Alis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Arkadaşlar ömrü hayatımda antalyaya gittim ve geçen sene Hillside Su'da kaldım açıkcası çok fazla yaşlılar için düzenlenmiş bir hotel biraz genç havası olan nereyi tavsiye edersiniz ? Özellikle kemer tarafında tercihim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 pek öyle genç havası otel yok kemer tarafında. enteresan olsun dersen naturland var ama dandik. le şato de prestij var, eh işte. Kilikya var biraz iidir. Ama tam genç ortamı Kadir's Tree House, Olimpos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 kadirin yeri sux hillside paran olduguna göre sungate port royal dicem ben kemer tarafında 10 numara bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 kadirin yeri genç ortamı olum işte. nabcan saksını falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 abi kadirin yeri kadirin yeri dediler. kalmadık da bi gidelim bakalım neymiş diye gittik. doğayla iç içe ayağına ayakta kütüklüyolar resmen. bok gibi bi yer lan olümpos. kemerde orange country var. tuzlu biraz ama tam aradığın yer winkid smayl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 fede diyosa doğrudur arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 :) Genç derken abi genç insanların daha çok bulunduğu yer demeye getirdim gina geldim moruk moruk görmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 orange county'ye ben de gitmiştim, silme rus ve hollandalı doluydu. işini görebilir. ama pahalıydı ya 290 lira mıydı neydi geceliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 orange country (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Orange country bende duydum Küçük amsterdam modelıymış sanirim* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 ginaly said: kadirin yeri genç ortamı olum işte. nabcan saksını falan. kadirin yerinde genç yok. paralı comolokkolar ve avustralyalı yaslı turistlerin mekanı artık orası.bundan 7-8 sene önce iyiydi. sonra kadirin para hırsı nedeniyle berbat bi yer oldu. sungate port royal de 5+2 yıldızlı diye geçiyor. dev gibi bir yer. ben 2-3 defa kaybolmustum icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Majesty Club Kemer Resorts u tavsiye ederim %95 genç fiyatıda makul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Abi saçmalığa bakın sözde türkiye'de ekonomik kriz var ama kemer'de hiç bir hotelde yer yok şaka gibi en pahalısında bile yok :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 sadece kemer değil. bayram yuzunden cogu yer dolu, full olmasa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Evet şimdi Belek'e sorgulatım tüm tur operatorlerine ordada yok bodrumda varmış bodruma mi gitsem yeter be hayatım boyunca bodrum bodrum... Gına geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 simena var kemer'de. gitmedim ama iyi bi yer oldugunu biliyorum. naturlande iki kez gittim. ilk gittigim 2002 falandı sanırım guzeldi. bi de bu sene basında gittim daha sezon acılmadan cok kotuydu son hali, tavsiye etmem yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redscorpion07 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Kemerdeki inferno tavsiye edilir =) ps: Damsız girilmez!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar