Anelor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Sevgili patidaslarim yarin ameliyat olucam annem narkozdan uyanirken insan sayiklar bakalim sen neler sayiklayacaksin diyerek sanki yillardir bu ani bekler gibi kurnaz kurnaz siritti bu olay dogru mudur dogruysa cok fena seyler sayiklayabilirim ben tirsiyorum rezil olcam diye edit: ulan amma typo yapmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ben almıştım narkoz,sayıklamadım. yalnız narkoz çok zevkli bişi.ben doktorla konuşurken pat diye gitmiştim.çok eğlenceli sdf ayrıca geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 kişiden kişiye değişiyordur mutlaka ama bana bişi olmamıştı. Böyle 13-14 saat uyursunda aptal gibi uyanırsın ya öyle bir etkiyle uyanmıştım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ne güzel lan bende istiyom sadfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 su diyeceksin, doktor da vermeyin diyecek küfür dağarcığını geliştirceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Forgivere +1 Korkacak bir sey yok, kufur edeni degil su vermeyeni ayiplamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Hayatın kararabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 narkoz'u ömrümde bi defa 7 yaşına girerken almıştım bademcik ameliyatı olduydum ama aynı zamanda sünnet de etmişlerdi hayal meyal hatırlıyorum 10'a kadar saydığımı falan uyanınca da direkt apışarama bakmıştım eheh vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 of umarim sayiklamam ya gecmis olsun diyen arkadaslarada tesekurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 gerci sadece bir kisi demis tesekurler bella :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Geçmiş olsun Anelor. Umarım kötü birşeyler sayıklamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 yav said: narkoz'u ömrümde bi defa 7 yaşına girerken almıştım bademcik ameliyatı olduydum ama aynı zamanda sünnet de etmişlerdi hayal meyal hatırlıyorum 10'a kadar saydığımı falan uyanınca da direkt apışarama bakmıştım eheh vay be işte türk insanındaki toptancı zihniyeti ameliyat da olsa bu değişmiyor. -nurten +uyuyorum nuriiii -diyorum ki bizim çocuk hazır bizi bu kadar masrafa sokmuşken bari tam vurdursak +o nasıl söz nuri, ben oğluma şöyle böyle dedirtmem -dedirtmiceksin zaten nurten, bizim osmanın oğluna veririz askerliğini de yaptı çocuk, gül gibi bakarlar hem +hayvansın nuri! +... -... geçmiş olsun anelor bi kaç gün sonra bu da bi anı olarak kalıcak işte hepsi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 saolun arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ne diyon abicim :D çok akıllıca bir olay oldu o başıma gelen. millet pipim acıyo diye öncesinde sonrasında saatlerce zırlarken ben hiçbişey hissetmedim o yaşlarda zaten bu sorun baya büyük bir problem oluyor şimdi farketmeseniz bile mesela ben bu yüzden kendimi baya bir şanslı hissettim uzun yıllar. ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Sevgilim aldı, sayıklamadı, çok uykusu vardı. Zaten iğneyle vermişler, 3 saniyede inanılmaz bir uyku çökmüş pat diye uyuya kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 oha ne güzelmiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 yalnız narkozdan sonra bilincin yerine gelince eğer 8 saat içinde çiş yapamazsan sondayı dayıyolarmış diye duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 hee geçen bu konuyu dinanla konuştuk da feci bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 cok guzel birsey tarif edilemez herkez denesin olmeden bir kere adsas.hele ilk o tam kolunda yayilmaya basliyo kıpır kıpır oluyo patlıcak gibi.sonra zaten tık bisey anlasilmiyo konusurken gidiyon.uyanmasi kisiden kisiye gore zor olabiliyor.genelde cok istifra eden oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ben ameliyat masasında totalde 3-4 snde falan birden bayıldım işte en zevkli kısmı orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 istifra ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 kusmuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 su sondayi basma ne oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 o konuya hiç girmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ahahahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar