Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Üniversitesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya hocanın insiyatifindeydi geçme notu şimdi min 50 olayı geldi yani vize yüksek se o kadar salakça ki, 44 puanla f 45 final puanıyla aa alabiliyosun vs, pazartesi bitane büte girdim sağolsunlar 45 alınmaması için baya kasmışlar
Mesaj tarihi:
ama eskiden de öyleydi 49 ile kalıyodun 50 alman gerkeiyodu. 50 barajdı.
şimdi onu 45e düşürmüşler?
geçmiş olsun:/ bütün bütüne girersin sdfs o da olmadı tek ders.
başka dersin yoksa tabi.
Mesaj tarihi:
bu adı batasıca okuldan bi kurtulamadım.
geçtiğim ders ff görünüyor otomasyonda gittim bugün sordum, geçmişim.
tüm otomasyon birbirine girmiş, hoca söyledi 2005de mezun olmuş biri kalmış görünüymuş vs.
o yüzden geçtiğinizi düşündüğünüz ama ff görünen dersiniz varsa gidip kontrol edip dilekçe verin.
Mesaj tarihi:
bu sene cidden rezillikten başka birşey yok okulda.
kafalarına göre yönetmelik değiştirip duruyorlar.
bitsin şu dönem daha da beyazıta gidersem nolayım.
Mesaj tarihi:
olmaz olsun böyle üniversite böyle otomasyon. geçtiğim ders sayısı arttıkça agno düşer mi arkadaş?

ulan ne güzel 4 dersten geçtiğimde 1.83tü. 5. ciyi verdim ortalama 1.69 oldu. nasıl iş bu anlamış değilim.
Mesaj tarihi:
bugun son gun, nokta bokunda sinav sonuclarim gozukuyor ama secim yapamiyorum, aciklanmamis dersiniz var diyor

obur yanda aciklanmis ders vize 83, final 30, but 75 ama not giderek dusuyor derken f i buldu sonunda

simdi bide bilimsel hazirliktayim yuksek lisans, zaten sudan cikmis balki modeli hicbir halt anlamadim, birde ustune gecen hafta kime gitsem baskasina yolladilar, kimsenin kimseden haberi yok bolede kaotik bi ortam

Sparkcaster said:

allah belasını versin senin gibi okulun ya

(tu)
Mesaj tarihi:
Ben İÜ'ye devam etmeyeceğim. Eger bu dönem kayıt yaptırmazsam, askerlik ne kadar tecil ettirilmiş oluyor? Yani ne zaman celp gelir?

Acil, imdat.
  • 3 hafta sonra ...
  • 10 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...