Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Faction Change Service Now Available in Europe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Peki charda ki mountlar filan noluyor ? Ben pvp lvllıyorumda allya gecırıp 2 ay sonra full item layıp horde a gecıcem bu migrate sırasında neler kaybedıyoruz bılen varmı ?
Mesaj tarihi:
Mountlar falan da geliyor tabi. Horde bineklerine dönüşüyor. Tiger'ım, green skeletal warhorse falan oldu işte elf - ud yaparken.
Tek kaybın sanırım şu Argent Crusade dailyleri ve title falan aldıysan o gidiyor galiba. Tam emin değilim o konuda da.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
1 Ay olmadı daha karakterımı ally yapmıstım sımdı kontrol ettıgımde Aviable transfer dıyor karakterın yanında tekrar horde yapıcam. Ama sure 60 gun dıye okumustum ıslemın sonundamı yalan olucak yoksa 30 gunmu ?
Mesaj tarihi:
ozkolous said:

peki bu payment method blocked olayı ile yine karşılaşanınız var mı? varsa "ne kadar sürede" üstesinden geldiniz? (via tel/mail)
10 dakka telle
Mesaj tarihi:
iyi olmuş bu, bir şirket olarak doğru adımlar atıyor, çok istek vardı bu konuda. Gerçi eski oyuncuları üzüyor biraz bu tarz değişiklikler şekil a.1 bu konuda görüldüğü gibi.
Mesaj tarihi:
Miraul said:

ozkolous said:

peki bu payment method blocked olayı ile yine karşılaşanınız var mı? varsa "ne kadar sürede" üstesinden geldiniz? (via tel/mail)
10 dakka telle

eheh şans eseri gördüm :) . o işi ilk zamanlarında hallettim skype ile ama 10 dak olmadı 2 günümü aldı adamlara ulaşmak. kaldı ki akabininde oyunu bıraktım.

not: bıraktığımdan beri günler sanki daha bi uzun geliyor...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Asgard said:

undeadı allye geçirecem mesela human mı oluyo direk ve tipini felan ayarlayabiliyoruz değil mi?

classın mesela mage ise sadece human-gnome-draenei

classının olduğu ırklara geçebiliyorsun sadece
Mesaj tarihi:
tip flm ayarlama oluyor mu human locku gnome yaptım ztn bisi belli olmuyor diye ama draenei priest human female yapasim var soyle suratsiz direk seda sayana katilan kadinlar gibi bi modeli var o gelirse cok uzulurum
  • Yeni Oluştur...