Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni sürüm msn zorunluluğu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir önceki sürüm msn'i kullanıyordum bugün oturum açamadım, oturum açabilmem için bana yeni sürüm msn yüklemem gerektiğini yazıyordu acaba sadece bana mı oldu bu yoksa bugünden sonra kullanılamıyor mu? Benim gibi önceki sürüm msn kullananlar böyle bir uyarı aldı mı ?
Mesaj tarihi:
Benim başıma da geldi ve şöyle iğrenç bir durum var yeni sürümü yükleyince hata veriyor ve giriş yapamıyorum.Sonuç itibariyle msne giremiyorum.Yardım edebilecek herhangi biri var mı?
Mesaj tarihi:
alttaki sıralamayı takip edin sorun çözülecektir..

C:Program FilesMSN Messenger klasörüne gidin, msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayın ve Özelliklere girin. Uyumluluğa gelin ve Windows 2000 seçin Tamama tıklayın. MSN'yi tamamen kapatıp yeniden açın.
Mesaj tarihi:
HocaEfendi said:

alttaki sıralamayı takip edin sorun çözülecektir..

C:Program FilesMSN Messenger klasörüne gidin, msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayın ve Özelliklere girin. Uyumluluğa gelin ve Windows 2000 seçin Tamama tıklayın. MSN'yi tamamen kapatıp yeniden açın.

Dediğin gibi yaptımda MSN Plus gitti.
Mesaj tarihi:
Bende işe yaramadı eskiden dönüp dönüp hata raporu verirdi şimdi ise sadece dönüyor ve belli bi süre sonra msne girmeden eski haline dönüyor.
Mesaj tarihi:
Bende yaramadı abi çıldırmak üzereyim ya eskiden hata raporu vardı şimdi sadece duruyor.

Bide saat ayarlaması yap deniyor eşleme olmuyor onda onu nasıl düzeltebilirim ne tavsiye edersiniz ?

Hatta onu da yaptım o da olmadı :S
Mesaj tarihi:
Bella said:

zamanla alışırsınız,ben aylardır kullanıyorum,memnunum.
bu kadar isyana gerek yok.

ya kullandırtmıyo ki kendini. friend list im görünmüyo :S

Mr_Hand said:

MyLifer said:

Zorla geçiyoruz WLM 9'a...Başka çare yok gibi.

başka çare, alternatif msn programı kullanmak.

miranda ftw.
  • Yeni Oluştur...