Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 (tu)oha noluo lan... feller in lafi iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 cehennemde oynanıcak başka hiç birşey yoktur. waow. :D güzel olcak böün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 parayı yine de ben kazanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Jahrein said: garbıçta kv'yi eziyolar. KOŞUN BEYLER sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bu haftaki bölüm baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Lan Apti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 yeni ismi aptalhey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 uzun zamandır abdül ölsün istemiştim oysa ki ama hiç öldürmediği kadar adam öldürüyor. iyice çakallaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 abdül alışkanlık edindi bölüm sonu birini vurmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 robot abdül oldu iice. erbuyu iyi ki bi kere gösterdiler. :) patiyi mi okudular ne :P fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 aylardır izlemiyorum şu diziyi biri özet geçebilir mi son durum nedir? abdül androit olmuş tmmda nasıl oldu mesela onu çok merak ettim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 yakışıklının çakallığıyla ebruyu iyice gaza getirdi. ebrucuğun babası öldükten sonra pek bi hıyarlaşmasından abdül aron amcanın kucağına düşüyor. ünsal aga tam bir satıcı çıkıyor. abdül bol bol iğne alıyor aron tarafından ve aronun öğrenmek istediklerini söylüyor. "asu" diye. çünkü asuyla birlikte yaşıodu bizim ihtiyar. orda gizleniodu. şimdi yine yok piyasada. şu anda abdül bi leyla olduundan 2 bölümdür kahraman gibim adam öldürüo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Kullanan adam gibi olacak. Abdül Polattayken beceriksizin tekiydi, elinden yakışıklıyı kaçırdı, Ebrunun tuzağına düştü, önceki bölümlerde tonla beceriksizlik yaptı. İskender devraldı, 1. gün tataroğlu, 2. günA BDli ajan gitti. Viva La Skender! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 harbiden ha. abdül abdül olalı böyle görmemiştir kendisini auhzuhda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 GG ama cidden no rmk olsun bu sefer ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 has lan, noldu böyle asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 imkansiz ya polat bukadar salak olamaz heroes daki peter ı bile gecti bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 boku cikti, insallah abdulhey ölurde su muhabbet beni sikintiya sokmaz daha. Biliyodum la öyle bisey olacagini, ben strese girdim yani, yapma etme derken. Helal ama mematiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bokunu harbiden çıkarttılar da yine abdülçük birini bıçaklayarak bitirdiler. bir de eski ciddiyeti yok aga dizinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ne oldu bu bölümde? abdül öldü mü? kim öldürdü öldürmediseler niye öldürmediler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 asdad Ölmedide vuruldu, memati vurdu. Polatida bicakladi abdul duygu sömurusu yapip.Saglam yerden vurdu ama memati, artik ölsun abdul bi zahmet ordan vurulunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ebruyu da vursa biri artik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Oha millet kurtlar vadisi izliyor ve bölümleri yorumluyor. http://img163.imageshack.us/img163/7486/shockedbyfaggotry.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 evet biz kv severleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 oha ya, yeni izleyebildim son bölümü. öeh abdül azına tükürim.. poalata bişe olamaz da abdül bilemicem. ama bence badülde ölmicek. hatta belki abdülün aklı başına bile gelebilir ama gelse de gelmese de ekime kadar artık, kimse güvenmez şerfsize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar