Bella Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 harç yatırma + ders seçme + danışmana imzalatma için son gün bu cuma mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 katkı kredisi alanlar harç yatırmıyo sanırım. bir kaç arkadaş garantiye gitmiş harç yatırmak için borcunuz görünmüyo demişler. ama hrehangi bi makbuz falan da vermiyolarmış borcumuz görünmediğine dair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Bella said: harç yatırma + ders seçme + danışmana imzalatma için son gün bu cuma mı? eylül 24 olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ana sayfada 24 diyor ama edebiyat fakültesinin sitesinde 17'si son görünüyor. hayır izmirdeyim ona göre gelicem yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 O yüksek lisans için falan olabilir iyi bak Ahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 sistemde bi problem mı var? dünden beri seçemıyorum ders nokta'da, tıklıyorum tamam diyorum sonra alınan derslerde görünmüyor ders. edit: hah düzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 aryıca bugün şöyle bi mail geldi. said: Ders kayıtları için nokta otomasyonla alakalı problemi olanlar, yeni_kayı[email protected] adresine ad,soyad,öğrenci no, TC kimlik no gibi bilgilerini ve otomasyonla alakalı yaşadıkları problemi yazıp göndermeleri halinde sistem yöneticileri tarafından sorunları giderilmeye çalışılacaktır. Not: Ders kayıtları 24 Eylül tarihine kadar devam etmektedir. sorunu olanlar nokta otomasyonla ilgili belki bi çare olarak bunu kullanabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
comandante Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Selamlar, ben istanbul üniversitesi edebiyat fakültesi öğrencisiyim. Hazırlık sınıfında tekrar etmek durumunda olmama rağmen birinci sınıfa ders kaydımı yaptırabildim. Ardından yaptıramayacağımı, hazırlığı tekrar etmemi söylediler. Peki dedim. Son olarak geçen gün otomasyonda tekrar baktığımda birinci sınıf derslerim duruyor, bölüme gidip kontrol ettiğimde ise birinci sınıfta yoklamada adımın olduğunu gördüm.. Okul tarihinde hem hazırlık hem birinci sınıfa kayıtlı ilk öğrenci ben miyim, merak ediyorum.. Okuun öğrenci işlerini düşünürsek, ilk olmayabilirim.. Ben istanbul üniversitesi edebiyat fakültesi öğrencisiyim.. iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 öğrenci işlerine sor. peşini de bırakma, dünyadaki en bihaber öğrenci işleri bizimki. suya götürür susuz getirir anlamazsın. işinin peşinde koşması gereken sensin, mağdur olursun sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
comandante Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 okulda o kadar çok şeyle uğraşıyorum ki.. koşturuyorum ya dekanlık artık sıkıldı benden her gün başka nedenle geliyorum. sen de mi edebiyat mağdurusun kardeşim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 nokta otomasyonu mu... süphanallah kardeş ibretlik bir eğitim hikayesi bizim okulun da nokta otomasyon şeysi, ie dışında çalışmaz.. baştan yemişsiniz darbeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 O kadar alakalı ve ilgili bir sistem varki İÜ de transkript(nasıl yazılıyorsa artık) de F yazan dersleri aslında geçmişsen gidip senin haber vermen lazım yoksa kalmış olarak gözüküyor. Böyle üstün teknoloji herkese nasip olmaz. Bunun dışında yemek 75 krş oldu yastayız :( yemekler de epey kötüleşti bence özellikle dün soslu makarna diye bişey yapmışlar ben hayatımda bu kadar iğrenç bişey görmedim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 akşam yemeği de 1 tl oldu ama yine de iyiyiz diğer okulları göz ününde bulundurak bu yemek fiyatları konusunda. ayrıca dönem arasında yeniden şirketler arası açık arttırma oluyo sanırım. değişir ve yeni bi şirket gelir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
comandante Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 geçen baklava çıktı ona sevindim ama bak. Onun dışında okulun en iğrendiğim yemeği balık Resmen canlı gibi o ne öyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 bu süper gerizekalı okul vize saydırmayı kaldırmış, dönem ortasında yönetmelik değiştirmiş yani. çok sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 o muhabbet geri alındı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 nası geri alındı ne zaman? nerden duydun? çünkü ben cuma konuştum öğrenci işleriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 bugün bizim bölüm başkanıyla konuştum artı olarak mat 3 hocasıyla konuştum saydırılıyo rahat ol dedi bana. dün emin değildim, bana gelen mesaj doğrultusunda sana kaldırılmış sanırım dedim ama bugün gidip konuşunca eminim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ya hay allahım. şuan iktisat fakültesinin sayfasında da iptal edildi yazıyo bir değişiklik yok. onların haberi yoktur belki. çünkü ben öğrenci işleriyle falan baya tartıştım yök kararı yapıcak bişi yok dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 hocaya danışmam yeterli olur diye düşündüm ben ama bir de öğrenci işlerine sorayım yarın. ordan aldığım cevabı da söylerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 bugün öğrenci işlerine de sordum aynı cevabı aldım. vizeler sayılıyo. strese gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 hala sağ sol diye birbirine dalan varmı iü de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Pickles said: hala sağ sol diye birbirine dalan varmı iü de Dalan değil de bildiğin öyle kişiler var. Bana da arkadaşım finalden geçme notu 60 oldu dedi iktisat için ne derece doğrudur bilmiyorum ama olduysa çok hoş olmuş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 bende vize final ortalamasının 45 olduğunu duydum mühendislikte ama ne kadar doğru onuda bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 yahu nasıl ya mail attım hocaya vize saydırma iptal edildi mi diye evet dedi. fakülteler arası fark olcak değil herhalde. bence sizin hocaların haberi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar