Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Üniversitesi

Bella

Öne çıkan mesajlar

Pickles said:

hala sağ sol diye birbirine dalan varmı iü de

sağ saol diye dalanlar var da, asıl nefret Atatürkçülere karşı, sağcısı da solcusu da saldırıyor okuldaki Atatürkçülere.. Hatta bazı sol görüşlü(bizim sahte sol dediğimiz) öğrenciler "ergenekoncular!!!!" bile diyebiliyorlar okuldaki Atatürkçülere.
Sosyal ağlarda paylaş

comandante said:

Pickles said:

sağ saol diye dalanlar var da, asıl nefret Atatürkçülere karşı, sağcısı da solcusu da saldırıyor okuldaki Atatürkçülere.. Hatta bazı sol görüşlü(bizim sahte sol dediğimiz) öğrenciler "ergenekoncular!!!!" bile diyebiliyorlar okuldaki Atatürkçülere.

ohanes harbi mi ya? hangi fakültedesin sen?
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

yahu nasıl ya mail attım hocaya vize saydırma iptal edildi mi diye evet dedi.

fakülteler arası fark olcak değil herhalde.
bence sizin hocaların haberi yok.

hoca değil artık ben öğrenci işlerine sordum adam bana bunu dedi. ayrıca biz hocalara da söyledik onlarında bilmesi gerekiyo ve sizi bu konuda bilgilendirmeleri gerekiyo dedi.

ben zaten bizim hocalara da sormuştum. bizde sıkıntı yok. belki de sizin fakülte de sıkıntı vardır ya da hocalarınız bilmiyodur vs.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

comandante said:

Pickles said:

cidden o nerde ya? ben avcılardayım ve öyle bişeyle karşılaşmadım hiç -gerçi avcılar bu tür işlerden elini ayağını çekmiş bi fakülte lol- laleli'de de arkadaşlarım var görseler böyle bişeyden kesin haber verirlerdi. ilginçmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

DeadSkinMask said:

Bella said:

yahu nasıl ya mail attım hocaya vize saydırma iptal edildi mi diye evet dedi.

fakülteler arası fark olcak değil herhalde.
bence sizin hocaların haberi yok.

hoca değil artık ben öğrenci işlerine sordum adam bana bunu dedi. ayrıca biz hocalara da söyledik onlarında bilmesi gerekiyo ve sizi bu konuda bilgilendirmeleri gerekiyo dedi.

ben zaten bizim hocalara da sormuştum. bizde sıkıntı yok. belki de sizin fakülte de sıkıntı vardır ya da hocalarınız bilmiyodur vs.

bunu cidden anlamadım ben.
yönetmelik değişse fakülte ayrımı olmaz. bu konuda ya bizim fakültede ya sizin fakültede bir bilgi eksikliği var.
ama iktisat fakültesinin sitesine bakarsan güncel duyurularda "vize saydırmalar iptal oldu" yazısını görürsün.
hadi hocalar bilmiyor desem, değişiklik olsa yazıyı kaldırırlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

DeadSkinMask said:

yav said:

comandante said:

Pickles said:

cidden o nerde ya? ben avcılardayım ve öyle bişeyle karşılaşmadım hiç -gerçi avcılar bu tür işlerden elini ayağını çekmiş bi fakülte lol- laleli'de de arkadaşlarım var görseler böyle bişeyden kesin haber verirlerdi. ilginçmiş.

evet avcılar biraz daha uzak kalıyor. sağ görüşlü ve sol görüşlü öğrencilerden ayrı ayrı aynı cümleyi merkezde ve edebiyatta işittik.. edebiyat fakültesindeyim ben, geçen sene çanakkale gezisi için açtığımız masaya öğrenci kolektiflerinden 40 kişi gelip bize "eli kanlı katiller, ergenekoncular" diye bağırıp sonra linç etmeye kalkmışlardı. iki gün sonra da merkez kampüste ergenekonculara çalışma yaptormayız demişlerdi.. kolektif öğrenciler gene.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
02 Şubat 2011 tarihinde saat 11.00’de, Fakülte Dekanları ve Yüksekokul Müdürlerinin ve İstanbul Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanı Koray Türk’ünde katılımı ile yapılan toplantıda görüşülerek karara bağlanması söz konusu olan aşağıdaki konular ortaya çıkmıştır.

1.Bir defaya mahsus olmak üzere, 21-25 Şubat 2011 tarihleri arasında bir Ek Telafi Sınavı açılması ve bu sınava Bitirme ve Bütünleme Sınavına giremeyen ve Bitirme ve Bütünleme Sınavına girip de FF, DD ve DC notu alan birinci ve ikinci öğretim öğrencilerinin istekte bulunmaları şartı ile alınması,

2.Halen yapılmakta olan Bütünleme sınavlarında ve açılacak ek telafi sınavında, yarıyıl sonu sınav alt sınır notunun yönetmelikte (Madde 21-2) geçen minimum not olan 45 olarak uygulanması ve bu uygulamanın 2010-2011 Eğitim-Öğretim dönemi sonuna kadar yapılacak sınavlarda da geçerli olması,

3.Alttan ders alan öğrencilerin daha önce aldıkları vize notlarının devam etmekte olan Bütünleme sınavlarında, tanınan ek telafi sınavlarında ve 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Dönemi sonuna kadar yapılacak sınavlarda, bu dönem vize sınavına girmeyenler için önceki vize notunun, girenler için ise iki nottan yüksek olan vize notunun dikkate alınması,

4.2010-2011 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Döneminde geçerli olmak üzere, ders alma işlemlerinde alttan alınacak dersin tercihinde; öncelikle notu FF olan dersin alınması zorunluluğunun kaldırılarak öğrencilerin notları FF, DD ve DC olan derslerden istediklerini seçme olanağının sağlanması

üstteki şey

adamlar okulu bozdu ya tbr brv
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Sparkcaster said:

3.Alttan ders alan öğrencilerin daha önce aldıkları vize notlarının devam etmekte olan Bütünleme sınavlarında, tanınan ek telafi sınavlarında ve 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Dönemi sonuna kadar yapılacak sınavlarda, bu dönem vize sınavına girmeyenler için önceki vize notunun, girenler için ise iki nottan yüksek olan vize notunun dikkate alınması,

ulan bu okul, okul olmaktan çıktı.
bir dönem içinde iki kere yönetmelik kararı mı değiştirilir.
ilk dönemde varolan vize saydırma işlemini geçersiz yapmışlardı şimdi önceki vize notu dikkate alıncak denilmiş. iyi bari ikinci dönemdeki derslerin vizesinden yırttık.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

finalden alman gereken notu 45 yaptılar ama normalde curve ile 33 ortalama ile cc cb felan alabiliyodun

bak bunu bilmiyodum.
şimdi 45 alsam hertürlü geçiyo muyum bu dönem için de geçerli miydi bu?
2 dakikada bir yönetmelik mi değişir ya bu ne iş bu sene.
sen de mi bitiremedin bu arada?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...