Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Kurtlar Vadisi Asmodea Racon degil emolari kesiyoruz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 bugunki kahvalti masama meze oldugunuz icin tesekkur ederim tartismalariniz icin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Ey alan yetkilisi sesimi duy :))) Tam 4 sayfa konu, amacından sapmış dipsiz bir kör kuyuya, bir deli tarafından atılmıştır.O deliye sesleniyor ve o taşı çıkarmayacağımı açıklıyorum.. TnT guildine başarılar diliyorum.Sizin başarınız bizim başarımızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 "Leila Kanz" said: Kanuni said: simdi kanuni turkce ... Kanuni arapca bir kelime bu arada. osmanlıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ne onemi var ya nerden oldugunun herkes anliyor biliyor iste dilimizde var :) osmanlica arapca farsca zaten turkcede binlerce kelime mevcut bu sekilde.. kanuni iste sallayin gerisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Ingilizce ogrenmek bu oyunlari oynayabilmenin tek yolu ise, neden Almanca, fransizca, Cince..... versiyonlari cikiyor da Turkce versiyonu cikmiyor bu oyunlarin? Ehuee ne kadar komik degil mi? Mmorpg bir oyun ve Turkce bir arada. Almanca yada Ingilizce olunca komik gelmiyor dimi? Bu assagilik kompeksinden baska bir sey degildir. Bir ulkeyi ele geceirmek sadece savasla kan dokerek olmaz. Ekonomisini, kulturunu ele gecirmek artik yeterli gunumuzde. Populer kultur ne diyorsa onu yapalim. Gune ayak uyduruyoruz ama kimin dansina ayak uyduruyoruz? World Chat'de "Muslims are wearing cloth armor" denince ben zaten atesitim demek, Turks are.... denince bende sevmem kirolari demek daha kolayina geliyor. Sen dunya vatandasisinda karsindaki sapina kadar Fransiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj yazmadan önce az okuyun lakin genel kanı, ki viktor üstüne basa basa söyledi sanırım, bunun Türkçe ile alakası olmaması, aynı şeyi swe yapsa da lamerlik, alman da, ingiliz de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Off.. Milliyetcilik falan kasmissiniz yine pixeller uzerinden. Oyunlarin Turkce versiyonlarinin olmama nedeni "yeterli" sayida oyuncu olmamasi. Market arastirmasi yapilip, belli rakamlarin ustundeki cogunluklara ozel dil paketleri yapiliyor. Turkiye asla bu "kalabalik" topluluklardan biri olmadi mmorpg sektorunde, asla da olmiycak. Bunun ne Turklerin veya Turkcenin ezik olmasiyla, ne de diger insanlarin Turkleri daha asyagi gormesiyle alaka.. Dil paketlerinde oldugu gibi, server konusundada durum boyledir. Ayrica, online ortamlara girdiklerinde insanlarin 90%'i gercek hayatta sahip olduklari karakterleri oyuna yansitmiyor. Sanal alemde milliyetcilik kadar sacma bir kavram bence olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Turkce free mmolar var yahu .. Mmodan saymiyorsan bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Forum Yöneticilerine.... Açmiş olduğum konunu kapatılmasını rica ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Kast ettiklerim P2P'lerdi. Markette buyuk paya sahip olan oyunlar. F2P'lerin durumu zaten icler acisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Kapatma uygulamamız yok ama illaki bir şey yapın dersen gizleyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 konu guild konusundan saptıgı icin kitliyorum, tnt ile ilgili yeni ve guild konusulacak topic acabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar