Satanael Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 piyasada bu sodyum asetat denen şeyi nereden bulacagım hakkında bi fikri olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 hangi şehirdesin bilmiyorum ama eminönünde her çeşit laboratuar malzemesi satan bir pasaj var. sirkeci tarafına doğru biraz. iskelenin oralarda sorsan gösterirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 bursada yaşamaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ankarada da ulusta var. bir de emine s. beder tarifi vereyim, ya da derya baykal. http://www.instructables.com/id/Sodium-Acetate/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ov ye bursa'da pek zor öyle şeyleri bulmak meslek lisesinden bi arkadaşın varsa sor onlar bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 bursada kimyasal zımbırtıları alabileceğin yeri bi yeri biliyorum da tarif edebilecek miyim acaba. heykel'den balibey'e doğru kızılayın karşısında taksi durağı mı ne vardı, oradan sola-yukarı doğru çıkınca sağında kalıyor, bursa kimya falan olabilir adı. bakmadıysan oraya bak bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 lancelion'un tarif ettiği yer Çakırhamam. Orada bulabilirsin. bulursan haber ver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 bi sporla mı ilgileniyorsun yoksa sırf buz mu yapcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 ibo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar