekanları, grand sizin, özta bizim kutsal topraklarımız. Gerçi bizim bölümün oradan geçen kızlarda ilgi açlığı var diye düşünmeye başladı tüm bölüm haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 özta ne yav :P kaç tane kafe var şöyle bi listeyi koysanıza hatta harita falan varsa süper olcak eheh ibf'nin küçükparkın dibinde olup kampüsten uzzaak olması pek iyi değilmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Deü mak müh'liğinin önündeki özta oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 mak muh fena ya tanisma gecelerinde filanda 2500 erkek halay cekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Bizim öyle bir atraksiyonumuz hiç olmadı lan. En azından bizim bölümün yok bildiğim kadarı ile. Çoğu üstler ve altlar derslerde kaynaşıyor not alma derdine haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Pyro said: Ayrıca su ürünlerinde okuyan arkadaşlar, bölümdeki arkadaşlarına ikaz etsinler bizim Özta'da çok takılmaya başladılar. Daha öğrenememişler mekanları, grand sizin, özta bizim kutsal topraklarımız. Gerçi bizim bölümün oradan geçen kızlarda ilgi açlığı var diye düşünmeye başladı tüm bölüm haha. Peeh. Kutsal toprak falan yalan onlar.. Zaman zaman özta'nın tercih edilmeside daha sakin oluşundandır muhtemelen ne var ise grandda;öğlen vakti boş masa bulana madalya vermek lazım.. heheh bugün sizin sınavınız nedeniyle öğleden sonraki derslerimiz iptal oldu :D mutlu bir andı (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Mukavemet sınavıdır o, gayet kolaydı fena da geçmedi. Sabah veya öglen dersin var mı bilmiyorum ama varsa perşembe cuma da iptal su ürünleri örgünlerinin. Hele cuma, sabah 8:30 dan akşama kadar püh. Ayrıca sizin yüzünüzden özta'da biz oturacak yer bulamıyoruz dışarıda, sitemimiz bundandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ben de burdayım ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 özta yetersiz hakkaten artık ya. nüfus acayip arttı. ilk sene insan olmuyodu resmen. bu su ürünleri c blokta filan sınava giriyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 @Pyro:Yeniyim ben daha ya 1. sınıf İÖ ama sabah da derslere giriyorum kendim ayarlattım programı.Sen kaçıncı sınıfsınki? Harbi yahu oturcak sandalye kalmıyo bazen.Bide arka tarafta Su Cafe var tenefüslerimin katili oldu mekan.Masa tenisi olsun buz hokeyi olsun.Bilardo olsun.PES olsun.Oyna oyna bitmiyo mekan valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 uzak durun abi su kafe nedir emyo&besyo apacilerinin bulusma noktasi adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Valla apachi varda."pachi olmayan yer mi var?" sorusunu da beraberinde getirir bu yazdığın.Apachi olur ama sen görmezlikten gelirsin.Herkes kendi halinde takılır.Eğer apachiliğini sana yaparsa o zaman ayarı verirsin gider ^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 yaaa burda edebiayt okuyan var mı bi ses etsin bakim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 alman dili edebiyatındayım ben. (hazırlıktayım gerçi şuan, malum almanca olunca mecbur oldu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 yok yaa yükseklisans programıyla ilgili bişi soracaktım alman dili olmaz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Tremour77 said: @Pyro:Yeniyim ben daha ya 1. sınıf İÖ ama sabah da derslere giriyorum kendim ayarlattım programı.Sen kaçıncı sınıfsınki? 2 ile 3 karışımı birşey benim şu an ki sınıfım eheh. Ben de İÖ yüm ama sabahtan giriyorum zaten çoğu derse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar