ginaly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Farinal said: abi rleri söyleyemeyen, korkak, kendinden küçüklere abi çekip ağlayan, altın bilezik kolye falan takan, forward mailler atan bunları yazan uğraşan, vıcık vıcık aptal, gerizekalı, ergenekon davasını destekleyen dindar falan birine tercih edilmeyi yediremiyorum lan Dostum bazıları büyük sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Maalesef bazıları... dicektin olmadı şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 "nutella yerim" said: "social butterfly" said: "nutella yerim" said: o sadece denizdeki bir balık dostum ....sadece denizdeki bir balık dogru diyom de mi ama takılmamak lazım bu gibi seylere bana bi arkadaşım sölemişti bunu zamanında çok doğru cidden hele sen daha lisede bukadar sewdiysen ohooo daha cok böle topik açarsın gibi gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 abi sevişmeyen kızdan korkacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Halimiz içler acısı gençler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 kizlarin kibar, esprili, kulturlu, guncel olaylara hakim, erkeklerden hoslanmalari sadece hollwood filmlerinde oluyor dostum. $ talks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 aga o dediklerin olmadan para bi işe yaramaz para olmadan onlar da olmaz zaten merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 ayrıca boy tabi ki önemli. geniş omuzlar ve fit vücut da. para, kültür, zeka kadar en az. hepsi olmadı mı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 reyou said: kizlarin kibar, esprili, kulturlu, guncel olaylara hakim, erkeklerden hoslanmalari sadece hollwood filmlerinde oluyor dostum. $ talks. yoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 bazilari exception firlatabilir tabi. bu kabul edilebilir bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 takma kafana dalgana bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Farinal said: abi rleri söyleyemeyen, korkak, kendinden küçüklere abi çekip ağlayan, altın bilezik kolye falan takan, forward mailler atan bunları yazan uğraşan, vıcık vıcık aptal, gerizekalı, ergenekon davasını destekleyen dindar falan birine tercih edilmeyi yediremiyorum lan LAN ILDENIZDE R LERI SOYLEYEMIYO NE DEMEK ISTIYOSUN SEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Lise demişsin , o yaştaki kızların alayı dengesiz , ne istediğini bilmeyen çabuk aşık olan çabuk sıkılan duygusal olgunluktan nasibini almamış insanlar.Ortada bir yetme yetememe durumu yok kızda yetoluk var sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 fede said: hayat tercihlerimizle yönlendirdiğimiz bir yoldur, bizler de o yolun yolcusu SENİ VERSİNLER ELLERE BENİ VURSUNLAR SANA SEVDANIN YOLLARI BANA KURŞUNLAR Ama önce beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar...yıkasınlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Şimdi kimse kişisel almasın ama kız milleti de iyi-yakın davrandığında kazığı kız yiyor.Savunma şeysi gibi bir şey bu.Önce terkeden kazanır gibi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 takmayacaksın tak açacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 c_a_p_t_a_i_n said: Şimdi kimse kişisel almasın ama kız milleti de iyi-yakın davrandığında kazığı kız yiyor.Savunma şeysi gibi bir şey bu.Önce terkeden kazanır gibi gibi.yarış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 gerçekten sevilir önce böyle şeyler olmaz. sonra sevgi biter bunlar başlar,kim önce tekmeyi koyarsa daha iyi hisseder bi bakıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Onu bunu boşver de gel şunu dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 kayahanın şarkısını koyan arkadaşa sevgi kafacıkları... Maffoldum akşam akşam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 biriyle ayrılırken kaliteli birileriyle olmaları gerektiğini empoze edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 hatta riske girmemek için siz ayarlayın saglam birini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 AKŞAM SİMİDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 o başkasına dönmüşse zaten senin deildir. sana dönerse salla zaten sana dönmemiştir. olmazsa vur ağzına kendi etrafında dönsün. adam da dönek kız da dönekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar