Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ulan sen hazırlıkta kalmıs adamsın ne fen seciosun :P[signature][hline] FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 olm o sene geçiyodum sözlüden kaldım Furby geliyodu napsaydım karı taktı senenin başında seni geçirmicem diodu. ayrıca orası ayazağa ışık, burası bjk koleji[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 dusman basına[signature][hline] FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 düşmana yazık be[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 benım fransızca fizik bide fizik uygulama kırık fizik uyg çok mkolay baskewt turnuvasına gitmiştik ondan ilk sıonavdan 7 aldım ikincisinden 70 aldım ama kurtarmadı onu verırım fr yıde verıcem fiziğide okullar açılmadan dersaneye gidiceem için öss amratonu öncesi ordaki hoıcalarla çalışır yaparım[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 fizik uygulamada napıyosunuz ya deney falanmı?[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 hadi üni deseniz anlıycam da lise de dersten kalmayı nası başarıyorsunuz anlamıyorum.[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 lise kolaymı geliyo sana? o zman sende bi gariplik var :D[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Heffer, 14 Haziran 2004 10:21 tarihinde demiş ki: ben tm yim ve 3 dersim kırık (matematik, analitik, bi de geometri) sayısal berbat ama sözellerim düfer belki bende yırtmışımdır ortalamayla sevindirik oldum şimdi bak:-) edit: kutlamayı unutmuşum:) eğer alan dersin kırıksa sorumsuz geçmen için alan ortalamanın 3 olası lazım[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Chiptech, 14 Haziran 2004 14:26 tarihinde demiş ki: fizik uygulamada napıyosunuz ya deney falanmı? eet ama vektörel büyüklüklerle yaptıımız için genellikkl sıonavlarda mm kaydırmaykla puanımız gidiyo bide hocamız denyo olunca[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ben mat ve tarihten herzamanki gibi sıçtım:) kimyacı 3 vermiş yazıklar olsuuuuuuuuuuuuuuuuun[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 bizim okul zavallı deney meney yokmus öle kös kös ders işliyolarmış[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 oley bende yaz okuluna kaldim heheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Chemical, 14 Haziran 2004 14:41 tarihinde demiş ki: ben mat ve tarihten herzamanki gibi sıçtım:) kimyacı 3 vermiş yazıklar olsuuuuuuuuuuuuuuuuun Sen gözüme görünme olum. Görmiyim ben seni. 3 diyo lan bana 3 diyo Sen nasıl kimyasalsın lan.!!!!!!![signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 lol ben zar zor 2 getirttim eah[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Bizim karneler 25 inde werilio walla. Yarın gidecem okula ingilizceci 2 werirse 3.0 ortalamayla kırıksız geçicem. 1 werirse; Sorumlu geçicem.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 olum siz bole 2-3 ile gecerseniz okul puanindan cok kotu kalirsiniz yani bizde 40 lik sistem vardi aobp de sizde simdi 80-100 oluyo siz ne yaparsiniz bilemiyorum olum kopya cekin hocalara .avsayin biseyler yapin yoksa kafanizi cok taslara duvarlara vurursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 benim korkum sınavların 2-3-4 temmuzdan herhangi bi güne denk gelmesi...[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ya nasıl oluor anlamıyorum ama nasıl notlarınız ole düşük gelior felan ben hiç derslere girmem ne dewamsızlık sorunum olur ne sınavlarda düşük not alırım hep UO oynarım felan net ile uğraşırım bir sorun olmaz her sene en aşşa tşk. alırım alala süpermiyim neyim (:[signature][hline]FrmrLz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 5 dersten kalıyor idim :)[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] - CA Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 karneyı alıyoruz bugun saatler kaldı[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 tüm derslerim 5 bi tek türkçe 1 , ortalama ile geçtim[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Valla bende gectım edebıyat,mat 2 dıgerlerı 3,4,5 Zaten 3 dolu karne Ortalam 3,08[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 3,71 benim yıl sonu ort. hiyayt be! *!neye sevindiğini anlayamadan kolları havada asılı kalır *[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: elma, 15 Haziran 2004 13:47 tarihinde demiş ki: tüm derslerim 5 bi tek türkçe 1 , ortalama ile geçtim zoru ba$armı$sın be hepsi 5 ama turkce 1 hll =)[signature][hline]|Forever Alone| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar