Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Öyle adamlarda fazla mücadeleye asılmıyo zaten kendini kanıtlamış türkiyede son dönemini iyi para kazanarak geçiriyolar.Çünkü başka klüpler kolay kolay istisnalar hariç yaşı geçen adamlara bizimkiler kadar para vermiyolar. Oyuncu keşfedemiyoruz bi yerde başlık mı vardı tvde mi görmüştüm.Bu owen falan mesela bonservissiz gitti man utd'a tamam belki onu alamazdık man utd devreye girince ama bi çok oyuncu bedavaya rus ligine falan gitti.Ntvde çıkarmışlardı bonservissiz giden 15-16 oyuncu listesi çıkarmışlardı.Spor kulüplerinin transferde çalışan adamları beceriksiz biraz da. Genç adamlara güven yok bi de bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 kermit said: elaidi said: MANU EZDİ LAN al sana bi cahil daha işte rezil cahil sus otur 0 verdim. ben izlemedim skoru söylediler. manu ezmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Gec oldu yaw polemik yaratma yok yere uyu kardesim..Zaten anelka sizden gittiğinde yıldiz oldu rahat ol...(oldu ki size geldiğinde yıldızdi...50kusur yıllık lig tarihnde 1 tane büyük başari türkiye için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 raad ol armut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 komik..hem mac izlemeden yorum yapıyor..hemde espiri yetenegi gelişmiş...Hemde armut lafina."ing bilmiyorsun sen" diye atlamami bekliyor..Hmm yaratici..ama daha eglenceli işlerim var,yeterince dil döktuk burda kac sayfa onlari oku en azindan,mac izlemeden de futbol kısmnda "atma".. Saygilar iyi geceler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 O kadar yazı yazacağına sazan olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 he ayrıca herşeyi yazmakta da özgürüm. manu beşiktaştan kan aldı. manu beşiktaşı kanırttı. beşiktaş bence iyi mücadele etti ama şanssızlık oldu. beşiktaş daha baskılı oynadı ama pozisyonları değerlendiremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 doğru diyor aslında. man utd yürüye yürüye kazandı yorulmadı bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Gs yürüdü man utd yürüdü kazandı bu ne lan herkes mi yürüyo asdf fırıncı da kazanmıştır bu durumdan kesin bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 dur ya gs kimle oynucakti bu sezon avrupada.. :D:D salzbrgmuydu yok diil :D hmm ona benzer bişey di adini pek duyamadk ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Ayrica yürüdü dediğin ManU 111km kostu besiktaş 117...baya yürümüs adamlar baksana ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 oooo kavga çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 panathinaikos'u duymadıysan bb ;) Ayrıca siz de şunu iyi biliyosunuz ki şu gruptan Galatasaray'ın da yer aldığı avrupa ligine katılabilirseniz 3.çıkıp , karpuz kabuğundaki karıncalar kadar mutlu olucaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 denizli bizden sonra bir sıfır daha çekme yolunda ilk adımı attı en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Dartanian said: panathinaikos'u duymadıysan bb ;) Ayrıca siz de şunu iyi biliyosunuz ki şu gruptan Galatasaray'ın da yer aldığı avrupa ligine katılabilirseniz 3.çıkıp , karpuz kabuğundaki karıncalar kadar mutlu olucaksınız. Ewet mutlu olucaz çünkü bizim gurubumzda ManU var..4. torbanin en güclusu wolfsburg var.. o diilde biz bu gurupdan 2. cıkarsak sizde o kemirilmiş karpuz kabugu gibi olmayin.. ??? Manu=panat ?? wolfsburg = dinamo bükreş ?? öyle diyebiliosan bb ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 evet yürüdü. be$ikta$ ko$arak kat etti o mesafeyi, man utd. yürüyerek fark bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 taam dostum yürüdü..manu yedek kardoyla cıkti beşiktaşlı futbolcularn sirtinda roket vardi ucarak kat ettiler 117 kilometeri manu emekledi 111km.. ok haklisnz büyücekmisnz (?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Demedim ki ama bu grup size fazla zaten.Hani grupta olmak bişey ifade etmiyo onların seviyesinde olmak önemli. 1.olan gidiyo işte tebrikler şampiyon oldunuz gittiniz seneye kim şampiyon olursa yine gidicek ama eğer Gs'de gitse Fbde gitse bişey yapamıcaklarsa avrupa ligini tercih ederim. Mesela Galatasaraylıyım, fener-interle oynadığında fener yenilir diyemiyodum çünkü yenebilcek güçteydiler yendiler.Ondan öncede Gs-milan maçında yeneriz diyebiliyodum.Şuan kimse diyemiyo bjk yener arkasındayız güveniyoruz diye.Bundan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Kıssadan hisse şampiyonlar ligine gitmek değil orda bi varlık gösterebilmek başarıdır.Umarım gösterirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 pas oranlarını koysun biriside ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 anlıyorum söylediğini ama bende diyorumki bugn manu 1-0 maci aldi diye bu kadar makara yapanlar düşünüyormu sadece bir rooney fiyatında kurulmus bir takıma gs-fb yenilince el de nasıl konusmaya yüz bulcaklar ?? Burda kim çıktida biz manuyla ayni güçteyiz dedi...Adamlar bizim 3-4 katimiz belki..Ama sahadaki gösterilen mücadeleyi görmezlkten gelip,ya 7-8 olcakti ucuz yırttılar muhabbetini anlyamıyorum...Ayrica diyorumki bu geceki oyunla inönüde kalan maclarda 6 puan alıriz..Deplasman için bişey diyemem tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 abi bak.be$ikta$lı adam ko$uyor faul oluyor duruyor. man utd. yürüyerek gidiyor , be$ikta$lı hala duruyor. adamlar yakın durdular kısa pas yaptılar. niye yorulsunlar ki, yada yorsunlar ki kendilerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 http://img268.imageshack.us/img268/4496/scholesk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 pardon baska mac izlemişm o zman ne diyim..bu kadar at gözlüğünden bakmaya meraklysanz olaya daha da futbol tartışmaya niyetim yok...buyrun forum boş gönlünüzce karalayin.. Ama perşembeyi bekliorz unutmayin... ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Ben çokta kötü bulmadım bjknin oyununu bu kadar beklemiyodum. Kalan maçlara değinirsekte bence Şamp ligi Yusufla cidden olmaz çok ağır.Holosko-Bobo çıksın isterdim bu maçtan önce orta sahada da koşan adamlar.Koşan adamlarla başladı aslında ama daha sonra gitti Yusuf ve Tello aldı hata etti bence. 4puan bekliyorum içerdeki maçlardan kimden alır 3 puan bi fikrim yok ama bi beraberlik bi galibiyet alıcak bence.Deplasman artık extra puan alması gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar