Revell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ona bakarsan Bursa dan 5 yiyip gol atamayan bir takım da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 bir değil 2 tane o takımlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 o takımın uefa kupası falanda varmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 offfffffffffffffffffff muabbet nerelere gelmiş yahu. biri demiş 2 1 acıttı galiba dieri demiş 5 yemişti bitakım sonrada biizm uefa kupamıs var. vay be bursadan uefa kupasına gelmişsinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 3-2 bursa ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 sleepingdeath said: adamınbiri said: ulan şimdi açıyosun topic'i yok geçen seneki gibi olur inş yok bilmem ne sen topic'i aç maç şu saatte şurda falan diye kadroları yaz sonraki satıra ne istiyosan onu yaz ama konuyu bu şekilde açma ben şimdi topic'i bu şekilde açsam "bursaspor-fenerbahçe 13.09.09 @21.00 bursadan erkek çıksa dünya yerinden oynayacağı için bu maçı kolay alırız gibime geliyo" iyi mi olur? yapmayın etmeyin adam gibi topic açın benim canımı sıkmayın bisürü fake alır manevi bünyenizi zedeliyecek dünyevi laflar sarf ederim suratınıza karşı fake almak onun işi zaten, onamı kalmış fbnin topicini açmak işi gücü maskaradalık ortalığı karıştırmak. fake? ne güzel sallıyorsunuz ya. sana laflar hazırladım ama değmez yörüngeye uçmaya. Shaggy'i diyorsan, fake'im falan değil. Yanlış anlama oldugundan sağolsun Zegna ilgilenip açtı accountumu. Yardırmayın ezbere bilip bilmeden, kendiniz rezil oluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Hala adamlar fake diyor ya ühü. ÖZÜR BEKLİYORUM. DERHAL !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Ya kurur kalırsın öyle. Neymiş, işkembe-i kübradan atmamak lazımmış. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ben gülüyommu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 aynı ip'den giriyoruz masq ile, fake durumu yok yani, ben de bir yazayım dedim. yani kanıtlamak için aynı anda mesaj atmamız lazım herhalde foruma. sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 bizim macimizin topikini galatasarayli acamaz ulan!!1!1!11 a-ca-maz!1!!1 bursa 19-1 alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ulan amma bastırıyo herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 2 defa kırmızı kart görmesi gereken lugano sarı kart ile atlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Masquerade said: 2 defa kırmızı kart görmesi gereken lugano ZUHAHAHAHAHAHAHAH KK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 abi yerde yatan adamın ayağına kalkarken ısrarla basmanın rengi nedir? arkasından gelen hakemin üzerine yürümeler, alkışlamalar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 biciyor serefsiz coban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 dgff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 arkasından gelene bir şey demiyorum. o bilek olayı sarı kart bence kalkmak zorunda en nihayetinde. o an düdük çaldı hakeme bakıyor. kasti de olabilir anlamadım ben tam. ama alkışla ikinci sarı gelmeliydi o doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 alexxx de souzaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 yazdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Masquerade said: abi yerde yatan adamın ayağına kalkarken ısrarla basmanın rengi nedir? arkasından gelen hakemin üzerine yürümeler, alkışlamalar vs. QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 kaç kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Gangren said: Masquerade said: abi yerde yatan adamın ayağına kalkarken ısrarla basmanın rengi nedir? arkasından gelen hakemin üzerine yürümeler, alkışlamalar vs. QQ Odeon said: biciyor serefsiz coban asıl sizin emre tembihlemiş ben yokken .....liği eksik etmeyin demiş. neyle doldurursan doldur. topu yere vurmalar falan asıl biçen fenebahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar