Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ege Üniversitesi

yav

Öne çıkan mesajlar

Tremour77 said:

Dokuz Eylül Makine'de okuyorum ama sizin öğrenci çarşısının orda binamız.işgalci gibi duruyoruz orda hehehe.

Oha? Kaçıncı sınıf? Örgün mü iö mü?

Ayrıca su ürünlerinde okuyan arkadaşlar, bölümdeki arkadaşlarına ikaz etsinler bizim Özta'da çok takılmaya başladılar. Daha öğrenememişler mekanları, grand sizin, özta bizim kutsal topraklarımız. Gerçi bizim bölümün oradan geçen kızlarda ilgi açlığı var diye düşünmeye başladı tüm bölüm haha.
Sosyal ağlarda paylaş

Pyro said:

Ayrıca su ürünlerinde okuyan arkadaşlar, bölümdeki arkadaşlarına ikaz etsinler bizim Özta'da çok takılmaya başladılar. Daha öğrenememişler mekanları, grand sizin, özta bizim kutsal topraklarımız. Gerçi bizim bölümün oradan geçen kızlarda ilgi açlığı var diye düşünmeye başladı tüm bölüm haha.

Peeh.
Kutsal toprak falan yalan onlar..
Zaman zaman özta'nın tercih edilmeside daha sakin oluşundandır muhtemelen
ne var ise grandda;öğlen vakti boş masa bulana madalya vermek lazım..

heheh
bugün sizin sınavınız nedeniyle öğleden sonraki derslerimiz iptal oldu :D
mutlu bir andı (:D
Sosyal ağlarda paylaş

Mukavemet sınavıdır o, gayet kolaydı fena da geçmedi. Sabah veya öglen dersin var mı bilmiyorum ama varsa perşembe cuma da iptal su ürünleri örgünlerinin. Hele cuma, sabah 8:30 dan akşama kadar püh.

Ayrıca sizin yüzünüzden özta'da biz oturacak yer bulamıyoruz dışarıda, sitemimiz bundandır.
Sosyal ağlarda paylaş

@Pyro:Yeniyim ben daha ya 1. sınıf İÖ ama sabah da derslere giriyorum kendim ayarlattım programı.Sen kaçıncı sınıfsınki?

Harbi yahu oturcak sandalye kalmıyo bazen.Bide arka tarafta Su Cafe var tenefüslerimin katili oldu mekan.Masa tenisi olsun buz hokeyi olsun.Bilardo olsun.PES olsun.Oyna oyna bitmiyo mekan valla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...