damar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 kazanamadan girdim şu okula abim saolsun.. okulda göl falan var.. dersleden sonra insanın içi rahatlıyo.. kime sorduysam.. akademik kariyerim ve geçlik hayatım arasında şeçim yapmam gerektiğini söledi... hade hayırlısı ama helal olsun delikanlı okulmuşş.....[signature][hline]memati...... sustur şu iti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 anlayamadım kazanmadan nası giriosun?[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 çaycı felandır :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Ziyaret etmiş okulu işte :) Walla o gölü bi kere gördüm 4 sene okuduk ama :) İTÜ teknik açıdan çok güzel bir okuldur, ama sosyal yanı bi miktar zayıftır[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 orda okumuyorum bikaç derse kaçak girdim falan yani beleşten de okunuyo annadın mı[signature][hline]memati...... sustur şu iti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 oha be abi pm atsaydın :-D bu arada göl falan yapay mı yoksa alanda vermışta kaldırmamışlar mı ?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 portatif göl, istediin yere götürüp löpp diye yerleştiriyosun[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: damar, 15 Haziran 2004 14:48 tarihinde demiş ki: helal olsun delikanlı okulmuşş..... bu nedemek?[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehoca84 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 bir itülü olarak şunu söyliyim:Fazla teknik bi okul ya:) ha gölü var o ayrı ama bi göle tav olma yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: AutolycuS, 15 Haziran 2004 14:53 tarihinde demiş ki: Ziyaret etmiş okulu işte :) Walla o gölü bi kere gördüm 4 sene okuduk ama :) İTÜ teknik açıdan çok güzel bir okuldur, ama sosyal yanı bi miktar zayıftır +1 aynen katılıyorum. 1 kere görmüşlüğüm vardır gölü(yada göleti diyelim). Sosyal açıdan ise hiç bahsetmiyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar