delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 kdv dahil 1487$ kullanan var mi bu modeli veya bu fiyata daha iyi bir onerisi olan var mi? Teknoloji : Intel Centrino 2 Teknolojisi İşlemci : Intel Core 2 Duo T9600 İşlemci Hızı : 2,8 GHz, Düzey 2 önbellek 6 MB Bellek : 4 GB Ağırlık : 2,88 kg Bluetooth Portu : var Ekran Belleği : 1 GB (2303 MB Paylaşımlı) Ekran Boyutu : 15,6" Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768 Ethernet : Var Garanti Süresi : 2 Yıl Hoparlör : Var Bellek Tipi : DDR2 Model : VJ854EA Ekran Özelliği : HP Brightview Ekran Grafik Tipi : ATI Mobility Radeon HD 4650 İşlemci Tipi : Çift Çekirdek Optik Sürücüler : DVD-RW Fırewıre Bağlantı : Var Pil Tipi : 6 Hücreli Li-Ion Menşei : İthal Sabit Disk : 500 GB Touchpad Mouse : Var Ses Kartı : Var Tv-out Çıkışı : HDMI Wireless : Var Kart Okuyucu : Var Dahili Kamera : Var Usb Bağlantı Adedi : 4 Yazılım : Windows Vista Home Premium Parmak İzi Okuyucu : Var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 hp laptop almayın aldırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 tavsiye aliyim ozman. daha once hp kullandim sonrasinda toshiba ya gectim oda mesut etmedi beni. peki ne kullaniyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Asus, Samsung uygun fiyat ve yüksek performans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 fiyati iyi laptop guzel, bir tek az bi agir bir laptop modeline gore yeni modeller daha hafif.. harddisk kac RPM? kullanmiyorum ama bence fena degil.. modeline gore sorunlari varmiymis bak bi tabii, isinma/fan gibi sorunlar.. edit:ekran cozunurlugude bi garip oyun falan oynayacaksan onada dikkat et uyumlu mu falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 5400 rpm, valla cok oyun icin almiyorum o sorun olmaz yani. internette cok yorum bulamadim suana kadar oyuzdeb fani fln nasi bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 modelini yaz hp xxx gibi bisi neyse modeli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 dv6-1247 vj854ea yazdim saniyodum pardon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 soyle bi hizlica baktim, battery omru 2 saat oluyomus, herhalde T processor olmasindandir P processorlar 10 watt daha az harciyo cunku.. birde ses sorunu yasayanlar var, kisik gibiymis en yuksekte bile.. ama bunlari hizlica baktim yani fikir versin diye soyluyorum. piyasada daha iyi bi notebook olabilir tabii bilmiyorum, ama bunu sorarsan overall fena bi laptop degil.. fiyatida uygun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 oyun icin almiyorsan o ekran kartina gerek yok, bosuna pil omrunden kisiyorsun. ayrica parmak izi okuyucu filan bunlar genelde bosa para verilen parcalar. bence ne icin istedigine once iyice karar vermen gerek, ondan sonra tam o ise yonelik birsey alirsan sonra pisman olmazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ekran kartı evet oyun için almıyorsan boşuna arttırır verdiğin parayı. ayrıca parmak okuyucusunu falan geç kullanmıosun bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 dogru diyonuzda, laptoplarda oyle spesifik davranma durumu kalmadi ki artik, ekran karti dandik olan notebook mu kaldi ki.. ya da ekran karti dandik aliyim daha ucuz olsun diye kasip baska yerleride dandik almak daha kotu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ACER ve DELL den sasmayin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 MSI laptoplarda fena değil.türkiye de biraz zor bulunuyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 bu kadar dolu ama ekran karti daha dusuk veya parmak izi fln olmayan laptop bulamadim acikcasi. herhalde alicam bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 HP alınmaz değil, hp pavilion alınmaz. Illa hp alacaksan elitebook serisine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 MacBook al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 fakirse alamaz ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Gladmir said: HP alınmaz değil, hp pavilion alınmaz. Illa hp alacaksan elitebook serisine bak. gecen hafta bende bi notebook aldim arastirirken denk geldim, eed guzel bi seri, ama bi tane var 3 bin dolarlik o cidden guzel digerlerini pek begenmedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Bende 8530w elitebook var, memnunum. Sanırım senin baktıgın model de 1920 1080 cozunurluk var, laptop da o cozunurlugun ozellikle 15 inch de gereksiz olduguna kanaat getirip bendekini aldım artan parayla kendimi bozcaadaya vurup tatil yaptım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 evet o olabilir.. bende 1920 bakiyodum ozellikle cunku.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar