Killer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 lan bilginin 2009 girişliler grubu var giremiyorum ya.önüne gelen katılıyo diye kapamışlar.inv de gelmio nedense bana bug var salak şeyde.uyuz oldum ya.soru moru soruyo millet tanışıyo kaynaşıyo ben kaldım sap gibi okuyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 yokmu admini söyle versin üyelik (yada gruba giriş. sistemi pek anlamadım üyelik varmı yokmu bilemedim şimdi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 invite gelmez zaten. bazı grupların girişi kısıtlıdır, sen "girmek istersin", grup admini "izin verir". izin vermemiştir adma belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Kaynaşmayı dert etme, liseye gitmiyorsun üniversite orası =) İlla kaynaşacaksın istesen de istemesen de. İstemeden bir sürü adam tanıyorum ben mesela sdf. Sıkıntın olursa beni bulursun. Sorun varsa buyur sor zaten =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 kantine git " naber not var mı" de. notu al ama sadece. tanışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 lan öyle bi adam vardı ya. ayaküstü not istedim bi kere adamdan, 2 sayfa not verdi bok gibi. sonra sürekli benden aldı notları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 fede said: lan öyle bi adam vardı ya. ayaküstü not istedim bi kere adamdan, 2 sayfa not verdi bok gibi. sonra sürekli benden aldı notları ahahah adam 1 verip 5 alıyor he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Griswold said: Kaynaşmayı dert etme, liseye gitmiyorsun üniversite orası =) İlla kaynaşacaksın istesen de istemesen de. İstemeden bir sürü adam tanıyorum ben mesela sdf. Sıkıntın olursa beni bulursun. Sorun varsa buyur sor zaten =Puniversitede noluyo, ben cok kaynaşmadım öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ben hiç kaynaşamdım... dershane gibi kullanıyorum ünivi. git gel o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar