Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 hmm, o nasil oluyor peki? aslinda curve olayinin mantigini tam olarak cozemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 zorunlu attendance kalkmış, hadi hayırlısı eheh. 15 ile d+ alınır gayette, ama geçme notu 40 olupta ortalamanın 30 olduğu dersler var onlar nasıl oluyor acaba gfdhfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 yarın java midtermü varmış lan daha yeni haberim oldu hay =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 15 ile d+ nasil oluyor acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 St. Dev. yüksekse olur, 10 la bile geçilir rahat. 12 ile geçmişliğim var benim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 geçiyosunuz da ortalamanıza nasıl etki ediyor bu? merak ettim valla çekmez mi aşağı ortalamayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deeper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ortalamayı iplemeyen çok. bazıları can(okul bitsin) derdinde. bakınız ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Fiziğin curveı baya düşük ya be 102den A getirdim geçen dönem 71le. Ki finale 2 saat çalışarak girmiştim. Zaten fizik101-102 sınavlarının sistemleri aynı. 1 tane geçen senenin sorularından 2 tane suggested problemlerden 1 tane de kimsenin yapamadığı ölesine bir soru. Onun için hani moralinizi bozmayın geçmek baya rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 fizik haricinde matematikte curve nasil geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 mesela geçme notu 40 ya, ama ortalama 35-36, 75'i geçen A alıyor gibi birşeyler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 geçme notu 40 ise 40 alan c mi almış oluyor? 36 veya 34 ise d'ye mi denk geliyor? d ile de geçiliyor fakat ortalama 1.8 veya 2.0'ın altına düşerse d'leri geri veriyorlar değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 -all said: mesela geçme notu 40 ya, ama ortalama 35-36, 75'i geçen A alıyor gibi birşeyler oluyor. A için genelde 80-85 üstü not gerekiyor en azından geçen sene 106 ve 203de öyleydi. Ortalama düşük olmasına rağmen tabi. B+da 72 den başlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 hocaya bakar. curve keyfi bi uygulamadır. hocamocamocamocamocamocamocam yapıp notlarınız 3-5-4ken geçe de bilirsiniz dersten bazi bazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 106 203 204 ü bütün mühendislikler alıyor ya hocamcammcamhocamcam yapamıyorsun genelde. Arkadaş 0.5 puan yüzünden 203ten kaldı işte şimdi elec201'i alamıyor tekrar verdiler 203ü. 106'nın ortalaması daha yüksekti mesela 203 e göre geçen sene ama puan dağılımını aynı yaptılar gene hani anca +-1 oynadı. Pek curve yaptıkları söylenemez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ölçek kayıyo yani bi nevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ben de indr262 den almıştım vakti zamanında öle bi şekilde. curve degil de gecme notu belirlemişti, gecme notunun 0.8 falan altındaydım. geçemedi notum sonuç olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Curve nasıl keyfi uygulama yahu? Standart deviation yok mu sizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 curve falan yok bizde yalan o is. Curve 21 benim totalim 45 iken dersden kaldim elec204 den. Hoca kafasina gore belirliyor gecme notunu ki buna baya bir ornek verebilirim. buarada gecme notu degismeyen mat derside mat204 dur. 40 ile gecirir bazen 37 38 e indigide olmustur. Ama gel gorki curve sene sonu 35 i cok az gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Goldman&Sachs a gelen var mıydı buralardan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 math204 vizeleri çoşturmuş gene 38 ortalama oh najs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 keske ekonometri de öyle olsa eyemkey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 koçta 2 tane fakir var otoparkındaki arabalardan farkettim bildiğin fakirler zaaa hey allam ya atın şunları okuldan diye dilekçe yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 neymis arabalar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 dur osman biliyo modellerini birisi fiattı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ben pek denk gelmedim bu dediginiz arabalara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar