PZero Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Tarih: 15 Eylül 2009 Salı Saat: 21:45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 kötü bir başlangıç olacak. baya kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 runi'nin tek basina en az 4 golu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 0 - 9 biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 mac nerde ingilteredeyse bosuna gitmesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 mustafa denizliyle 0 çekmişti fenerim. benzer bir performans bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ahahahhah bu ne be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ally mountu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Euehue resim süper... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 beşiktaş ne alcak o yok ankette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 o resim nedir ya haeheaha manbearpig gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 2-0 manu alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Buyse said: ally mountu hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Olivies said: Buyse said: ally mountu hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 scholes un tavuk karası rüştüyü uzaktan bombayla avlamasını bekliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 http://nymag.com/daily/entertainment/images/bunnysuit.jpg O kartalda bunun gibi bişi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 manu bu hafta kaybetseydi beşiktaş a çok fena patlayabilirdi.ama büyük ihtimal en fazla 4 farklı kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 lan bi dalga gecmeyn olm ya zaten ligde berbat bari şl de bisiler yapsın. galibiyet alması zor gözüküyor ama insallah basarır ve muhtesem moral olur bjk icin,ligde de bi yeniden dogus olur. tabii rakip manu hayırlısı abi 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 PZero said: beşiktaş şu anda % 7 le oynuyor .üstelik ligin başınan beri daha yenilmedik defansımız cok iyi son olarak quaresma ve deco takıma katıldıktan sonra takımın gerçek gücünü göreceğiz . siz gene 5 haftayı bekleyin PZero said: gs bu kadroyla avrupada iş yapmaz . 5. hafta futbol nasıl oynanırmış görürsünüz PZero said: Rijkaardın yanlış yolda olduğunu ben 4 hafta öncesinde arkadaşlarla aramızdaki bi sohbette dile getirmiştim . gerçekten yanlış yolda ... 5. hafta diyorum başka bişey demiyorum !! PZero said: ardanın bu tkımda ne işi var anlamadım . semih topcu değil tuncay hala eski tuncay 1 adım ilerleme yok . volkan hangi topları tutacak daha .nihat neden kulubede . ibrahim toraman neden hala milli takıma cağrılmıyo . ibrahim üzülmez o formayı hak etmesi için daha ne yapması lazım . nobre milli takım için en ideal forvet değilmi . önder turacı kendi takımında 11 e giremezken mili takımda nasıl yer buluyor . yazıkalr olsun böle işe PZero said: galibiyetten başka şansı olmayan bir takıma karşı gs fazla dayanamaz . 2-0 kazanır beşiktaş PZero said: beşiktaş şu dk istesin microsoftla bile sponsor olur . parasınıda renkli takımlara bağışlar PZero said: galatsarayın tavan yapan yerlerini bu hafta sonu indircez Veeeeeee... PZero said: korkunun ecele faysası yok ertelensede 3 -0 ertelenmesede 3-0 Adam geleceği görüyor>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 sexdrugsrocknroll said: scholes un tavuk karası rüştüyü uzaktan bombayla avlamasını bekliorum bence hakan oynar kalede. o da gaza gelsin gol yemesin mal gibi bi zahmet artık insan utanır lan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Hakan bu sefer bir düzineyi tamamlarım diyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 üst biter :D asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ben inanıyorum yenicez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 besiktas alir´a bastim. sonra guleriz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Gönül kazanmasını ister tabi ama bence hiç gitmekle falan uğraşmasınlar direk 3-0 mağlup sayılırlar mis oh. edit: aa inönüdeymiş maç. Kaçınılmaz oynıcak o zaman bjk eheh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar