Zegna Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 mahkeme karari acıklanana kadar kimseye suclu diyemiyorsun hukuken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 eh o kadar prim yapıcaklar tabi. ama her zamanki gibi doğruları eğip büküp, HALA TÜRK POLİSİNİN BAŞARISIDIR DİYOR YA ADAM. ULAN HERİF TESLİM OLDU TESLİM YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 vali hala ana babalar ders alsın diyo. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ona mahkeme karar veriyor bella. mahkemeden önce "suçlu" demek suç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Thraine_Numeheru said: emniyetinden tut erdoğana kadar pay çıkardılar kendilerine adam teslim olmuş yahu Aynen öyle.. türkiyedeydi adam bütün bu zaman sürecinde nasıl kendilerine pay çıkardılar tam bu açılım belli oldu diye kendilerini nasıl yüceltmeye çalışıyorlar böyle şeylerle yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ne zaman çıkıyo mahkemeye söyledi az önce kaçırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 şu an savcılığa sevk ediliyo anladığım kadarıyla. ses boğuk geliyodu habertürkte biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 allahımmm, bu süreyya karabuluttan nefret ettim. hem 3 milyon euro istedi hayyam garipoglundan, simdi de canlı yayında benım amacım para diildi diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 süreyya karabulut şu an 3 gün önce yakalandı. aile teslim etmez. bugune kadar etmedi şimdi mi edicek. 3 gün önce yakalandığından haberim vardı. bana emniyetten bilgi geldi dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Zegna said: allahımmm, bu süreyya karabuluttan nefret ettim. hem 3 milyon euro istedi hayyam garipoglundan, simdi de canlı yayında benım amacım para diildi diyor. adamdan nefret etmek yerine ruh sağlığını kontrol etmek lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 heh ulan tayyibe bile pay çıkardılar ya helal olsun. 6 ayda yakalıyamamışsınız , utanıcakları yerde şov yapıyorlar ciddi ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 süreyya karabulut'un konuşmaları enteresan gerçekten. 3 gün önce yakalandığını bu adam nerden biliyo. ve 3 gün önce nasıl yakalandı lan. yakalandı diyoduk da yalanlanmıştı. falan. of noluo bi anlasak. acaba hiç öğrenebilicek miyiz tüm gerçekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 bu hafta uykusuzda şu çemberle alakalı güzel bi karikatür vardı üşenmesem koycam.bakın. ben de şu muammer gülere zaten gıcıktım şimdi daha da gıcık oldum.nası pay çıkarıyolar kendilerine.hiç utanma yok,yok kendi titiz çalışmasıymış,yok aileler dikkat edip ders alsınmış.adam teslim edilmiş avukatlar tarafından,bunlar da sankı cinayetten 1 hafta sonra şıp diye bulmuşlar gibi muamele ediyolar.kendi çocuğun arar gibi arıyolarmış,evet eminim öyledir. bide olayı anlatcağına ona buna teşekkür ediyolar peh. tekrar açıklama yapıyo güler şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Avukat iyi yere dikkat etti yanlız hangi aile teslim etti diyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 gündemi değiştirmeyi başardılar tam zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ya bu "ahmet" mevzusu ne? bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Evet baba ruh sağlığını kaybetti.Şimdi biraz huzur bulduysa bir tedavi olmasında yarar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ben babayada inanmıyorum ruh sağşığı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 çok ağır tezgahlar dönüyo bu işte ama nası olsa tam anlamıyla öğrenemeyeceğiz iç yüzünü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ahmet kim acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 bencede hic ogrenemicez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 http://www.milliyet.com.tr/Dunya/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=19&ArticleID=1139935&Date=17.09.2009&b=Iki%20saatte%20damarlari%20bulamadilar Edit: yanlis yere atmadim mesaji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 o ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Zegna said: bencede hic ogrenemicez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 reyou said: http://www.milliyet.com.tr/Dunya/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=19&ArticleID=1139935&Date=17.09.2009&b=Iki%20saatte%20damarlari%20bulamadilar harbi bu ne alaka :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar