S-H Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 geri dönüş yokmuş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 yok.. sonsuza kadar öyle kalıyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Geri dönüş var 60 gün sonra. Ama aynı karaktere, race'e ve ,isme dönebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Peki charda ki mountlar filan noluyor ? Ben pvp lvllıyorumda allya gecırıp 2 ay sonra full item layıp horde a gecıcem bu migrate sırasında neler kaybedıyoruz bılen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mountlar falan da geliyor tabi. Horde bineklerine dönüşüyor. Tiger'ım, green skeletal warhorse falan oldu işte elf - ud yaparken. Tek kaybın sanırım şu Argent Crusade dailyleri ve title falan aldıysan o gidiyor galiba. Tam emin değilim o konuda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Cok saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 peki bu payment method blocked olayı ile yine karşılaşanınız var mı? varsa "ne kadar sürede" üstesinden geldiniz? (via tel/mail) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 1 Ay olmadı daha karakterımı ally yapmıstım sımdı kontrol ettıgımde Aviable transfer dıyor karakterın yanında tekrar horde yapıcam. Ama sure 60 gun dıye okumustum ıslemın sonundamı yalan olucak yoksa 30 gunmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ac blizz kaninizi icse doymaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Valla gecırdım 60 gun olayı yalanmıs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ozkolous said: peki bu payment method blocked olayı ile yine karşılaşanınız var mı? varsa "ne kadar sürede" üstesinden geldiniz? (via tel/mail) 10 dakka telle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 iyi olmuş bu, bir şirket olarak doğru adımlar atıyor, çok istek vardı bu konuda. Gerçi eski oyuncuları üzüyor biraz bu tarz değişiklikler şekil a.1 bu konuda görüldüğü gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Miraul said: ozkolous said: peki bu payment method blocked olayı ile yine karşılaşanınız var mı? varsa "ne kadar sürede" üstesinden geldiniz? (via tel/mail) 10 dakka telle eheh şans eseri gördüm :) . o işi ilk zamanlarında hallettim skype ile ama 10 dak olmadı 2 günümü aldı adamlara ulaşmak. kaldı ki akabininde oyunu bıraktım. not: bıraktığımdan beri günler sanki daha bi uzun geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Impin yapıcağı %5 extra damage 20 euroya değer mi ne dersiniz? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Birde öbür Orc Racial var abi o daha bomba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 undeadı allye geçirecem mesela human mı oluyo direk ve tipini felan ayarlayabiliyoruz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Asgard said: undeadı allye geçirecem mesela human mı oluyo direk ve tipini felan ayarlayabiliyoruz değil mi?ayarlarsın istedigni secersin tabi class varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Asgard said: undeadı allye geçirecem mesela human mı oluyo direk ve tipini felan ayarlayabiliyoruz değil mi? classın mesela mage ise sadece human-gnome-draenei classının olduğu ırklara geçebiliyorsun sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 tip flm ayarlama oluyor mu human locku gnome yaptım ztn bisi belli olmuyor diye ama draenei priest human female yapasim var soyle suratsiz direk seda sayana katilan kadinlar gibi bi modeli var o gelirse cok uzulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 nelf yap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 nelf cast animasyonu begenmiyorum asil amacim diplomacy + 3% spirit aslinda .< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 oha nelf in animasyonlarını beğenmiyorsun buda iyiymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 shadow castingi flm hosta 2. priest oldugu icin healer olacak cok kotu duruyor healing casti =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 human lock mu iyidir gnome lock mu lvl 26 da daha gnome yaparsam binekte degisicek mi sonuçta su anda ata biniyor o gnome binege dönücek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 para çok geliyo galiba=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar