reddiye Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 bu topiği bir sebepten sabahın köründe uyananlara adamak istiyorum daha önce aynı adakta bulunan kişilerin ellerinden öper günaydınlar dilerim geberiyorum hastalıktan tükmüümü yutamıyorum!1!!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ben de yatmaya gidiyorum. iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 GÜNAYDIN İŞE GİTMEK İÇİN ERKEN UYANANLAR. acınızı paylaşıyorum. kurtköy dağından bildiriyorum. stajdayım. artık hergün yeni bir heyecan benim için ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 günaydın saat 9da masasının başında olanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 8.30da başlıyorum ben. daha acı. kişisele taşınsın bu ya.neden çöpte. çok derin keder içindeyiz biz,erken kalkanlar. acımızı paylaşın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 stajda ne bu isyan yea. bi süreklilik yok staj bitince gene geceleri el sallarsın ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Böjeek said: günaydın saat 9da masasının başında olanlar günaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 dostum,benım stajımda süreklilik var. birinci bitti ikinciye başladım.o bitince üçüncüye başlicam.o bitince dörde. işe girmeyi düşünmüyorm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 bi insan zorunlu olmadığı stajları bu kadar içten yapsın. sen ne çalışkan bir öğrencisin cansın. okul bitince kaçırmam seni peşine düşücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 gel canım bekliyorum. okul bitmeden gel. o değil de öm attım baksana bi msne giremiyorm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 hergün saatimi 06.58 e kurmaktan bıktım. nefret ediyorum erken kalkmaktan.. haftasonunun değerini tekrar anladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 o zaman ben şükrettim kendime. saat 8 de uyanıyorum işe gitmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Bella said: GÜNAYDIN İŞE GİTMEK İÇİN ERKEN UYANANLAR. acınızı paylaşıyorum. kurtköy dağından bildiriyorum. stajdayım. artık hergün yeni bir heyecan benim için ^^ basladin mi oy oy. yirtinmayaydin staj staj diye, simdi aglama. sdfg bu arada oh hai, ben de desperate housewife olarak erkenden kalktim. simdi bi yeri aramam lazim, of heycanlandim. aa bu arada netim gitmemis hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 düzenli bir hayata geçişin temellerini attığım bu sabah saat 8 de sinirlerim tepemde kalktım. ders seçimlerimi yapıp istanbul şehrinden defolup gidicem bir süre. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 evet oğulcan neden uyumuyosun şaşırdım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 oha günaydın,gününüz aydın mutlu kutlu olsun.sdfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ya uyandım ve çok sinirlendim. sdf. gitçem buralardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 günaydın yeni kalktım sizden başka kimsem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 günaydın ben de şimdi kalktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 simdi kalktim gunaydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ben de günaydım tekrar ve 3. kere uyuycam öptüm by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=CoCo4AybHuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 günaydın gittim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 dün it gibi gezmiştik gece de uyuyamadım otobüste, şimdi de yemek yidim enerji geldi uyumadım ba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 tünaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar