Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ya hocanın insiyatifindeydi geçme notu şimdi min 50 olayı geldi yani vize yüksek se o kadar salakça ki, 44 puanla f 45 final puanıyla aa alabiliyosun vs, pazartesi bitane büte girdim sağolsunlar 45 alınmaması için baya kasmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ama eskiden de öyleydi 49 ile kalıyodun 50 alman gerkeiyodu. 50 barajdı. şimdi onu 45e düşürmüşler? geçmiş olsun:/ bütün bütüne girersin sdfs o da olmadı tek ders. başka dersin yoksa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 bu adı batasıca okuldan bi kurtulamadım. geçtiğim ders ff görünüyor otomasyonda gittim bugün sordum, geçmişim. tüm otomasyon birbirine girmiş, hoca söyledi 2005de mezun olmuş biri kalmış görünüymuş vs. o yüzden geçtiğinizi düşündüğünüz ama ff görünen dersiniz varsa gidip kontrol edip dilekçe verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 benim arkadas da veterinerlik de okuyo 7/24 sovuyo okula,cok mu kotu la harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 bu sene cidden rezillikten başka birşey yok okulda. kafalarına göre yönetmelik değiştirip duruyorlar. bitsin şu dönem daha da beyazıta gidersem nolayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 cuma ders kaydı son benim daha notu açıklanmamış dersim var fsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 olmaz olsun böyle üniversite böyle otomasyon. geçtiğim ders sayısı arttıkça agno düşer mi arkadaş? ulan ne güzel 4 dersten geçtiğimde 1.83tü. 5. ciyi verdim ortalama 1.69 oldu. nasıl iş bu anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 alttan aldığın dersi mi geçtin ? e madem bir hata olduğunu düşünüyorsun aç exceli iki dakka derslerini gir bir ortalama hesaplayıcı çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 yok alttan aldığım ders değildi dönem dersiydi hepsi. bugün ders kaydına gittim. 3 dönemin agno su 1.75 te kalmış ve dönem tekrarı yapıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bugun son gun, nokta bokunda sinav sonuclarim gozukuyor ama secim yapamiyorum, aciklanmamis dersiniz var diyor obur yanda aciklanmis ders vize 83, final 30, but 75 ama not giderek dusuyor derken f i buldu sonunda simdi bide bilimsel hazirliktayim yuksek lisans, zaten sudan cikmis balki modeli hicbir halt anlamadim, birde ustune gecen hafta kime gitsem baskasina yolladilar, kimsenin kimseden haberi yok bolede kaotik bi ortam Sparkcaster said: allah belasını versin senin gibi okulun ya (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Ben İÜ'ye devam etmeyeceğim. Eger bu dönem kayıt yaptırmazsam, askerlik ne kadar tecil ettirilmiş oluyor? Yani ne zaman celp gelir? Acil, imdat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 gidip tecil ettir hemen. celp martta galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Ne oldu gençler ders kaydınızı yapabildiniz mi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 kendi döneminden üst dönemdeki dersleri seçme listesinde görebilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Sparkcaster said: kendi döneminden üst dönemdeki dersleri seçme listesinde görebilen var mı noktada sıkıntı var bizim bölümünde an itibariyle. düzelir yakın vakitte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar