Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kazanmak İçin Yenilgiyi Risk Olarak Kabullen!

Morgana

Öne çıkan mesajlar

aman da aman kimler gelmiş kimlre gelmiş! hoşgelmiş hoşgelmiş
düşündüğüm kişiyse hoş bir sürpriz olur

Hosgeldin Morgana geç bir çayimizi iç, bu arada su önemli notlari okursun;

Öncelikle emaleth kardeşimizin (kendisi 14/f/ist dir) yazmış olduğu şu yazıyı okuyarak başlayabilirsin

Bu forumlarda aklina gelebilecek hemen hemen hersey hakkinda konusabilir, tartisabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarini ve FAQ'i okumani öneririm.

Paticik Ana Sayfasindan UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulasabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyani yaratmaya çalisiyorsan Sphere Script Veritabanina ugrayip sana faydali olacak scriptleri seçebilir ve aklina takilan bir sey olursa forumlarin ilgili bölümlerinde diger üyelerden yardim isteyebilirsin.
Biraz eglenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanimiza bir göz atabilirsin. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyor isen Patinaj bölümü tam sana göre..

Görsel Sanatlar la ugrasiyosan buraya bakmani tavsiye ederim..

Eger diger üyelerin neye benzediklerini merak ediyorsan Aile Albümümüzden görebilirsin...

Eger bayansan ya da metroseksüel bir er kişi isen sana kozmetik tüccarimiz yardimci olabilir...
iyi eglenceler
[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

gris tanıyorsa ben tanımıyorum demektir
tuh neyse yine de hoşgeldin[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Sosyal ağlarda paylaş

nayır bu yumuşak tevazuyla içimdeki acıyı azaltamazsınız, bilhakis bana acımış olduğunuzu görmek benmi daha derin sancılara doğru seyiretmeme neden oluyor

nayır ben bunlara dayanamiyciim bu sefil ve harap hayatıma son vermek üzere mutfağa gidip kendime radrasyonlu çay hazırliyiciiim... şansım varsa elli yıl sonra acılar içideki ruhum bu sefil bedenimi ve bu güzel dünyayı terk-i diyar eyleyecektir

istirham ederim sağlıcakla kalınız[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Morgana, 13 Haziran 2004 18:53 tarihinde demiş ki:
Cthulhu_
topiğimin nesi var?

genelde ben geldim slm flan denir de ondan dedim..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
when a man lies he murders some part of the world
Üstüne Şehir Örten Şehir

buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Morgana, 13 Haziran 2004 21:08 tarihinde demiş ki:
Merhaba ShekiLChoCuq... Ben çarşambadan sonra sürekli burdayım dedim... :) Ama şu anda da burdayım... Komik geldi herkes çarşambadan sora görüşebiliriz dio :P

Çarşambadan sonra burdayım demişsin ya o nedenle öyle dedim. hmm burdaysan iyi. naber nasılsın? =P[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem...

utanıyorum ulan!
Sosyal ağlarda paylaş

ehe. şaşırmışsındır lolita'nın sayfasını görünce =]
sevindim iyi olmana aman iyi ol.
ben iyi değilim. gerildik iyicene 7gün kaldı böhüü :(
*! irc muhabbetine dönmeden kısa keser *[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem...

utanıyorum ulan!
Sosyal ağlarda paylaş

bak mesela morgana sende böle lolita, şekerkızkendiy gibi isimler kullansaydın bööle sayfalardolusu konun olurdu

genelde güzel malzeme çıkıyor böyle konulardan canımız sıkılmıyor :)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...