snapsys Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 hocam rahatsizlik veridigmiz icin ozur. bu sarkinin turkceye cevrişmis halini bualamdim kitapda ytok acil bi durum saolun [email protected] = msn[signature][hline]$leyen kod bug tutmaz // cod3r silinmiş charin davasi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 seneler önce aldığım metallica tüm şarkı sözleri isimli kitapta var şu an baya bi meşgulüm başkası yazmazsa işim bitince yazacağım.[signature][hline][b]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.0 :::son mesajlar:::bilgisayar oyunları:::arama::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ingilizce şarkıların Türkçeye çevrilişi saçma aslında ama yazayım yinede: uzan yanıma, ne yaptılar anlat duymak istediğim sözleri söyle, iblislerimi kaçırsınlar diye kapı kilitli şimdi, ama açıktır sen içtensen eğer sen beni anlarsan, ben de seni anlarım uzan yanıma, kötü gökyüzünün altında günün siyahlığı, gecenin karanlığı, bu felci paylaşıyoruz kapı gıcırdayarak açılıyor, ama günışığı girmiyor içeri kara yürekler karanlığı yaralayıp susturuyor ama hala günışığı girmiyor içeri hayır, günışığı girmiyor içeri hayır, güneş parlamıyor ne hissettiysem, ne bildiysem çevir sayfaları, çevir taşı kapının ardında, açarsam onu senin için evet ne hissettiysem, ne bildiysem hasta ve yorgunum, tek başımayım orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben yoksa sen de mi affedilmeyensin? uzan yanıma, bu canını acıtmayacak, yemin ederim beni seviyor, beni sevmiyor, ama asla sevmeyecek bir daha yanıma uzandı, ama ben gittiğimde orada olacak kara yürekler daha karanlık çeliği yaralıyor evet, ben gittiğimde orada olacak evet, ben gittiğimde orada olacak kesinlikle orada olacak ne hissettiysem, ne bildiysem çevir sayfaları, çevir taşı kapının ardında, açarsam onu senin için evet ne hissettiysem, ne bildiysem hasta ve yorgunum, tek başımayım orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben yoksa sen de mi affedilmeyensin? uzan yanıma, ne yaptım anlat kapı kapalı, gözlerin de öyle ama şimdi güneşi görüyorum, şimdi güneşi görüyorum evet, şimdi onu görüyorum ne hissettiysem, ne bildiysem çevir sayfaları, çevir taşı kapının ardında, açarsam onu senin için evet ne hissettiysem, ne bildiysem öyle hasta ve yorgunum ki, tek başımayım orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben seni bekleyen kişi ah, ne hissettiysem, ne bildiysem çevir sayfaları, çevir taşı kapının ardında, açarsam onu senin için ah, ne hissettiysem ah, ne bildiysem bu anahtarı alıyorum ve gömüyorum içine çünkü sen de affedilmeyensin asla özgür değilim asla kendim değilim çünkü sen de affedilmeyensin ah[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 lol, hiç bu şekilde düşünmemiştim... affedilmeyen II... türkçe dinlediğimi hayal edemiyorum.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ya şarkıalrı türkçeye çevirmek anlamsız bence ama ingilizcene güvenmiyosan bişey diyemem[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snapsys Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 yok dedim sozleri yakin geldi acaba olemi hakkettden die[signature][hline]$leyen kod bug tutmaz // cod3r silinmiş charin davasi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snapsys Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 cok saol walla[signature][hline]$leyen kod bug tutmaz // cod3r silinmiş charin davasi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Mirage, 12 Haziran 2004 21:30 tarihinde demiş ki: lol, hiç bu şekilde düşünmemiştim... affedilmeyen II... türkçe dinlediğimi hayal edemiyorum. tamamda :) , ordaki II'nin manasi $arkinin ikinci versionu oldugundan degil (too , yani bağlaç olan -de dir.)[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kız olsam verirdim o derece euehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Aket-Atum, 12 Haziran 2004 21:49 tarihinde demiş ki: ya şarkıalrı türkçeye çevirmek anlamsız bence ama ingilizcene güvenmiyosan bişey diyemem doğru tr ye tam dönmüyo çünkü ama anlayabiliyorsan ing. den tam anlayabiliyorsun..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snapsys Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 e oyle ama bazi seyler ing olsda basio sana[signature][hline]$leyen kod bug tutmaz // cod3r silinmiş charin davasi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Boşverin Metallica'yı ya. Ortaokul öğrencilerinin metal e geçiş grubudur Metallica eeheh :)[signature][hline][b]Penthesilea I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 heheh şakacı seni..aferin bak ne güzel kendini böyle metallica yı aşağılayarak müthiş birisi gibi gösterdin.. wov![signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Noldu, niye bu saldırganlık? Ben kimseyi aşağılamadım, en az 2-3 yıl da metallica'nın tüm kasetlerini çevire çevire dinledim. Bence Metallica ortaokul çocuklarının metale geçiş grubudur, kendi düşüncemi söyledim.[signature][hline][b]Penthesilea I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 uya ksra bakma ya diğer forumda aklınca dediğim şeyi yapabn bir eleman var da ona kızdım bi de o yazıyı görünc epatladım ... ksra bakma.. özür dilerim.[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Yok canın saolsun, bilirim o olayı :) Dün o yüzden NBL forumlardan banlandım ;)[signature][hline][b]Penthesilea I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Penthesilea, 13 Haziran 2004 15:51 tarihinde demiş ki: Boşverin Metallica'yı ya. Ortaokul öğrencilerinin metal e geçiş grubudur Metallica eeheh :) Yuh![signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Proxa, 13 Haziran 2004 17:27 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 13 Haziran 2004 15:51 tarihinde demiş ki: Boşverin Metallica'yı ya. Ortaokul öğrencilerinin metal e geçiş grubudur Metallica eeheh :) Yuh! +1[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Haklısınız bişi demiyorum, ben de laf söyletmezdiiim :) Gitar hocam kafa atardı bana, herife zorla metallica öğrettirirdim, hatta o kadar çok çaldım ki, hala en iyi çaldığım şarkılardan biridir Enter Sandman. De boşmuş işte onu anlıyorsun. Yani gruba gerek yok James ve Lars yeter yani tek başlarına :) Diğerlerinin cakları çeksen farketmezler, gerçi ara sıra Kirk soloya falan girişiyo, ama onu bile genelde James yapıyo bildiğim kadarıyla. Ve bass duyana alkış yani şarkılarda :D James intihar girişiminde bulunmuş diye haberler geziyo. Da haklı adam. St. Anger gibi albüm çıkarsam ben de intihar ederim eheh :P[signature][hline][b]Penthesilea, MSN = [email protected] I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness [Bu mesaj Penthesilea tarafından 13 Haziran 2004 19:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Eski Metallica şarkıları güzeldir. Whiskey in the Jar Sanitarium Sad But True Astronomy Trapped Under Ice The Call Of Ktulu Süper şarkılar bunlar.[signature][hline][i]It is so ignorant to cry in someones funeral.Becouse you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will. VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Astronomy inanılmaz şarkı ama Metallica şarkısı değil. Whiskey in the Jar da değil. Hakkını yememek lazım bak, güzel grup, güzel şarkılar var ama bence yeterli değil milyon tane albümde. Orion güzeldir, One güzeldir, Sanitarium çok güzel şarkı. Da bu heriflerin de St. Anger 10. albumdu yanlış hatırlamıyorsam. 10 şarkı zor çıkar yani adam gibi.[signature][hline][b]Penthesilea, MSN = [email protected] I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Doğruyu söylemek gerekirse St.Anger iğrenç bir albüm gerçekten.[signature][hline][i]It is so ignorant to cry in someones funeral.Becouse you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will. VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 iğrenç olmasa da beklenenden kötü.. hatta bkz:st anger kötü diil!![signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 13 Haziran 2004 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 St.Anger kötü.[signature][hline][i]It is so ignorant to cry in someones funeral.Because you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will. VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 diil :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 black albume kadar metallica süferdi rulazdı blackten sonra sux oldu burdan anlıyoruzki metallica=cliff burton james hettfield[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar