Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 tunch said: yedek kadro derken rew? gary neville dışında kim var? kılıf uydurmayalım bişeyler olursa :) Anderson, Neville, Nani, Evans falan hepsi yedek işte, ayrıca defans hattı komple yok neredeyse... Ferdinand yok, O'shea yok, kalecileri bile yedek V.d.Sar yok daha nolsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 hee rew hee :)antrenmana gelmişler hatta kart lan bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Bu sezon hep bu kaleci çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 valla helal olsun besiktasa hadlerini bilerek oynuyolar hic de ezilmiyolar berabere biterse mac sasirmam, ama bi anda 0-4 da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ben de ondan korkuyorum can :) 1 gol yersek dağılırız sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Dartanian said: Bu sezon hep bu kaleci çıkmış. Evet şimdi baktım, V.d.Sar'a sakat diyo Fantazi CL'De de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 anderson oynuyodu hafta sonu totnım maçında gigs ise geöen senede hep yedekten giren adamdı yada ilk yarı oynayıp çıkardı ama tercih öyle olmuyodu maçta kurtarıcı yada rahatlatıcıydı görevi ver serbest vuruşu atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 geçen haftanın kadrosunu yazdım rew , ordan bi bak işte.. anlarsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 yedek medek zamanında fener 3 tane çaktı. tuncay hala o gollerle hatırlanıyor dünyada. bana mı sordu yedek çıkarken. çaksın beşiktaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 bjk da her an gol atabilir yani bala mala bizim bolicin golu gibi bi sey =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Rewendor said: Nani bu adama yedek dedin ? kocaman bi bravo sana cidden geçen seneden bahsetmiyoruz rew C.ronaldo gitti o kadrodan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 şu nobreden ciddi nefret ediyorum.. HER TOPU eziyor , ancak kale önünde topa dokunucak da gol atıcak diye adam tutuyoruz ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ronaldo da ne asti be real catir catir oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 bjk fena degil yaw, manchster da hafta ligdeki performansından uzak. tahminim 60 tan sonra bjk li oyuncuların kondisyonu bitecek ve mac o zaman fena olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 kermit , salla abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ulan anderson geliyor nobreden kafa topu alıyor , daha ne diyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 valencia iyi topcuymus ya ben ilk defa izledim cok begendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ferrari müthiş oynuyor şu ana kadar , maaşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 valencia sağ kanatta estiriyo her maçta zaten totnım maçında oynatmamıştı büyük ihtimal ŞL ye sakladı demekki fergusen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Spiker nefis bir hiyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 45 dakika da olsa başedebildik manuyla haydi bre pehlivan.. kaldı 45 dakka. 1 gol atsak bari be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 tunch said: ferrari müthiş oynuyor şu ana kadar , maaşallah bu adamın nesini beyenmezler hala anlamam çok kilit noktalarda duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 adamlar ne guzel top oynuyo lan, helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyLifer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Maç içerisinde milli duygularım gark etti ve anladımki BJK'nin kazanmasını istiyorum. Evet, gerçekler acıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 yeneriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar