elaidi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 git ya senden katil falan olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 @nileppezdel, dostum karanlık bir sokaktan geçen keşi bıçaklayıp kaçarsan yakalanmazsın. Cinayetler genelde, töre, aldatma, anlaşmazlık gibi nedenlerden olduğundan dolayı, katili tespit etmek çok zor olmuyor. Örn sevgilini öldürdüğünde ceseti iyi bir şekilde yokedersen, herkes bunlar çok iyiydi hiç kavga etmezdi der, sen öldürdüğün tüm gün ailenle birlikte olduğunu ispatlar, poliste seni sorguya çekerken, sinir krizi geçirir, bayılırsan falan anca yakalanmaya bilirsin. Bunların hepsini yapabilme olasılığın çok düşük. O yüzden deneme =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Ne denemesi abi? :D Sadece sevgiin kaybolursa ve cinayet kanıtı ya da seni direk bağlayan bir kanıt yoksa şüpheli de olsan serbest olursun bunu söylüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 adamı potansiyel katil yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 40 yıllık seri katil gibi konuşuyorsun. birşeyi ilk seferde hatasız yapma ihtimalin ne? Ek olarak loxias'ın dedikleri de var. O kadar iyi rol kesiyorsan oyuncu olursun zaten, bırak cinayeti falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Yapan bir sürü kişi var, destekli ya da desteksiz. Zekama da güveniyorum ama yapmam. Tek söylediğim zor olmadığı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ShadowFury said: Hüseyin Üzmez i de imralıya yollayabilirlerse çok süper bi üçlü elde edebiliriz. Hüseyin Üzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 nileppezdel said: Ne denemesi abi? :D Sadece sevgiin kaybolursa ve cinayet kanıtı ya da seni direk bağlayan bir kanıt yoksa şüpheli de olsan serbest olursun bunu söylüyorum :) burası Türkiye =) abd gibi mi olduğunu sanıyorsun? kanıt yoksa seni serbest bırakmak zorunda falan kalıyorlar? 2 yıldır suçunu bilmeden yatan var bu memlekette.. alırlar içeri verirler ceyranı şakırsın bülbül gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Politik suçlarda öyle be abi. Devletin seni indirmek gibi bi derdi yoksa sevgilin kayıp diye 2 sene içerde yatmazsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Birşey sorcam bu kızın hiç arkadaşı facebook acc.ı falan yok muymuş? Yoksa ben TV izlemediğimden kaçırdım mı? Hayır genelde böyle olaylar olduğunda ağlamaklı arkadaş grupları facebookta yazılmış mesajlar falan görürüz ama ne bu adamın ne de vefat eden kızın okul vs. hayatları deşilmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 cok fazla amerikan cinayet dizisi izlemissiniz burasi turkiye said: Birgün dünyanın önde gelen istihbarat teşkilatları bir yarışma düzenlemişler. Mekan olarak Afrika seçilmiş. Görev basit: Bi tane işaretlenmiş fare bir çok hayvanın olduğu bir mekanda salıncak, salınmanın üzerinden tam olarak bir gün geçince sırası gelen istihbarat teşkilatı elemanları fareyi bulmaya çalışacak. Farenin biri işaretlenmiş ve salınmış. Birgün geçince ilk sırada olan mossad aramaya koyulmuş. 6 saat sonra mossad elemanları işaretli fare ile gelmişler. Sonra fare yine salınmış. Bu sefer sıra CIA e gelmiş. Onlar da fareyi 8 saat sonra bulup getirmişler. Sonra da sıra kgb ye gelmiş. Kgbliler ise fare yi 1 gün sonra bulup getirmişler. En son sıra bizim mitçilerdeymiş. Ama 1 gün olmuş, 2 gün olmuş, 1 hafta olmuş, bizim mitçiler yok ortada. Sonra diğer elemanlar merak etmişler, bunların başına bir iş mi geldi ,diye aramaya koyulmuşlar, Bir de bakmışlar ki bizim mitçiler kuytu bir köşede bi tane fille uğraşıyorlar. Elemanlardan biri filin dötüne cop sokuyor, diğeri ıslatıp elektrik veriyor, bir diğer elinde kızılcık sopası vura vura file " sen faresin sen faresin sen faresin" diyormuş. Bu durumu gören diğerleri mitçilere sormuşlar: Napıyorsunuz? Bizimkiler: İşte fareyi bulduk, demişler. Adamların ağzı açık kalmış: Kardeşim, bunun neresi fare, bu bildiğimiz fil. O anda fil atlamış: Abi ben valla fareyim, billa fareyim insani katilde yaparlar komunistte yaparlar bin ladinde yaparlar biraz elektirikle bulbul gibi otersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Bir zamanlar XXX Sapığını yakaladık demişlerdi böyle. Şüphelilerden birine işkence ede ede ben yaptım dedirtiyorlar. Alıyorlar 1-2 ay içeri. Tabi adamı nişanlısı terk ediyor, işinden atılıyor, ailesi evlatlıktan reddediyor vs. Gerçek sapık yakalanınca da "Kusura bakma birader yanlışlık yaptık" diyorlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Münevver Karabulut cinayetinin faili olduğu suçlamasıyla tutuklanan Cem Garipoğlu'nun amcası ile Süreyya Karabulut arasında aracılık yaptığı ileri sürülen yerel gazeteci Cemil Baran yeni iddialarda bulundu. Baran, aralarında Cem'in amcası Hayyam Garipoğlu’nun da bulunduğu 3 kişinin yanı sıra bölücübaşı Öcalan’ın Türkiye’ye getirilişinde görev alan bordo bereli 'Ahmet' adlı bir subayın da polis tarafından gözaltına alınacağını öne sürdü. Cemil Baran, Gaziantep’te Demokrasi Meydanı’nda yaptığı basın toplantısında bazı iddialarda bulundu. İstanbul'da gözaltına alındığını hatırlatan Cemil Baran, “Gözaltına alındığım zaman bana uygulanan psikolojik baskıyı Garipoğlu Ailesi’ne uygularsanız cinayet çözülür” diyerek İstanbul Valisi Muammer Güler, Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve cinayet masası dedektiflerine çağrı yaptı. 'CEM ERMENİSTAN'DA YAKALANDI' Cem Garipoğlu’nun Ermenistan’da yakalandığını, ancak bu ülke ile ilişkilerin iyi olmaması nedeniyle Suriye üzerinden Gaziantep’e getirilip, oradan İstanbul’a götürüldüğünü öne süren Cemil Baran şu iddialarda bulundu: “Cem bir hafta öncesinden yakalanmıştı. Ama o zaman sel felaketi olduğu için şov yapılmak için gizli tutuldu. Ben yakalandığı zamanla ilgili İstanbul’da notere tutanak tutturdum. Ben Hayyam Garipoğlu’na Ahmet’leri sordum. Bana ‘Hangi Ahmet’i soruyorsun, bende Ahmet çok’ dedi. Şimdi açıklıyorum. Bu cinayet Garipoğlu’nun şirketlerinde çalışan 3 Ahmet’te kilitlidir. Bunlardan birisi şoförlüğün yanı sıra işler yapan Ahmet’tir. İkincisi Başçavuş Ahmet’tir. Bu da, bürokrasi işlerini yürütür. BORDO BERELİ GÖZALTINA ALINACAK Üçüncü ve en önemlisi ise 8 - 10 yıl önce özel operasyonla yurt dışında yakalanan çok önemli birisinin (bölücübaşı Abdullah Öcalan) Türkiye’ye getiriliş operasyonuna katılan bir bordo berelidir. Şu anda ordudan ayrılmış mıdır, ayrılmamış mıdır bilmiyorum. Ama, bana gelen istihbarata göre soyadı Küremen, Karahan veya Karaman olabilir. Polisten aldığım bilgiye göre bu Ahmet’ler yarın Hayyam, Fatih ve Kasım Garipoğlu ile birlikte gözaltına alınacaktır. Cem Garipoğlu’nun yakalanışı bir senaryodur, filmdir. Kasım Garipoğlu, Hayyam’ın babasıdır. 50 senedir hukukla uğraşan bu kişi, Cem’in akıl hocasıdır. Cem Garipoğlu’nun en yakın arkadaşı Münevver Karabulut’un kardeşidir. Tekrar ediyorum. Bu cinayeti 6 kişi işledi. Eğer, Cem Garipoğlu’nun Ermenistan’da yakalandığı açıklanmazsa ben 30 Ekim’de her şeyi açıklayacağım.” Cemil Baran, eski Fazilet Partisi Gaziantep Milletvekilli Kahraman Emmioğlu’nun da Garipoğlu'na danışmanlık yaptığını, önemli bilgilere sahip olduğunu ileri sürerek, “Sayın Emmioğlu da bildiklerini açıklamalı” dedi. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12531232.asp?gid=229 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 bir CIA baglantisi eksikmis amcanin iddealarinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 6 kişi niye kızı öldürsünler ben onu anlamadım? hadi tmm herif itiraf etti de yani 6 kişi niye saldırsınlar öldürsünelr onu anlamıyorum. evinde ulan manyak mısın cinayet işliyorsun adamlar öldürmek istese bi katil tutar temizden halleder, böyle evinde cinayet işleyip çöpe atmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Orada anlatmak istediği sanırım suça ortak olması o insanların. Adamın elinde belge varsa ve böyle bir açıklama yapıyorsa ilginç. Eğer sadece dikkat çekmeye çalışıyorsa vahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 yazik cocuga yahu soyadi garipoglu diye hayati bitti normal biri gibi girse ciktiginda kimse hatirlamiycakti simdi tum tr de taniniyo belki rap ci olursa yirtar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 mallarıda arap faikten almışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Ben&Jerry's said: yazik cocuga yahu soyadi garipoglu diye hayati bitti normal biri gibi girse ciktiginda kimse hatirlamiycakti simdi tum tr de taniniyo belki rap ci olursa yirtar kesilen senin kardeşin olsaydı aynı esprileri yaparmıydın acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 espri yapar gibi bir hali yok adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 o zaman vay haline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Milamber said: 6 kişi niye kızı öldürsünler ben onu anlamadım? hadi tmm herif itiraf etti de yani 6 kişi niye saldırsınlar öldürsünelr onu anlamıyorum. evinde ulan manyak mısın cinayet işliyorsun adamlar öldürmek istese bi katil tutar temizden halleder, böyle evinde cinayet işleyip çöpe atmaz. abi 6 kişi girmemiş öldürmeye de yardım yataklık yapan, saklayan kollayan kişiler de katil gibidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Münevver Karabulut cinayetiyle gündeme gelen Gaziantepli Cemil Baran, yeni iddialarda bulundu. Baran, Münevver Karabulut'un kesildiği sırada kameraların kayıtta olduğunu ileri sürdü. Güvenlik kameraların Alarmnet şirketine ait olduğunu belirten Baran, bu şirketin de Fatih Garipoğlu'na ait olduğunu iddia etti. Gaziantep Demokrasi Meydanı'nda basın açıklaması yapan Baran, Cem Garipoğlu'nun Türkiye'de yakalandığının ispat edilmesi halinde, Taksim Meydanı'nda anıracağını ve kollarını keseceğini söyledi. Dün yakalanan 7 kişiye ek süre alındığını belirten Baran, "Bugün itibariyle Garipoğlu'nun şirketlerinde çalışan herkes gözaltına alınacak. Daha önce 50-60 kişi gözaltına alınacak diyordum. Orada yanıldım, 250-300 kişi gözaltına alınacak. Çürük elmalar da gözaltına alınacak. Adli Tıp, Emniyet ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki çürük elmalar da yakalanacak. İşin sonunda aklınız duracak." diye konuştu. Yakalanacak Ahmetlerin birincisinin, 1999 yılında Abdullah Öcalan'ın Türkiye'ye getirilmesinde başrol oynayan Ahmet olduğunu söyleyen Baran, ikincisinin Garipoğlu şirketlerinde muhasebecilik yapan Ahmet, üçüncüsünün ise başçavuş Ahmet olduğunu ileri sürdü. Baran, şöyle konuştu: "Sayın İstanbul Emniyet Müdürüm Hüseyin Çapkın, bugün itibariyle, Münevver Karabulut'un kesilirken görüntüleri elinde olan Alarmnet firmasına baskın düzenleyin. Bu ev, 24 saat IP üzerinden izleniyordu. Bu görüntüleri izleyen ve 5 dakikada silmeye giden Hayyam Garipoğlu'nun oğlu Fatih Garipoğlu'dur. Şirket de ona aittir. O görüntüler ondadır. Sayın Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Okmeydanı Mecidiyeköy Alarmnet firmasına baskın düzenleyin. Daha önce aile yemin ediyordu. Kardeşim sen bilmiyordun, cezaevinden avukatına mektup yazıyorsun 'oğluma bunu teslim, bununla birlikte teslim olsun' diyorsun. Cem Garipoğlu geçen ayın 17'sinde yakalandı. Ben bunu açıkladım. Ve Gayrettepe Karakolu'nda misafir oldum. Bu iş bittiğinde öyle şeyler göreceksiniz ki, çok şaşıracaksınız. Bu buzdağının görünen kısmı." Cem Garipoğlu'nun, Ermenistan-Rusya sınırında sahte kimlikle yakalandığını savunan Baran, "Bürokrasimiz iyi olmadığı için Cem Garipoglu, Rusya ve Suriye'nin teşvikleri ile teslim edildi. Bunu bana çok ünlü bir kaynak, Ermenistan'dan bir kaynak, emekli ataşe Tufan abi söyledi. Tufan abinin soyismini bilmiyorum. Tufan abi, senin gibi bilgili, paranın kandıramadığı adamlara Türkiye'nin ihtiyacı vardır. Sen de benim sesimi duyuyorsan, Cemil'e ben bunlara söyledim de. Çıkıp açık oturum yapalım." dedi http://www.haberturk.com/haber.asp?id=174762&cat=200&dt=2009/09/24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Münevver Karabulut cinayetinin katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun teslim olmasının ardından dün gözaltına alınan şüphelilerden ikisinin Cem Garipoğlu'nun kaçırılması ve saklanması olayında rolleri olduklarını itiraf ettikleri öğrenildi. Nida Garipoğlu'nun şoförü Ahmet Batur, "Cinayet günü Cem'i arabaya ben aldım. Ama cinayetten haberim yoktu. Patronum Garipoğlu istedi ben de gidip Cem'i aldım" dedi. Sorgulamada, Cem Garipoğlu'nun saklandığı ev veya yer ile ilgili herhangi bir tespit yapılamadığı belirtildi. Zanlıların ifadeleri doğrultusunda Garipoğlu'nun saklandığı yer ve kaçırılma ve saklanma olayında başka kişilerin rol alıp almadıklarının tespitine çalışıldığı kaydedildi. Yarın adliyeye sevk edilemeleri beklenen 5 zanlının avukat huzurundaki ifade alma işlemleri sürdürülüyor. http://www.haberturk.com/haber.asp?id=174753&cat=200&dt=2009/09/24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 oha 666 mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar