Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi Pusu 4. Sezon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yakışıklının çakallığıyla ebruyu iyice gaza getirdi. ebrucuğun babası öldükten sonra pek bi hıyarlaşmasından abdül aron amcanın kucağına düşüyor. ünsal aga tam bir satıcı çıkıyor. abdül bol bol iğne alıyor aron tarafından ve aronun öğrenmek istediklerini söylüyor. "asu" diye. çünkü asuyla birlikte yaşıodu bizim ihtiyar. orda gizleniodu. şimdi yine yok piyasada. şu anda abdül bi leyla olduundan 2 bölümdür kahraman gibim adam öldürüo.
Mesaj tarihi:
Kullanan adam gibi olacak.
Abdül Polattayken beceriksizin tekiydi, elinden yakışıklıyı kaçırdı, Ebrunun tuzağına düştü, önceki bölümlerde tonla beceriksizlik yaptı.
İskender devraldı, 1. gün tataroğlu, 2. günA BDli ajan gitti.

Viva La Skender!
Mesaj tarihi:
boku cikti, insallah abdulhey ölurde su muhabbet beni sikintiya sokmaz daha. Biliyodum la öyle bisey olacagini, ben strese girdim yani, yapma etme derken. Helal ama mematiye
Mesaj tarihi:

asdad

Ölmedide vuruldu, memati vurdu. Polatida bicakladi abdul duygu sömurusu yapip.Saglam yerden vurdu ama memati, artik ölsun abdul bi zahmet ordan vurulunca

Mesaj tarihi:
oha ya, yeni izleyebildim son bölümü. öeh abdül azına tükürim.. poalata bişe olamaz da abdül bilemicem. ama bence badülde ölmicek. hatta belki abdülün aklı başına bile gelebilir ama gelse de gelmese de ekime kadar artık, kimse güvenmez şerfsize
  • Yeni Oluştur...