Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aion kaynak siteleri ve rehberler


Guru

Öne çıkan mesajlar

Aion Database
Aion Armory
Aion Source
Aion Turkiye
Aion Wiki
Aion PowerWiki

Aion NA/EU Server Status
Ekipman nasil levellanir?
Enchanment,Manastone ve Godstone hakkinda bilgiler
Stigma Sistemi

Listedeki siteler harici bildiginiz kaynak siteleri veya rehber linkleri varsa, bu konu altina mesaj atarsaniz en kisa zamanda listeye eklenecektir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Guru selamlar, www.aiondatabase.com'u da listeye eklersen sevinirim hatta Aionarmory'nin üstüne eklemek lazım, kaynak olarak Aion Armory'den çok daha gelişmiş

Aion Armory'de örneğin bir Chest'i 3D tıkladığınızda Elyos modelini gösterir sadece Aiondatabase'de Asmodian / Elyos hatta Male / female gibi seçenekler halinde 3D görebilirsiniz tüm itemleri... (Ayrıca Aionarmory de sadece sol sağ çevirebilirsin itemi ama Aiondatabase'de 360 derece bakış açısı sağlanmış) (tu) Çok başarılı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi rehber de ben yazayım. dün yaptığım bi spy questi hakkında. ödülleri çok güzel ve yapması bilince basit olduğu için herkese faydası olur.

[Spy] The Spirit's Letter

Rewards

Quest asmodian questi, queste başlamak için Morheim'deki Fortress of Spirits'te elyos spiritlerini öldürüyoruz ve ufak bi şansla bi "letter" düşüyor. Zarfın verdiği quest, o zarfı "Heraleone" isimli birine götürmek, bu şahısta "Heiron"'da. Gitmeden önce 1 personal kisk stone almakta fayda var. olurda gank yeriz vs.

Heiron'a giden riftler Beluslan'dan açılıyor. Mapte yeri şöyle bu riftin. kırmızı noktalı yer.


riftlerin açıldığı saatlerde bi 5dkk'da gidip açık mı açık değil mi kontrol edersiniz. bu riftin çıktığı yer de Heiron'da şurda. yine kırmızı nokta.


yeşil nokta da Heraleone.
şimdi riftten çıkınca etrafımızda lvl35-36 moblar oluyor. onlara ilişmeden geçebilirsiniz. Heraleone'ye ulaşmanın 2 yolu var biri turkuaz renkle gösterdiğim daha direkt olan fakat lvl35 civarı elyos questgiver'a yakın olan, haliyle etrafında daha fazla elyos gezen rota. o rotadan gece saat 1.30'da geçtim 5 elyos gankledi beni.

o yüzden kırmızı çizgiyle çizdiğim rotadan gittim bu sefer. bu rotada lvl 38-40 moblar gezdiği ve o levelda elyos olmadığı için o yol bomboştu. yapmanız gereken hızlıca bu mobların arasından geçmek. ölmemek için bir iki %20 speed scroll'u, hp potları alabilirsiniz levelınız çok düşükse.

dikkat edilmesi gerek bi nokta var o da mapteki "Patema Ruins" adındaki yer. dikkat edin ordan direk yarım adaya çol çizdim. çünkü village'ın girişinde ve etrafında guardlar var. o yüzden yolu kullanarak girmiyoruz. Patema Ruins'te yıkık bir sütun var. onu merdiven gibi kullanarak tepeye çıkıyoruz ve ordan adaya yandan uçuyoruz. heraleone adanın diğer tarafında geziniyor kıyıda yeşil noktada bekleyin o yanınıza gelicek.

yeni silahınızı güle güle kullanın.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...