Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL: Beşiktaş JK - Manchester United 15.09.2009 @ 21:45

PZero

Öne çıkan mesajlar

Öyle adamlarda fazla mücadeleye asılmıyo zaten kendini kanıtlamış türkiyede son dönemini iyi para kazanarak geçiriyolar.Çünkü başka klüpler kolay kolay istisnalar hariç yaşı geçen adamlara bizimkiler kadar para vermiyolar.

Oyuncu keşfedemiyoruz bi yerde başlık mı vardı tvde mi görmüştüm.Bu owen falan mesela bonservissiz gitti man utd'a tamam belki onu alamazdık man utd devreye girince ama bi çok oyuncu bedavaya rus ligine falan gitti.Ntvde çıkarmışlardı bonservissiz giden 15-16 oyuncu listesi çıkarmışlardı.Spor kulüplerinin transferde çalışan adamları beceriksiz biraz da.

Genç adamlara güven yok bi de bizde.
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

panathinaikos'u duymadıysan bb ;) Ayrıca siz de şunu iyi biliyosunuz ki şu gruptan Galatasaray'ın da yer aldığı avrupa ligine katılabilirseniz 3.çıkıp , karpuz kabuğundaki karıncalar kadar mutlu olucaksınız.

Ewet mutlu olucaz çünkü bizim gurubumzda ManU var..4. torbanin en güclusu wolfsburg var.. o diilde biz bu gurupdan 2. cıkarsak sizde o kemirilmiş karpuz kabugu gibi olmayin.. ???
Manu=panat ??
wolfsburg = dinamo bükreş ?? öyle diyebiliosan bb ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Demedim ki ama bu grup size fazla zaten.Hani grupta olmak bişey ifade etmiyo onların seviyesinde olmak önemli.

1.olan gidiyo işte tebrikler şampiyon oldunuz gittiniz seneye kim şampiyon olursa yine gidicek ama eğer Gs'de gitse Fbde gitse bişey yapamıcaklarsa avrupa ligini tercih ederim.

Mesela Galatasaraylıyım, fener-interle oynadığında fener yenilir diyemiyodum çünkü yenebilcek güçteydiler yendiler.Ondan öncede Gs-milan maçında yeneriz diyebiliyodum.Şuan kimse diyemiyo bjk yener arkasındayız güveniyoruz diye.Bundan bahsediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

anlıyorum söylediğini ama bende diyorumki bugn manu 1-0 maci aldi diye bu kadar makara yapanlar düşünüyormu sadece bir rooney fiyatında kurulmus bir takıma gs-fb yenilince el de nasıl konusmaya yüz bulcaklar ??

Burda kim çıktida biz manuyla ayni güçteyiz dedi...Adamlar bizim 3-4 katimiz belki..Ama sahadaki gösterilen mücadeleyi görmezlkten gelip,ya 7-8 olcakti ucuz yırttılar muhabbetini anlyamıyorum...Ayrica diyorumki bu geceki oyunla inönüde kalan maclarda 6 puan alıriz..Deplasman için bişey diyemem tabiki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben çokta kötü bulmadım bjknin oyununu bu kadar beklemiyodum.

Kalan maçlara değinirsekte bence Şamp ligi Yusufla cidden olmaz çok ağır.Holosko-Bobo çıksın isterdim bu maçtan önce orta sahada da koşan adamlar.Koşan adamlarla başladı aslında ama daha sonra gitti Yusuf ve Tello aldı hata etti bence.

4puan bekliyorum içerdeki maçlardan kimden alır 3 puan bi fikrim yok ama bi beraberlik bi galibiyet alıcak bence.Deplasman artık extra puan alması gerekiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...