Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Üniversitesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
katkı kredisi alanlar harç yatırmıyo sanırım. bir kaç arkadaş garantiye gitmiş harç yatırmak için borcunuz görünmüyo demişler. ama hrehangi bi makbuz falan da vermiyolarmış borcumuz görünmediğine dair.
Mesaj tarihi:
sistemde bi problem mı var?

dünden beri seçemıyorum ders nokta'da, tıklıyorum tamam diyorum sonra alınan derslerde görünmüyor ders.

edit: hah düzelmiş.
Mesaj tarihi:
aryıca bugün şöyle bi mail geldi.

said:
Ders kayıtları için nokta otomasyonla alakalı problemi olanlar, yeni_kayı[email protected] adresine ad,soyad,öğrenci no, TC kimlik no gibi bilgilerini ve otomasyonla alakalı yaşadıkları problemi yazıp göndermeleri halinde sistem yöneticileri tarafından sorunları giderilmeye çalışılacaktır.

Not: Ders kayıtları 24 Eylül tarihine kadar devam etmektedir.

sorunu olanlar nokta otomasyonla ilgili belki bi çare olarak bunu kullanabilirler.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Selamlar, ben istanbul üniversitesi edebiyat fakültesi öğrencisiyim. Hazırlık sınıfında tekrar etmek durumunda olmama rağmen birinci sınıfa ders kaydımı yaptırabildim. Ardından yaptıramayacağımı, hazırlığı tekrar etmemi söylediler. Peki dedim. Son olarak geçen gün otomasyonda tekrar baktığımda birinci sınıf derslerim duruyor, bölüme gidip kontrol ettiğimde ise birinci sınıfta yoklamada adımın olduğunu gördüm.. Okul tarihinde hem hazırlık hem birinci sınıfa kayıtlı ilk öğrenci ben miyim, merak ediyorum.. Okuun öğrenci işlerini düşünürsek, ilk olmayabilirim..
Ben istanbul üniversitesi edebiyat fakültesi öğrencisiyim.. iyi geceler.
Mesaj tarihi:
öğrenci işlerine sor.
peşini de bırakma, dünyadaki en bihaber öğrenci işleri bizimki.
suya götürür susuz getirir anlamazsın.
işinin peşinde koşması gereken sensin, mağdur olursun sonra.
Mesaj tarihi:
nokta otomasyonu mu...
süphanallah kardeş ibretlik bir eğitim hikayesi
bizim okulun da nokta otomasyon şeysi, ie dışında çalışmaz..
baştan yemişsiniz darbeyi.
Mesaj tarihi:
O kadar alakalı ve ilgili bir sistem varki İÜ de transkript(nasıl yazılıyorsa artık) de F yazan dersleri aslında geçmişsen gidip senin haber vermen lazım yoksa kalmış olarak gözüküyor. Böyle üstün teknoloji herkese nasip olmaz.

Bunun dışında yemek 75 krş oldu yastayız :( yemekler de epey kötüleşti bence özellikle dün soslu makarna diye bişey yapmışlar ben hayatımda bu kadar iğrenç bişey görmedim .
Mesaj tarihi:
akşam yemeği de 1 tl oldu ama yine de iyiyiz diğer okulları göz ününde bulundurak bu yemek fiyatları konusunda.

ayrıca dönem arasında yeniden şirketler arası açık arttırma oluyo sanırım. değişir ve yeni bi şirket gelir belki.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bugün bizim bölüm başkanıyla konuştum artı olarak mat 3 hocasıyla konuştum saydırılıyo rahat ol dedi bana.

dün emin değildim, bana gelen mesaj doğrultusunda sana kaldırılmış sanırım dedim ama bugün gidip konuşunca eminim artık.
Mesaj tarihi:
ya hay allahım.
şuan iktisat fakültesinin sayfasında da iptal edildi yazıyo bir değişiklik yok.
onların haberi yoktur belki.
çünkü ben öğrenci işleriyle falan baya tartıştım yök kararı yapıcak bişi yok dediler.
Mesaj tarihi:
Pickles said:

hala sağ sol diye birbirine dalan varmı iü de
Dalan değil de bildiğin öyle kişiler var. Bana da arkadaşım finalden geçme notu 60 oldu dedi iktisat için ne derece doğrudur bilmiyorum ama olduysa çok hoş olmuş .
Mesaj tarihi:
yahu nasıl ya mail attım hocaya vize saydırma iptal edildi mi diye evet dedi.

fakülteler arası fark olcak değil herhalde.
bence sizin hocaların haberi yok.
  • Yeni Oluştur...