Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Üniversitesi

Bella

Öne çıkan mesajlar

aryıca bugün şöyle bi mail geldi.

said:
Ders kayıtları için nokta otomasyonla alakalı problemi olanlar, yeni_kayı[email protected] adresine ad,soyad,öğrenci no, TC kimlik no gibi bilgilerini ve otomasyonla alakalı yaşadıkları problemi yazıp göndermeleri halinde sistem yöneticileri tarafından sorunları giderilmeye çalışılacaktır.

Not: Ders kayıtları 24 Eylül tarihine kadar devam etmektedir.

sorunu olanlar nokta otomasyonla ilgili belki bi çare olarak bunu kullanabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Selamlar, ben istanbul üniversitesi edebiyat fakültesi öğrencisiyim. Hazırlık sınıfında tekrar etmek durumunda olmama rağmen birinci sınıfa ders kaydımı yaptırabildim. Ardından yaptıramayacağımı, hazırlığı tekrar etmemi söylediler. Peki dedim. Son olarak geçen gün otomasyonda tekrar baktığımda birinci sınıf derslerim duruyor, bölüme gidip kontrol ettiğimde ise birinci sınıfta yoklamada adımın olduğunu gördüm.. Okul tarihinde hem hazırlık hem birinci sınıfa kayıtlı ilk öğrenci ben miyim, merak ediyorum.. Okuun öğrenci işlerini düşünürsek, ilk olmayabilirim..
Ben istanbul üniversitesi edebiyat fakültesi öğrencisiyim.. iyi geceler.
Sosyal ağlarda paylaş

O kadar alakalı ve ilgili bir sistem varki İÜ de transkript(nasıl yazılıyorsa artık) de F yazan dersleri aslında geçmişsen gidip senin haber vermen lazım yoksa kalmış olarak gözüküyor. Böyle üstün teknoloji herkese nasip olmaz.

Bunun dışında yemek 75 krş oldu yastayız :( yemekler de epey kötüleşti bence özellikle dün soslu makarna diye bişey yapmışlar ben hayatımda bu kadar iğrenç bişey görmedim .
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...