Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sınıfı Doğrudan Geçtim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olm o sene geçiyodum sözlüden kaldım Furby geliyodu napsaydım karı taktı senenin başında seni geçirmicem diodu. ayrıca orası ayazağa ışık, burası bjk koleji[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır..
Mesaj tarihi:
benım fransızca fizik bide fizik uygulama kırık
fizik uyg çok mkolay baskewt turnuvasına gitmiştik ondan ilk sıonavdan 7 aldım ikincisinden 70 aldım ama kurtarmadı onu verırım fr yıde verıcem
fiziğide okullar açılmadan dersaneye gidiceem için öss amratonu öncesi ordaki hoıcalarla çalışır yaparım[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti..
Nukem-Ulan nie konuşmuyosun?
0bs-Champteyiz abi..
Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz..
Mesaj tarihi:
said:
Heffer, 14 Haziran 2004 10:21 tarihinde demiş ki:
ben tm yim ve 3 dersim kırık (matematik, analitik, bi de geometri) sayısal berbat ama sözellerim düfer belki bende yırtmışımdır ortalamayla sevindirik oldum şimdi bak:-)
edit: kutlamayı unutmuşum:)

eğer alan dersin kırıksa sorumsuz geçmen için alan ortalamanın 3 olası lazım[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Mesaj tarihi:
said:
Chiptech, 14 Haziran 2004 14:26 tarihinde demiş ki:
fizik uygulamada napıyosunuz ya deney falanmı?

eet
ama vektörel büyüklüklerle yaptıımız için genellikkl sıonavlarda mm kaydırmaykla puanımız gidiyo bide hocamız denyo olunca[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti..
Nukem-Ulan nie konuşmuyosun?
0bs-Champteyiz abi..
Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz..
Mesaj tarihi:
ben mat ve tarihten herzamanki gibi sıçtım:)
kimyacı 3 vermiş yazıklar olsuuuuuuuuuuuuuuuuun[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 14 Haziran 2004 14:41 tarihinde demiş ki:
ben mat ve tarihten herzamanki gibi sıçtım:)
kimyacı 3 vermiş yazıklar olsuuuuuuuuuuuuuuuuun

Sen gözüme görünme olum.
Görmiyim ben seni.
3 diyo lan bana 3 diyo
Sen nasıl kimyasalsın lan.!!!!!!![signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun
sarkı yerine osursan bile biz izleriz.

MadcaTtt..
Ace.....

Mesaj tarihi:
Bizim karneler 25 inde werilio walla.
Yarın gidecem okula ingilizceci 2 werirse 3.0 ortalamayla kırıksız geçicem.
1 werirse;
Sorumlu geçicem.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun
sarkı yerine osursan bile biz izleriz.

MadcaTtt..
Ace.....

Mesaj tarihi:
olum siz bole 2-3 ile gecerseniz okul puanindan cok kotu kalirsiniz yani bizde 40 lik sistem vardi aobp de sizde simdi 80-100 oluyo siz ne yaparsiniz bilemiyorum olum kopya cekin hocalara .avsayin biseyler yapin yoksa kafanizi cok taslara duvarlara vurursunuz
Mesaj tarihi:
ya nasıl oluor anlamıyorum ama nasıl notlarınız ole düşük gelior felan ben hiç derslere girmem ne dewamsızlık sorunum olur ne sınavlarda düşük not alırım hep UO oynarım felan net ile uğraşırım bir sorun olmaz her sene en aşşa tşk. alırım alala süpermiyim neyim (:[signature][hline]FrmrLz.
Mesaj tarihi:
karneyı alıyoruz bugun saatler kaldı[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
3,71 benim yıl sonu ort. hiyayt be!

*!neye sevindiğini anlayamadan kolları havada asılı kalır *[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Mesaj tarihi:
said:
elma, 15 Haziran 2004 13:47 tarihinde demiş ki:
tüm derslerim 5 bi tek türkçe 1 , ortalama ile geçtim

zoru ba$armı$sın be hepsi 5 ama turkce 1 hll =)[signature][hline]|Forever Alone|
  • Yeni Oluştur...