forçen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 hem power supply alıcam hem 2 tane 2gb lık ram alıcam hemde işlemci fanı alırım belki. ama işlemci almam %30 overclock edip kullanıcam işlemcimi. ne lan benim bu power supply fanından çektiğim ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 bendeki power supply iyi. hem kendi hızını kendi ayarlıyor hem de maximum gücünü arkadan ayarlıyabiliyorsun. o tip bir power supply bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ss alın çabuk bi daha bu kadar kısa bi postunu göremiceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-rs-460-pcap-a3-rs-460-extreme-power-plus-460w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=39019 bunu alıcam sanırım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 said: vatan bilgisayar Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Kaede said: said: vatan bilgisayar Geçmiş olsun hakkaten he nie burdan daha ucuzu hep goldda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 AYIK OL AKILLI TAKIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Devilmanta said: Kaede said: said: vatan bilgisayar Geçmiş olsun hakkaten he nie burdan daha ucuzu hep goldda var. niye burdan? çünkü izmirde vatan hariç nerden ürün aldıysam hep bozuk çıktı. teknosa %100 bozuk ürün ile başı çekiyor ayrıc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 teknosa 1 hafta icinde yenisini verir vatan 2 ay sonra eski modelini verir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 vatan dan çoooook çekersin ben uyarıyım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 gidicem şimdi vatan computere, vurucam kırbacı vurucam kırbacı gibi olmuş başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Anelor said: teknosa 1 hafta icinde yenisini verir vatan 2 ay sonra eski modelini verir ama teknosanın yeni getridikleride bozuk çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 o teknosa baya basarisizmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 bendede tersi oluyo hep vatandan bilgisayar topladım 5 senedir tık demeden çalışıyo, gold neysede teknosadan cd alsam bozuk çıkıyo o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Teknosa Allahlık. Ne aldıysam sorunlu çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 vatandan ürün almayın aldırtmayın.Ben çektim siz cekmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 hep vatanı kötülüyorsunuzda benim aldıgım hiçbir ürün bozuk çıkmadı bi kere kulaklıgım sorun çıkardı 7-8 ay sonra onuda götürdüm degiştirdiler herhangi bi yamugunu görmedim adamların anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 teknosadan bi kere klavye almıştık 2006 senesiydi sanırım. 13 milyona inca marka bişey. hergün döve döve street fighter oynuyorum,minor yapmaktan 678 tuşları silindi hala tık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 abi valla ben bi mp3 aldıydım teknosadan 5 kere yenisi geldi hepsi bozuk çıktı. hatta birini bize vermediler bile beyefendi bu alet bozuk geldi elimize diye, ne oldu sonunda hediye çeki verdiler para vermediler bende çeki babamla para karşılığı takas edip ipod aldım başka yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Bostancı vatan telefon olayında iyidir ama. Hem bozuk çıkmıyor hemde kaçak değil. Bir ara herkesin telefonuna teliniz kaçak gidip onaylatın mesajı gelmişti benimkine gelmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 vatandan nefret ettim neler cektim nalet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 vatan iyidir ama esas sorun vataqnda değil ürünün esas tedarikçilerinde misal ben 3 kere us robotics modem götürdüm dğeiştirmeye 3. de adamlar direk onu işade alıp başka bir modemle değiştirdiler sonradan öğrendim o robotics modemlerin serisinde bir sorun varmış daha başka geri getiren de olmuş başka hiçbir şeuyinde problem çıkmadı zamanında teknik servise teslim ettiler teknik servisten çıkar çıkmaz aradılar vs ama gold için aynbıusını söyleyemeyeceğim benim sıkıntım olamdı da goldun müşteri hizmetlerinden başı ağrıyan çok arkadaşım oldu ehe ama vatan iyidir candır sadece bazen çalışnalşları eblehleşeibliyorlar abuk subuk önerilerde bulkunabiliyorlar o yüzden bilen biriyle gidin vatana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 basurdan çekmediğimi vatandan çektim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 adam gibi ürün alın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ancuğu değil çkü olsun yani çüklü ürün alın meselaaaa çüklü telefon.. ama konuşurken sıkıntı çekebilirsiniz, yanlış bir model alırsanız olur olamdık yerlerde genişler, büyük cep telefonu olmaktan çıkar.. yok yok adam gibi ürün almayın vazgeçtim ıyy öğğ kaka bok püsür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar