Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 9. bölüm güzeldi bu gidişata göre finalde sean'la christian arasında çok feci şeyler yaşanıcak,christain çok boktan işler çeviriyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 adam gittikce daha da oc oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Yine bomba gibi bölümdü. Nip/Tuck'ın konuk oyuncu kalitesi gerçekten efsanevi. Herhalde bu bölümde atılan adımlar sezonun ikinci yarısına temel olacak. ChristianSean'a yaptıkları Christian için bile seviyesizlik abidesi oldu ama o kadar zor durumdayken aldığı paranın tamamını çocuğa vermesi olabilecek en aşağılık kişi olmadığını gösteriyor. Haftaya son bölüm. İlkbaharda kaldığı yerden devam edip son 8 bölüm ile finalini yapacak. Umuyorum ki bir şekilde Quentin Costa - Kit (Kit miydi karının adı?) geri döner ve efsanevi bir final olur. Son bölümün adı "Walter & Edith Krieger". Suratlarını değiştirip dönseler ne rekor olur of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Christianın sonda yaptığı hareket bi kaç bölüm sonra başına patlıcak çok fena. Hatta belki bi sonraki bölümde bile patlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Matt ya, şaka gibi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 daha başlamadım bu sezona ama ama hala mı matt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 arcane said: Matt ya, şaka gibi ya... Cidden şaka gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 matt ve kimber ı çukura atıp diri diri yakmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 beyler eztv den indiriyodum da 8 bölüm yok nerden indiregandeblirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 fena deildi 10. bölüm. matt ve kimber (td) bu arada imdb'ye göre bir bölüm daha eklenmiş sona,19 bölüm olarak gözüküyo artık 6. sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 8 harbi efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 7. sezon başladı,çok güzeldi ilk bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 aklıma geldi paylaşayım: http://www.youtube.com/watch?v=ZCjTUuNlu0M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 çıkartıp masaya sermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 niye aklına geldi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 yaptım da bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 8. bölüm harikaydı =) yalnız artık dizi çok iğrençleşti merak ediyorum ahlaki bi değer diziye hiç uğrayacak mı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 hahaha christian 6 sezonda elleriyle yaptığı karizmayı 1 bölümde sildi ya. rezil adam. sean ın intikamı iyiydi. Mini Anden dedik hüsrana uğrattı bu bölüm ya. ne bekliyorduk ne çıktı ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Bence son iki bölümde yazarlar biraz saçmaladı. Mini Anden güzel olduğu kadar yetenekli, iyicene hastası oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 s06e09 İsveçli herifin oğluyla beraber verdiği partide çalan parçanın adını bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 10.bölümde masada ki herkesin kimber la yatmış olması ilginç bi ayrıntı değil mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 13 ve 14 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 7x05Escobar adamım ahaha, hayali bile ortalığı karıştırmaya yetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delucia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ZaugnaKhaldun said: aklıma geldi paylaşayım: http://www.youtube.com/watch?v=ZCjTUuNlu0M gördükçe gülüyorum ya yapamadığımı yaptı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ulan hep diyorum kendi kendime şu diziyi izlerken tıkınmıyım diye bir yandan. gene birşeyler yiyordum timsah sahnesinde gene boğuluyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar