Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cem Garipoğlu yakalandı, teslim edildi. - SON DAKİKA

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eh o kadar prim yapıcaklar tabi.

ama her zamanki gibi doğruları eğip büküp, HALA TÜRK POLİSİNİN BAŞARISIDIR DİYOR YA ADAM. ULAN HERİF TESLİM OLDU TESLİM YA
Mesaj tarihi:
Thraine_Numeheru said:

emniyetinden tut erdoğana kadar pay çıkardılar kendilerine
adam teslim olmuş yahu

Aynen öyle.. türkiyedeydi adam bütün bu zaman sürecinde nasıl kendilerine pay çıkardılar tam bu açılım belli oldu diye kendilerini nasıl yüceltmeye çalışıyorlar böyle şeylerle yazık.
Mesaj tarihi:
allahımmm, bu süreyya karabuluttan nefret ettim.

hem 3 milyon euro istedi hayyam garipoglundan, simdi de canlı yayında benım amacım para diildi diyor.
Mesaj tarihi:
süreyya karabulut şu an

3 gün önce yakalandı. aile teslim etmez. bugune kadar etmedi şimdi mi edicek. 3 gün önce yakalandığından haberim vardı. bana emniyetten bilgi geldi dedi.
Mesaj tarihi:
Zegna said:

allahımmm, bu süreyya karabuluttan nefret ettim.

hem 3 milyon euro istedi hayyam garipoglundan, simdi de canlı yayında benım amacım para diildi diyor.

adamdan nefret etmek yerine ruh sağlığını kontrol etmek lazım bence.
Mesaj tarihi:
süreyya karabulut'un konuşmaları enteresan gerçekten.

3 gün önce yakalandığını bu adam nerden biliyo.

ve 3 gün önce nasıl yakalandı lan. yakalandı diyoduk da yalanlanmıştı. falan.

of noluo bi anlasak. acaba hiç öğrenebilicek miyiz tüm gerçekleri.
Mesaj tarihi:
bu hafta uykusuzda şu çemberle alakalı güzel bi karikatür vardı üşenmesem koycam.bakın.

ben de şu muammer gülere zaten gıcıktım şimdi daha da gıcık oldum.nası pay çıkarıyolar kendilerine.hiç utanma yok,yok kendi titiz çalışmasıymış,yok aileler dikkat edip ders alsınmış.adam teslim edilmiş avukatlar tarafından,bunlar da sankı cinayetten 1 hafta sonra şıp diye bulmuşlar gibi muamele ediyolar.kendi çocuğun arar gibi arıyolarmış,evet eminim öyledir.

bide olayı anlatcağına ona buna teşekkür ediyolar peh.

tekrar açıklama yapıyo güler şuan.
Mesaj tarihi:
http://www.milliyet.com.tr/Dunya/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=19&ArticleID=1139935&Date=17.09.2009&b=Iki%20saatte%20damarlari%20bulamadilar

Edit: yanlis yere atmadim mesaji.
Mesaj tarihi:
reyou said:

http://www.milliyet.com.tr/Dunya/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=19&ArticleID=1139935&Date=17.09.2009&b=Iki%20saatte%20damarlari%20bulamadilar

harbi bu ne alaka :p
  • Yeni Oluştur...