Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gidicem şimdi vatan computere

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hem power supply alıcam hem 2 tane 2gb lık ram alıcam hemde işlemci fanı alırım belki. ama işlemci almam %30 overclock edip kullanıcam işlemcimi. ne lan benim bu power supply fanından çektiğim ses
Mesaj tarihi:
bendeki power supply iyi. hem kendi hızını kendi ayarlıyor hem de maximum gücünü arkadan ayarlıyabiliyorsun.
o tip bir power supply bakabilirsin.
Mesaj tarihi:
http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-rs-460-pcap-a3-rs-460-extreme-power-plus-460w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=39019

bunu alıcam sanırım ben
Mesaj tarihi:
Devilmanta said:

Kaede said:

said:
vatan bilgisayar

Geçmiş olsun

hakkaten he nie burdan
daha ucuzu hep goldda var.

niye burdan? çünkü izmirde vatan hariç nerden ürün aldıysam hep bozuk çıktı. teknosa %100 bozuk ürün ile başı çekiyor ayrıc
Mesaj tarihi:
hep vatanı kötülüyorsunuzda benim aldıgım hiçbir ürün bozuk çıkmadı bi kere kulaklıgım sorun çıkardı 7-8 ay sonra onuda götürdüm degiştirdiler herhangi bi yamugunu görmedim adamların anlamıyorum.
Mesaj tarihi:
abi valla ben bi mp3 aldıydım teknosadan 5 kere yenisi geldi hepsi bozuk çıktı. hatta birini bize vermediler bile beyefendi bu alet bozuk geldi elimize diye, ne oldu sonunda hediye çeki verdiler para vermediler bende çeki babamla para karşılığı takas edip ipod aldım başka yerden
Mesaj tarihi:
vatan iyidir ama esas sorun vataqnda değil ürünün esas tedarikçilerinde

misal ben 3 kere us robotics modem götürdüm dğeiştirmeye 3. de adamlar direk onu işade alıp başka bir modemle değiştirdiler sonradan öğrendim o robotics modemlerin serisinde bir sorun varmış daha başka geri getiren de olmuş

başka hiçbir şeuyinde problem çıkmadı zamanında teknik servise teslim ettiler teknik servisten çıkar çıkmaz aradılar vs

ama gold için aynbıusını söyleyemeyeceğim benim sıkıntım olamdı da goldun müşteri hizmetlerinden başı ağrıyan çok arkadaşım oldu ehe

ama vatan iyidir candır sadece bazen çalışnalşları eblehleşeibliyorlar abuk subuk önerilerde bulkunabiliyorlar o yüzden bilen biriyle gidin vatana
Mesaj tarihi:
ancuğu değil çkü olsun yani çüklü ürün alın

meselaaaa çüklü telefon.. ama konuşurken sıkıntı çekebilirsiniz, yanlış bir model alırsanız olur olamdık yerlerde genişler, büyük cep telefonu olmaktan çıkar..

yok yok adam gibi ürün almayın vazgeçtim ıyy öğğ kaka bok püsür
  • Yeni Oluştur...