nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 arkadaslar bu ayin 30 unda ankaraya japonyadan gelcem.ps3 xbox wii cart curt oyunu kumandasi bilmemnesi isterseniz getirebilirm burda ucuz ozellike oyunlar. kendi ps3 slimimle geldigim icin oyun gecirmesi kolay olur diye dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 aman ipod getirmede olay cikmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 demons souls chinese/english version getirebilir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 PS3 kolları ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ordakiler hep ntsc-j oluyor sanırım, o yüzden sadece canının sağlığı diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Aslında africa oyununu getirtmeyi düşünüyordum ama hmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 bana da bi ps3 slip kapıver, hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 oyunlar region free oluyor, yani ntsc-j olması önemli değil. bluray filmlerde uyuşmazlık çıkar sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Lopeth said: Aslında africa oyununu getirtmeyi düşünüyordum ama hmm.. asia versiyonu 15 dolardi ya bikac ay once, ay sonuda playasia specialda ama o kadar igrenc geldiki ekstre tarihimle cakisti alamadim mis gibi full ingilziceydi bide oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 bana da getir bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Viktor said: aman ipod getirmede olay cikmasin o topik de herkes baya ukeleeydi ama sayenizde ipod lari kargoyla tr ye yolladim kar miktarim azaldi ama surumden kazandim karlarimla da ps3 aldim:D aslinda o alettende senin de payin var alinmasinda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 trophylerinin %10 unu alirim np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 japonyada sadece bunlar mı ucuz? başka ucuz olan şeyler varsa alabilirim. özellikle almayı düşündüğüm 42 inç lcd tv ler ne kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Viktor said: trophylerinin %10 unu alirim np vermem ki:D ankaradaysan bir iki el oyun oynatirim:P ps3un yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 yahu sen ps3 alıcak kadar fiyat farkı bindiriyosan ne anladık öyle ucuzluktan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Anubisath said: yahu sen ps3 alıcak kadar fiyat farkı bindiriyosan ne anladık öyle ucuzluktan :) bir ipod dan kaznamadik o parayi ki:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 satılır mı bilmiyorum, ama pokemon event gibi şeyler oluyormuş, bu tip eventler de özel kodlar veriliyormuş. ikinci el felan bişi bulursan alıver bana. o tarz bişiler güzel olur aslında. Bir de ucuza Limited Edition (Zelda veya Pokemon) Nintendo DS Lite veya Famicom 20th Anniversary Edition Game Boy Micro bulursan ilginç olur (PAL oyunlarını destekliyorsa) Olmazsa salla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr. Manhattan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Vallahi en son hatırladığım eventte eşantiyon olarak Pikachu anahtarlığıyla gezen insanlar vardı diye hatırlıyorum, pek bel bağlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Bone said: satılır mı bilmiyorum, ama pokemon event gibi şeyler oluyormuş, bu tip eventler de özel kodlar veriliyormuş. ikinci el felan bişi bulursan alıver bana. o tarz bişiler güzel olur aslında. Bir de ucuza Limited Edition (Zelda veya Pokemon) Nintendo DS Lite veya Famicom 20th Anniversary Edition Game Boy Micro bulursan ilginç olur (PAL oyunlarını destekliyorsa) Olmazsa salla. kod filan evrmiyorlar, download istasyonu kuruyorlar merkeze ordan yayinlanan sinyalle aliyorsun oyuna zimbirtini limited edition zimbirtilarida unut direk, saydiklarin seneler once cikti tukendi yeni cikicak olanlar icinde gidip geceden siraya girmek lazim lol anca ebayden filan alirsin o limitedlari artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 oyunnari nerden alcan 3 5 oyun ismarlayabilirim eger fiyatlar cidden uygunsa hatta yeterince ucuza gelirse bi tanede sana hediye edicek sekilde ismarlarim(sen odersin turkiyeye gelince para kismini hallderiz olursa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 BonePART said: oyunnari nerden alcan 3 5 oyun ismarlayabilirim eger fiyatlar cidden uygunsa hatta yeterince ucuza gelirse bi tanede sana hediye edicek sekilde ismarlarim(sen odersin turkiyeye gelince para kismini hallderiz olursa) walla bu cumartesi shibuya dan basliyorum alisveris etmeye akihabaraya kadar gidecem yolda hicbirsyeti iskalamadan full spending spree ye cikiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ugrucagin dukkanlarin web sitesi felan yok bi fiyat bakalim yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 BonePART said: ugrucagin dukkanlarin web sitesi felan yok bi fiyat bakalim yane hmm www.kakaku.com u kullanabilrisin ama herseyi bulabilcegini zannetmiyorum. Genelde yeni cikan oyunlar 7500 yen den basliyor sonra duse duse 2500 yene kadar iniyor. ornegin mgs4 3500 yen civari ass creed 2500 civari http://kakaku.com/game/playstation3/ kakaku nun fiyat guncelligini ne yazikki garantileyemem ayrica orda bulunan fiyatnin aynisinada bulamayabilrim bazen geucnel olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 japonyadan oyun alip ne yapcan japonca varmi bone :p cogu japon versiyon oyunda ingilizce dil secenegi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ha bide j oyun aldığınızda ingilizce olsa bile bi multi çakayım dediğinizde üzülürsünüz. manyak manyak caponlarla oynarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar