Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konsol malzemesi/oyunu vs

nakerebanarimasen

Öne çıkan mesajlar

satılır mı bilmiyorum, ama pokemon event gibi şeyler oluyormuş, bu tip eventler de özel kodlar veriliyormuş. ikinci el felan bişi bulursan alıver bana.
o tarz bişiler güzel olur aslında.

Bir de ucuza Limited Edition (Zelda veya Pokemon) Nintendo DS Lite veya Famicom 20th Anniversary Edition Game Boy Micro bulursan ilginç olur (PAL oyunlarını destekliyorsa)

Olmazsa salla.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

satılır mı bilmiyorum, ama pokemon event gibi şeyler oluyormuş, bu tip eventler de özel kodlar veriliyormuş. ikinci el felan bişi bulursan alıver bana.
o tarz bişiler güzel olur aslında.

Bir de ucuza Limited Edition (Zelda veya Pokemon) Nintendo DS Lite veya Famicom 20th Anniversary Edition Game Boy Micro bulursan ilginç olur (PAL oyunlarını destekliyorsa)

Olmazsa salla.

kod filan evrmiyorlar, download istasyonu kuruyorlar merkeze ordan yayinlanan sinyalle aliyorsun oyuna zimbirtini

limited edition zimbirtilarida unut direk, saydiklarin seneler once cikti tukendi yeni cikicak olanlar icinde gidip geceden siraya girmek lazim lol

anca ebayden filan alirsin o limitedlari artik
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

oyunnari nerden alcan
3 5 oyun ismarlayabilirim
eger fiyatlar cidden uygunsa
hatta yeterince ucuza gelirse bi tanede sana hediye edicek sekilde ismarlarim(sen odersin turkiyeye gelince para kismini hallderiz olursa)

walla bu cumartesi shibuya dan basliyorum alisveris etmeye akihabaraya kadar gidecem yolda hicbirsyeti iskalamadan full spending spree ye cikiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

ugrucagin dukkanlarin web sitesi felan yok
bi fiyat bakalim yane

hmm www.kakaku.com u kullanabilrisin ama herseyi bulabilcegini zannetmiyorum. Genelde yeni cikan oyunlar 7500 yen den basliyor sonra duse duse 2500 yene kadar iniyor.
ornegin mgs4 3500 yen civari ass creed 2500 civari

http://kakaku.com/game/playstation3/
kakaku nun fiyat guncelligini ne yazikki garantileyemem ayrica orda bulunan fiyatnin aynisinada bulamayabilrim bazen geucnel olmuyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...