Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL: Beşiktaş JK - Manchester United 15.09.2009 @ 21:45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lan bi dalga gecmeyn olm ya zaten ligde berbat bari şl de bisiler yapsın.

galibiyet alması zor gözüküyor ama insallah basarır ve muhtesem moral olur bjk icin,ligde de bi yeniden dogus olur.

tabii rakip manu

hayırlısı abi 8-)
Mesaj tarihi:
PZero said:
beşiktaş şu anda % 7 le oynuyor .üstelik ligin başınan beri daha yenilmedik defansımız cok iyi son olarak quaresma ve deco takıma katıldıktan sonra takımın gerçek gücünü göreceğiz .
siz gene 5 haftayı bekleyin

PZero said:

gs bu kadroyla avrupada iş yapmaz .
5. hafta futbol nasıl oynanırmış görürsünüz

PZero said:

Rijkaardın yanlış yolda olduğunu ben 4 hafta öncesinde arkadaşlarla aramızdaki bi sohbette dile getirmiştim .
gerçekten yanlış yolda ...
5. hafta diyorum başka bişey demiyorum !!

PZero said:

ardanın bu tkımda ne işi var anlamadım . semih topcu değil tuncay hala eski tuncay 1 adım ilerleme yok . volkan hangi topları tutacak daha .nihat neden kulubede . ibrahim toraman neden hala milli takıma cağrılmıyo . ibrahim üzülmez o formayı hak etmesi için daha ne yapması lazım . nobre milli takım için en ideal forvet değilmi . önder turacı kendi takımında 11 e giremezken mili takımda nasıl yer buluyor .
yazıkalr olsun böle işe

PZero said:

galibiyetten başka şansı olmayan bir takıma karşı gs fazla dayanamaz . 2-0 kazanır beşiktaş

PZero said:

beşiktaş şu dk istesin microsoftla bile sponsor olur . parasınıda renkli takımlara bağışlar

PZero said:

galatsarayın tavan yapan yerlerini bu hafta sonu indircez

Veeeeeee...
PZero said:

korkunun ecele faysası yok ertelensede 3 -0 ertelenmesede 3-0

Adam geleceği görüyor>:D<
Mesaj tarihi:
sexdrugsrocknroll said:

scholes un tavuk karası rüştüyü uzaktan bombayla avlamasını bekliorum

bence hakan oynar kalede. o da gaza gelsin gol yemesin mal gibi bi zahmet artık insan utanır lan :P
Mesaj tarihi:
Gönül kazanmasını ister tabi ama bence hiç gitmekle falan uğraşmasınlar direk 3-0 mağlup sayılırlar mis oh.

edit: aa inönüdeymiş maç. Kaçınılmaz oynıcak o zaman bjk eheh :D
  • Yeni Oluştur...