Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Arkadaşlar telefonumun içine mikroskobik bi böcek girmiş. camın arkasında, ekran yürüyo geziniyo. Ama o kadar küçük ki nokta gibi bişey ve yürüyo. Ben böyle saçma şey görmedim nasıl ve neden girer o oraya ya deli etti beni. Telefonun içini açmaya korkuyorum sülalesi vardır kıçıma başıma kaçarlar diye. Bilgisi olan var mı bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Aha canlı snake oynamak için kaçırılamayacak bir fırsat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Evet. O tür genellikle Nokia modellerinde 19. yüzyılın 2. çeyreğinde Kuzey Avrupada görülmeye başlandı. Latince ismi Phonopechus Monitellucus olan bu trake solunumu dahi yapmayan böcümsü yaratık'ın en sevdiği besin bluetooth dalgaları ... Rakursi said: Bilgisi olan var mı bu konuda? Rakursi said: Bilgisi olan var mı bu konuda? Rakursi said: Bilgisi olan var mı bu konuda? Rakursi said: Bilgisi olan var mı bu konuda? Rakursi said: Bilgisi olan var mı bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 ahah aslında alıntı yapmasan çok daha etkileyici bir iğneleme olacakmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 işi gücü iğnelemek zaten bu arada sülalesi de içinde olsa hepsi ekrana gelirdi. yoktur bişey korkma o kadar. aç ve öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 telefona giren küçük böcekler hakkında kimin ne bilgisi olacak ya? onun için alıntıladım. girmiştir, çıkar gider yani. çıkmazsa ölür, sallarsın kenara düşer falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 böcek ilacı sık telefona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 böcek diyince neden üstüme alındıysam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Suya sok telefonu. Boğulur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Ya doğurursa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 suda dogum yapar, cok saglıklı olur bebeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 bence o telefonun kablolarını yiyerek besleniyodur içeride. 1 hafta sonra filan azman gibi evrimini tamamlayıp çıkıcak gün yüzüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 telefon cebinde. cep senn cebin demekki böcek senden geçmiş telefona demekki böceklersen senn içinde asıl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 kedidir kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 bembeyaz bişey aç kör et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 düşününce aslında böceği evlat edinmek istersen patipet'e de gönderebilirdik konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 asddasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 konu bozuldu diğer mesajlar gözükmüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Bence besle arada kırıntılar atarak, o bulur bir şekilde onları, sevap olur hem. Unutma ki; Böcek, ve bilumum haşerat-ül sünneyi öldürmek, ezmek, yemek herdaim yazıktır ve dahi çok büyük günahtır. Ve dahi hatta rivayet olunur ki, bir hadis-i şerife göre; "Telefondaki böcekleri öldüren zinhar bizden değildir!" denmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 valla nasıl girmiş şaşılacak bir durum, pek böyle birşeyle karşılaşan birilerinede rastlamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Ne güzel bir konuymuş lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 konunun ultra saçmalamasından ötürü sallıyorum. çöpe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 http://www.extraticaret.net/resimler/urun/2475.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Çok istedim birisi yazmış olsun ve ben yazmıyım diye ama olmamış.. Bug olmuş, firmware güncelle; düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar