aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 lan nasi bi klinik bu, giren cikan belli degil, olen olene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Cars hangi bölümde çalıyordu? Felaket nostalji yaptılar müziklerle ama hangi bölüm çıkaramadım, herhalde s1 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ahuha lan bu adamların başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmez=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 hastasıyım senaristlerin. şapkadan tavşan çıkarır gibi yeni bi olay çıkarıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ne garip bölümdü lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 cidden çok değişik bi bölümdü,ama güzeldi :) öf biticek diye üzüldüğüm nadir dizilerden ya, 3 bölüm kaldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 dizi bitiyor mu ya=S bitmesin yaaa=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 evet,şuan izlediğimiz final nine sezonu, son 9 bölüm. 3 bölüm sonra bitiyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Matt ya. Offf ya. Off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ne güzel bölümdü bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 1- yarın ki bölümün ismi "Christian Troy" 2- Final bölümü 100. bölümü galiba adamların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 olsun troy artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 sean la troy evlensin abi. tek eksiğimiz o şuanda. karı koca gibiler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 beğenmedim yeni bölümü,bayıktı biraz.çok kritik olaylar bekliyodum oysa ki. son 2 bölüm kaldı,nasıl bitircekler merak ediyorum.. inşallah tırt olmaz da sonu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATT allahım adam her defasında kendini aşıyor ya. Ava ı anında tanıdım. o saçlar o vücut hah dedim kesin Ava. inanılmaz ya. matt , julia, ava. ofofofof felaket. carver gelsin liz dahil tüm kadroyu doğrasın gitsin gelmiş geçmiş gelecek bütün dizilerin finallerinden daha iyi olur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Ağğbii ne kadar iyi ahah. MATT AHAHAHA nasıl bir insan evladısın sen Matt... Bölüm başında yazılarda Guest Famke Janssen'i görünce spoiler oldu. Aksi halde resepsiyon sahnesinde ne güzel sağlam dumur yaşayacaktım :( Aynı bölümde hem Ava hem de Julia döndü, kombo gibi. (tu)(tu) İhtiyarın nazi çıkacağı 2km'den belliydi. Bakalım Julia Londra'ya gidebilecek mi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 pfff torrent cok yavas, catlicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Nip-Tuck-nip-tuck-94420_1024_768.jpg ÜŞÜYORUZ CARVER REİS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ananski FAMKE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 allah belanı versin Matt... -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ABİİİİİİİİİİİİİİİİİ Matt (tu), daha neler yapabilirdin çok merak ediyorum. kombo üstüne kombo çakıyorlar, ve bütün bu isimleri teker teker görüyorken carver'ın da bir şekilde gözükmesi gerekiyor bence, böyle christian'la falan muhabbet ediyorken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 önümüzde ki bölüm 100. bölüm. bakalım ne manyaklık yapacaklar. bu bünye bir matt li bölüm daha kaldıramaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 haftaya son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 final iyiydi baya, Matt belasını buldu direkt; Christian'ın ise adam akıllı bir hareket yapabilmesi için 100 bölüm geçmesi de (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ben beğenmedim finali açıkçası. başka medikal dramaların finali olabilirdi ama bildiğimiz nip/tuck finali böyle olmamalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar