Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss'yi kazananlar...

PXJTERM

Öne çıkan mesajlar

dersanen sana kitapçık vermedi mi bütün bölüm üni ve puanların olduğu?? aobp'ni de okul sölemiş olması lazım...

tahminen ztn nereye gireceğin bellidir şu an..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Sosyal ağlarda paylaş

Valla öncelikle bir iki tavsiye vereyim: Panik yapmayın, sınavdan çıkınca strese girmeyin demek istiyorum. Bunun altını çizmek lazım çünkü gerçekten çok önemli Örnek vermek gerekirse ben sınavdan çıkınca halim bomboktu, bütün arkadaşlar sıçtık diye düşünüyodu. Hatta sınavı yetiştirememiş 45 sosyali 17 dk da yapmış 3 tanesini de boş bırakmıştım falan -tabii kontrol de edemeyince 2 tane yanlış işaretlemeden matematik gitti-. Çıkınca tam anlamıyla yıkıldım falan, arkadaşlarla konuştuk telefonda herkes bi kötü falan, sakın böyle olmayın! Cidden sınav nası geçerse geçsin böyle kötü düşünüyor insan aman diyim. Mesela tüm bunlara rağmen çok iyi geldi sınav. Tanıdığım ve batırdım diyenlerden de 1 kişi hariç herkes çok iyi yerlerde -boğaziçi odtü itü ve sabancı arasında dağıldılar- Kısaca ne olursa olsun sınav sırasında psikolojinizi bozmayın. Bu çok önemli.

İkinci olarak da mutlaka ama mutlaka sınava gireceğiniz y ere ve sınıfa önceden gidip göz atın. Zira çok kötü yerlerde girilebiliyor. Biz önceden gidip düz sıra taşımıştık benim oturacağım yere boş bir sınıftan benim sıra pütür pütür ve delik deşik diye.

Son olaraksa uykunuzu mutlaka çok iyi alın! Hayati önemi var :)

Bu 3lüyü unutmayın.

Neyse: 363.771 -> ODTÜ Makina müh.[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki:
Neyse ben kaçıyorum meme elliycem.

Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

Yattılar kazandıalr
318 küsur (244 küzur ham) Marmara İktisat TR (İÖ)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

ahh bende manyak stres var walla.. ikinci kez girdiğimden olsa gerek... Bastırmaya çalışıyorum oramda buramda ucuk çıkıyo... denemelerim fena değil... sözelden 260 ea dan 240 ın altına düşmüyom... ama izmir uluslararası ilişkiler için fazlası gerekli....
o sıra işini iyiki söyledin....[signature][hline]yaşasın bambular...
Sosyal ağlarda paylaş

yoo aksine rahatım
tek derdim okul uzakta

şöyleki;
+zaten hafta içi program yapmıyorum
+gece ders çalışıyorum
+sabah erken kalkmam lüzum yok
+sınawlarda da sabahçılardan soruları alıyorum hocalar benzer soruyor
+gidiş gelişlerimde trafik fazla sorun değil sakin saatlerde
+öğleden sonrası için programım varsa sabahçılarla derse giriyorum (ki baba derslerin hocaları aynı)
+sene sonunda %10 luk dilime girersen hem harç ücretin birinci öğretim seviyesine iniyor hem de rektörlükden burs alıyorsun

bunlar + yönleri bir de - lere bakalım

-2 katı kadar daha çok harç
-birinci öğretimde okuyan arkadaşlarınla hafta içi program yapamzsın
-uyku düzenin bozulur
-akşamları bazı dersleri dinlemek zor geliyor (ki ben bu derslere sabah giriyorum)
-ikinci öğretimde genelde açıkta kalmamak için FM ler tarafından yazıldığından çok fazla lüzumsuz insan var[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Sosyal ağlarda paylaş

benden lüzumlu adam var mı?

isviçre ordu çakısı gibiyim
her işi yapar ama birini mükemmel yapamaz ehak! ;)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Sosyal ağlarda paylaş

valla ben 2002 girisliyim benim puanim 201.890 di ...ve bu puan simdi herhalde 340 falan yapio ......benim istedigim gibi bir sinav olmamasti size universite sinavina gormus gecirmis bir kardesiniz olarak ogut vereyim sakina panik yapmayin zati ilk basta sorulara sole bir gozden gecirin tekrar tekrar bakin onlari daha evvel gormemissiniz hissine kapilacaksiniz iste o anda sinav biter tum bir yillik emeginiz gider ....sakin olun yavas yavas ...kendinize inanin ben calistim yaparim diyin....su icin 1-2 dakikalik dinlenme molalari verin 3 saatte 5 dakika bisey degil unutmayin ...ozellikle fen seniz mat ematik ve fizik size bu neya olacaktir ancak siz dedigim gibi strese girmezseniz sıkılmazsaniz yaparsaniz zati bu sinavin denemesine ozdebir sinavinda girdiniz ve cesitli zor sinavlarlar denediniz kendinizi ....orada yaptiginiz netin 5 assagisi 5 yukarisini yapacaksinizdir mesela ben ozdebir de 83 net yapmistim oss d 76 net yaptim sayisal da .......
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...