Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 dayak çözüm değil.bence 3some'a join etmeliymiş.
ceddiye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Olayın sahurla ne ilgisi var, sahurda eve gelmese başka bir şey mi yapacakmış?
ceddiye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Ama bi level üstü için : http://sabah.com.tr/Gundem/2009/09/16/iftar_icin_gitti_tecavuz_etti
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ………………….._„-~’’’¯¯¯’’~-„ ………………..,-‘;’ ; ; ;_„—-„_ ; ;’’-,…………………………….._„,—-„_ ……………….,’ ; ; ;,-‘ , , , , , ‘-, ; ;’-„„—-~~’’’’’’~—„,_…..„-~’’ ; ; ; ;__;’-, ……………….| ; ; ;,’ , , , _„-~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ¯’’~’-„_ „-~’’ , , ‘, ;’, ……………….’, ; ; ‘-, ,-~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-, , , , , ,’ ; | …………………’, ; ;,’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-, , ,-‘ ;,-‘ ………………….,’-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-‘ ;„-‘ ………………..,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;__ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-,’ ………………,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘’¯: : ’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; _ ; ; ; ; ;’, ……………..,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;| : : : : : ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘’¯: ¯’’-, ; ; ;’, …………….,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-,_: : _,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; | : : : : : ; ; ; | ……………,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ¯¯ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-„_ : :,-‘ ; ; ; ;| …………..,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; „-~’’ , , , , „,-~~-, , , , _ ; ; ;¯¯ ; ; ; ; ;| ..…………,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’ , , , , , , ,( : : : : , , , ,’’-, ; ; ; ; ; ; ; ;| ……….,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’, , , , , , , , ,’~—-~’’ , , , , , ,’ ; ; ; ; ; ; ; ;’, …….,-‘’ ; _, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘’~-„„—~~’’’¯’’’~-„_ , ,_,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ….,-‘’-~’’,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; | ; ; | … … ,’; ,’’¯ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,_ ; ‘-, ……….,’ ; ;,-, ; ;, ; ; ;, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ;’, … . .,’ ;,’ ; ; ; ;, ; ; ;,’-, ; ;,’ ‘’~—‘’’ ………,’-~’ ,-‘-~’’ ‘, ,-‘ ‘, „- ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ; ‘~-„,-‘’ ; ,’ ; ; ; ; ‘, ;,-‘’ ; ‘, ,-‘, ……….,-‘’ ; ; ; ; ; ‘’ ; ; ;’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘’-„_ ; ; ; _,-‘ ; ; ; ; ; ;’-‘’ ; ; ; ‘’ ; ;’-, ……..,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;¯¯’’¯ ; ; ; ; ; ; ; ; , ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-, ……,-‘ ; ; ; ; ; ; ; „ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; |, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-, …..,’ ; ; ; ; ; ; ; ;,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;|..’-,_ ; ; ; , ; ; ; ; ; ‘, ….,’ ; ; ; ; ; ; ; ; | ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’…….’’’,-~’ ; ; ; ; ; ,’ …,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ;’~-„„,—~~’’’’’’~-„ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’…..,-~’’ ; ; ; ; ; ; ,- …| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’…,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘ …’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,’….’, ; ; ; ; _„-‘’ ….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’…….’’~~’’;¯ …..’’;-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;_„-‘’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘ ………’’;~-„_ ; ; ; ; _„,-~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘ ………..| ; ; ;¯¯’’’’¯ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;„-‘ ………..’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘ …………| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;| …………’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ~-„___ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’, ………….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘….’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ………..,’ ‘- ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘’……….’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ……….,’ ; ;’ ; ; ; ; ; ; „-‘…………….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’, ………,’ ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘’…………………’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; | ……..,’ ; ; ; ; ; ; ;„-‘………………………’’, ; ; ; ; ; ; ; ; | ……..| ; ; ; ; ; ; ;,’…………………………,’ ; ; ; ; ; ; ; ;,’ ……..| ; ; ; ; ; ; ,’………………………..,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ,’’ ……..| ; ; ; ; ; ;,’……………………….,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ,-‘ ……..’,_ , ; , ;,’……………………….,’ ; ; ; ; ; ; ; ,-‘ ………’„;’,¯,’,’’|……………………….| ; ; ; ; ; ; ; ; ‘—„; ………….¯…’’………………………..’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’~„ ……………………………………………’’-„ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’~-„ ………………………………………………..’’-, ; ; ; ; ; „_ ; ;’-,’’-, …………………………………………………..’, ; ; ; ; ; ; ‘-,,—. ……………………………………………………’-, ; ; ;„-~’’’ , ,|, ………………………………………………………’’~-‘’_ , , „’,_/—‘
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 oha lan 52 vs 28 ayrı olay. adamın 2 sini birden dövmesi ap ayrı. ama sölim bak. o olay öle gerçekleşmemiştir.. adam bçak veya dabancayla bunnarı tutmuştur. birine ötekini bağlatmıştır. ötekini de kendisi bağlamıştır. sonra da ver sopayı ver sopayı. artık bööle her bir hücresi intikamdan coşana ve rahatlayana kadar dövmüştür bağlıyken onları. sonra da polise gidip ben yoruldum siz alın demiştir. çünkü erkek en kötü ihtimalle karşılık vermse bile bi şekilde kaçabilmesi lazım.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 O saate kadar kahvede oturacağına karısının yanında dursaymış.
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 abi adam 52 kadın 28 yani sahura kadar romantik anlar yaşanacağına inanan var mı cidden.
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 yaşlılığından değil de 24 yaş fark var arada.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 olmuyorsa boşanırsın.. benim için de 1000yumruk atsaymış keşke. yok haberim ve vaktim olsa ben de gelirdim dövmeye. hatta otobüs falan kaldırırdık. sahurda cila niyetine zinacı pataklardık biraz. en azından hatasını bundan sonraki yaşantısında tekrar ettirirse eğer aklına gelir yediği dayak.
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 baslik sahurda sevisenler olsa iyi is yapardi
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 dediim gibi, o ikisini dövecek kuveet varsa, tüm bunlardan önce o kuvveti karısına gösterseymiş bence bunların hiçbiri yaşanmazmış..
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 "oruç açıyorduk bey" gibi bir savunma gelirdi heralde.
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 niyet ettim allahim daliyorum, amin. foto süper sansürlenmis yanniz.
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 amac davul sesinin gurultuyu kamufle etmesi olabilir
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 yaş farkını gördüğümde "hiç mi aklına gelemdi bir gün olacağı" demeden geçemedim
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 o foto neden sansurlenmis onu anlamadim.
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 aydeniz33 said: [16.09.2009 16:15:29] Tüm gün ve bu olayda olduğu gibi gecesini kahvehanelerde geçirip evine sadece yeme içme ve yatma ihtiyacını gidermek için gelen erkek(!) lere oh olsun. Kadınlar sadece sizin hizmetçiliğinizi yapan değil, eşleriniz yani hayat arkadaşınız olmalı. Yargının yerinde olsam asıl cezayı kocaya verirdim. Farklı yaklaşımlar.. Empati yapmadan empati bekleme derecesinde farklı bir yaklaşım hatta.
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Kadinin dedigi dogru da, yaklasimi tamamen yanlis.
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 o kadın da kesin aldatıyo kocasını. hertürlü iddaya girerim!
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ve rahatlama duygusu. "İŞTE TEK DEĞİLMİŞİM. OH. DOGRU YAPIYOM YANİ. PİS ERKEKLER!!!" fdghjkl
Öne çıkan mesajlar