Buyse Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 GELDİ OH GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 başarıyla açtım tam şuan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 kısa bir sürelik yetememezlik problemi yaşadınız o kadar. ben onlayndım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 30 sn gitti 2 sayfa ağlamışsınız bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 öpüyorum ben onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 HoN'a adam cagıramasaydın gorurdum seni de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Southparkın bi bölümü vardı internet gidiyodu ahahahah o geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 TOO FUCKING BAD TIMING. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 bazı sitelre girilemiyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 microsoft tarafından yapılan açıklamaya göre yurt dışındaki sunucularda bazı sorun varmış. birkaç gün içerisinde çözümlenecekmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 MSN şöyle 1-2 gün kapansa, sonra açıklama gelip 4-5 gün sonra açılcak dense, biz de topluca başka bir servise geçsek, ne güzel olurdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 baglanmior hala benimki çıldırcam kime kufur edeyim ben şimdi TTNET'e mi Microsoft'a mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rouquine Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Az önce kesildi msnler fakat modemi açıp kapatınca düzeldi benimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 res at bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 modem reset dns reset msn i reinstall herşeyi denedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 O zaman geriye küfür seçeneği kalıyo microsofta küfret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Zergling said: baglanmior hala benimki çıldırcam kime kufur edeyim ben şimdi TTNET'e mi Microsoft'a mi ? abi bu saat oldu ben hala bağlanamıyorum. o hatayı alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 benimde ayni baglanmior. bayram tatili bitsin microsoft'u ariyacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 o değilde rahip yazıp yollayınca gitmiyormuş msnden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 açıldı sonunda ^^ daha şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 benim sorunum farklı. farklı msn hesaplarından girebiliyorum, fkaat kendi accountumla giremiyorum. kafalar dönüyor, hata veriyor. hata koduda da yok bağlanamadı deyüp kestiriyor. napmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar