Pallando Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Bir önceki sürüm msn'i kullanıyordum bugün oturum açamadım, oturum açabilmem için bana yeni sürüm msn yüklemem gerektiğini yazıyordu acaba sadece bana mı oldu bu yoksa bugünden sonra kullanılamıyor mu? Benim gibi önceki sürüm msn kullananlar böyle bir uyarı aldı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Benim başıma da geldi ve şöyle iğrenç bir durum var yeni sürümü yükleyince hata veriyor ve giriş yapamıyorum.Sonuç itibariyle msne giremiyorum.Yardım edebilecek herhangi biri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 alttaki sıralamayı takip edin sorun çözülecektir.. C:Program FilesMSN Messenger klasörüne gidin, msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayın ve Özelliklere girin. Uyumluluğa gelin ve Windows 2000 seçin Tamama tıklayın. MSN'yi tamamen kapatıp yeniden açın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyLifer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 HocaEfendi said: alttaki sıralamayı takip edin sorun çözülecektir.. C:Program FilesMSN Messenger klasörüne gidin, msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayın ve Özelliklere girin. Uyumluluğa gelin ve Windows 2000 seçin Tamama tıklayın. MSN'yi tamamen kapatıp yeniden açın. Dediğin gibi yaptımda MSN Plus gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 MSN Plus kullanmayın o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyLifer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ginaly said: MSN Plus kullanmayın o zaman. Harika fikir, daha önce hiç aklıma gelmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Ergen programı o koçum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Bende işe yaramadı eskiden dönüp dönüp hata raporu verirdi şimdi ise sadece dönüyor ve belli bi süre sonra msne girmeden eski haline dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 hoca nın dedigini yapın duzelecektir.olmassa tamamen silin sonra kurmayı deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Bende işe yaradı eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Bende yaramadı abi çıldırmak üzereyim ya eskiden hata raporu vardı şimdi sadece duruyor. Bide saat ayarlaması yap deniyor eşleme olmuyor onda onu nasıl düzeltebilirim ne tavsiye edersiniz ? Hatta onu da yaptım o da olmadı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 benim de arkadaş listemi görmüyor yeni sürüm. daa önce de updatelediğimde aynısı olmuştu. bi daha updatelemem diyodum, zorla updateledi :( . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 İnanilmaz kotu lan bu yeni versiyon zimbirtisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Aklıma gelen tüm küfürleri ettim. Şu an siliyorum msni direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 nette bi kaç yol yzmışlar listeni görebilmek için. hepsini denedim nerdeyse, hiçbiri işe yaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
týpa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Huzur gtalk'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 abi yeni versiyon bariz daha iyi ya aylardır kullanıyodum zaten. msn plusı falan da var. topiğin 3-5 postundan sanki yokmuş gibi anladım da. kullanıyorum yani bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Bana zorla kullandırmaya kalkmadı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyLifer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Zorla geçiyoruz WLM 9'a...Başka çare yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Bu arada yanılmışım bi haftadır msn kapamadığım için farketmedim demin kapadım açtım evet istiyor yeni sürüm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 abi bende msn 14 var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 banada bu sabah zorla yükletti. çok iğrenç ya eski sürümü istiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 MyLifer said: Zorla geçiyoruz WLM 9'a...Başka çare yok gibi. başka çare, alternatif msn programı kullanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 zamanla alışırsınız,ben aylardır kullanıyorum,memnunum. bu kadar isyana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Bella said: zamanla alışırsınız,ben aylardır kullanıyorum,memnunum. bu kadar isyana gerek yok. ya kullandırtmıyo ki kendini. friend list im görünmüyo :S Mr_Hand said: MyLifer said: Zorla geçiyoruz WLM 9'a...Başka çare yok gibi. başka çare, alternatif msn programı kullanmak. miranda ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar