fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 abi yine iyi bence, öbür türlü her ay 1 hafta arıza çıkaracak, beni seviyor musun diye soracak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 vatan √ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 vatan güzeldir tabii ya candır. İzmire gelince bende bi gideyim, üst kattaki elemanlarla süper oc geyikleri döner bu arada. Evga kartlara ve ocz ram'lere bakıp bakıp iç geçireyim hem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 vatan iyidir yaa monitörlerde 1 ay ölü piksel garantisi de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 işte başkar yerlerde çok çok daha fazla o garanti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ölü piksel garantisi vermeyen de tonla yer var ama ben de vatan iyidircilerdenim. hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar aldığım ürünlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 vatan iyidir ya. en azindan piyasadaki diger firmalardan. olu piksel cikan samsung 22 lcd'mi aninda degistirip 50 defa ozur dilemislerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar