aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 kilo vermenin memeler uzerindeki negatif etkisine delil olarak sunulsun bu fotolar. ve bilim adamlari kilo verirken meme kutlesinin kaybolmamasini saglayan yontemler gelistirsin. isvec uyuma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 sanmiyorum memelerin kilo vermekle o kadar gittigini lan. kesin yag aldirmistir o. lömbür lömbür. hey masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Fat Bastard fotosu asın dolaba kesin çözüm http://2.bp.blogspot.com/_Sgk6IYWubxg/R1TiulZBDZI/AAAAAAAAAL4/pESx9f-z8mA/s1600-R/austin3_7612.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 of o ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Linet kiloluyken daha iyiymiş (bknz:bereket tanrıçası ekolü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Her gün bi kase bunu yiyin fit olursunuz. edik: 6000 küsür kalorili, makarna salatası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 bansheee said: Linet kiloluyken daha iyiymiş (bknz:bereket tanrıçası ekolü) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 arkadaşlar merak etmeyin dynun ın beslenme alışkanlığını kontrol altına aldım. her gece tantuni çakıyoruz çok süper oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 aquila said: kilo vermenin memeler uzerindeki negatif etkisine delil olarak sunulsun bu fotolar. ve bilim adamlari kilo verirken meme kutlesinin kaybolmamasini saglayan yontemler gelistirsin. isvec uyuma.isvicre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceddiye Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 anoreksiya olma da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mide büyümesi olayı var ya, hatta çok etkili o olayda ben geçen yıl falan 80 kiloydum, 1.70 falan boy, 1.72 de abi çok fena bi görüntüydü, sonra kız arkadaşım dengeli beslenmiyorsun dedi ki çok haklı, fast food abanmıştım, bi dur diyeyim dedim, 15 kilo verdim çok uzun sayılamayacak bi sürede, artık çok az birşeyle doyma hissi geliyor, hoş ramazanda iftarda hayvanlaştığımız için pek şey olmuyor ama, normalde az yiyiyorum yani, hayatta yiyemem 80 kilo olduğum zamanlardaki gibi. Bi süre yememeye bak, çok acıksan da yeme, meyve ye, geçiştir kalorisi az faydası çok şeylerle. Bi süre sonra miden istemeyecek çok yemeyi zaten. Ha birde şunu söyleyeyim, kilo vermenin en iyi yolu yüzmektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 reflü gastrit ve ülser kombosuna sahipseniz zaten istesenizde pek bişi yiyemiyorsunuz zaten. Bayağı bi kilo veririm bende heralde artık. Sabah öküzler gibi yiyen ben haftalardır 1 lokma ekmeği zor yiyorum. İftarda da çorba içsem doymuş oluyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 en etkili çözüm fat bastard sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 SeaGle said: Ha birde şunu söyleyeyim, kilo vermenin en iyi yolu yüzmektir. abi umut sarıkaya klişesi gibi olacak, "DÖNÜNCE YÜZMEYE YAZILALIM" ama hakkaten çok işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 dönünce derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar