Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ahaha heyvan ya :D ama hakkatten çok pis gideri var. bence ebru vurulsun, çocuk düşsün, polat enrage olsun, düşmanları fena dövsün, gaye ile ilişki yaşasın, bi daha da evlenmesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 gaye bizi de tedavi et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Yalnız cidden çok mezarcı bölümdü. Ya gerçi dizinin kalitesi yerlerde Pusu'nun en başından beri de işte, bu kadar izledim diye izliyorum. Artı, tekrarlıyorum: üşüyoruz Elif reyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=IXILCfMibIM peki bu son fragman nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 hassittir lan noluyo asdadassfasfaahsiadhkgfahp coskun cilgin bickin bi bölum geliyo yani desene, cok adam öluyo baya belli aehaehua, sapittilar iyice valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bitirecekler galiba,sonunda iyiler ölsün özellikle ömer baba kötüler yasasın.sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bence onlarda farkında bokunu çıkardık biz diyorlar. :) silahlarla ölülerle bizi hödölicekler unutcaz o zırvana günleri. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 kadronun yarısını öldürsünler belki düzelir biraz dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 OHAAAAAAAAAAAAA şaka mı bu ??? :O polat görevi bırakıyo memati KGT nin başına geçiyo sonra intihar ediyo iskender ve israilli adam vuruluyo löbran ceyms bi topu daha tek elle 150 metreden fileyle buluşturuyo ali samiyi dünyaya getiren hemşirenin mahrem yerleri bir kez daha anılıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 diziyi muallakta bitirip son bölümü gidin kurtlar vadisi filistin de izleyin derlerse döverim hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Dragonmax said: OHAAAAAAAAAAAAA şaka mı bu ??? :O polat görevi bırakıyo memati KGT nin başına geçiyo sonra intihar ediyo iskender ve israilli adam vuruluyo löbran ceyms bi topu daha tek elle 150 metreden fileyle buluşturuyo ali samiyi dünyaya getiren hemşirenin mahrem yerleri bir kez daha anılıyor... polat görevi bırakıoda belki bırakmıo abi öle artislik yapıo fragmana on koymuşlardır, 2.si mematinin kgt meselesi tam kesin değil bende intikam almak istiyorum dio eleman bşi demio 3.sü mezarda kan çıkıo vururken falandı filandı ama zannetmiyorum intihar etsin 4.sü löbrayn ceymsi bilemiyorum yapabilir 5.si ali samiyi karıştırma pls öptm kib bye aeo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 -Memati ölmez vatan bölunmez, -Polat kesin birakiyorum der ve altindan bi oyun cikar, adamlari kesin polat temizler. diye dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 İzleycez gorcez tak tak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Dizi tatile mi girecek nedir, rölantiye aldılar iyice. Bi de bu Polat'ın yeni yancısı Cahit neci acep, çok gösteriyorlar son zamanlarda galiba Aron Feller'in veya İhtiyarların falan adamı çaktırmıyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 sardı yalnız ha. action. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 vurulmayan adam ftw olmasın da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Polat toplantıyı basacak abicim kesin, tatile gidiyom diyip rahatlattı düşmanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Buldum be sonunda http://www.youtube.com/watch?v=JbjgPoq6mnE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ahanda bildim, Polat almış kanası eline sotede bekliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bu dizinin reklamları baydı, bu yüzden izlemeyi bırakmıştım tekrar bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Epru ile Kazım, Abdülhey'in inini buldu bence, suratları değişti o evin kapısı açılınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 abdulhey strikes back ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 spo lazım olur belki Abdülden ziyade şu kadın doktor diye tahmin ediyorum ben. Hatta Ebru bakcak "oha napıyon lan burda" diyip kıskançlık falan edicek, sonra arkadan yaralı halde abdül gözükcek. Polat ikisini oraya yerleştirmiş tedavisi gizli yapılsın hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 lan iice b.ku cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 son oyununu oynuyo polat zaten dizi hazirana bitio sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar