sabonis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 This is pretty neat how it works out. This is cool chocolate math!!!!!!! DON'T CHEAT BY SCROLLING DOWN FIRST! It takes less than a minute....... Work this out as you read. Be sure you don't read the bottom until you've worked it out! This is not one of those waste of time things, it's fun. 1. First of all, pick the number of times a week that you would like to have chocolate. (try for more than once but less than 10) 2. Multiply this number by 2 (Just to be bold) 3. Add 5. (for Sunday) 4. Multiply it by 50 I'll wait while you get the calculator.......... 5. If you have already had your birthday this year add 1754.... If you haven't, add 1753 ....... 6. Now subtract the four digit year that you were born. You should have a three digit number The first digit of this was your original number (i.e., how many times you want to have chocolate each week). The next two numbers are ......... YOUR AGE! (Oh YES, it IS!!!!!) THIS IS THE ONLY YEAR IT WILL EVER WORK, SO SPREAD IT AROUND WHILE IT LASTS.[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Arkadaşım biraz ayıp kaçacak ama bunun türkçesi yokmu ben bişi anlamıom desem yeridir??[signature][hline]Lyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 hoş olmuş, sanki önceden okudum gibi :)[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 çikolota ile alakası yokki orada doğum tarihini soruyo o garip sayı ile ayı yakalıyo zatem[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 türkçesini de şeetseydin be.. kasmasak..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: Chemical, 15 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: çikolota ile alakası yokki orada doğum tarihini soruyo o garip sayı ile ayı yakalıyo zatem hadi be ??? ulan ben de çikolata ile alakası var sanıyodum puff hayallerim yıkıldı[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 geçmiş olsun[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 yapmazsam icimde kalir 50 * (2x + 5) + 1754(3) 2004 (ya da 3 ) + 100 x veriyo 2004 ya da 2003 den yili cikartisoun iki basamakli sayi ile x i, yani cikolata sayisini veriyo hehe sux![signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ben yazmaya geldim ama net koptu lanet olsun :p[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 cok uzun ya (=[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 hoş...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: Chemical, 15 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: çikolota ile alakası yokki orada doğum tarihini soruyo o garip sayı ile ayı yakalıyo zatem sacmalama!! cikolata yerine cikoloto dusun? ayni sey cikacakmi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ben pikulatü diye düşündüm çıktı ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar