Killer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 of bilginin 2009 girişliler wallını okurken gördüm açıklanmş sınav.GEÇMİŞİM VE ACAYİP MUTLUYUM DFGDG.aylardır bu kadar heycan yapmamıştım bişey için.sayko mutluyum ailemin hzyi geçersem verdikleri vaatlerde var tabi sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 tebrikler=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 suphesiz ki hazirligi gecen bizdendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 en iyisini yapmışsın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Tebrikler ama hazırlık güzeldir aslında geçmesende çok şey kaybetmezdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 1 sene+para ne kazancaktım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 gz. guzeldir hazırlık atlamak. cogu kisinin soylediginin aksine ortamsız filan da kalmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 hazirlik okumak kulfettir. hazirlik okuyan da tembeldir (eger ingilizcesi yetersizse bisey denemez ofc) hali hazirda lisede okuduk mecburen, unide hazirlik okumak ne b'oluuum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 lol şimdi de 2009 girişliler wall'ını okurken seneler önceki satranç takım arkadaşımı gördüm ekledim.güzel bi gün ya aha.bide aynı bölüm çıkarmış of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 fatal error yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 aynı bölüm değilmiş de adam zaten hayal meyal hatırlıyo.nse sdfafsadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 lisede ing. hazırlık okuduysan tekrar ingilizce hazırlık okumak işkence, külfet, gereksizlik abidesi, boşa masraf falan. ben almanca hazırlık okumuştum lisede, onçün bi hazırlık daha koymadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 hiç hazırlık okumadım haytımda.achievement resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 achievement değil bence. iki dille üniversiteye başlamak var, anlıyorum ama konuşamıyorum ile başlamak var. ha kursla falan o boşluğu doldurduysan helal tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 wat? hazırlıkta 1 dil daha öğrenebilrm die düşünüyodm.olmadı sağlık olsun. ing konuşuyorum da ama açılmam lazım önce sadfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 o kadar boş bi seneydi ki (günde 4 saat dersim vardı) dediğin gibi bi dil daha kasılabilirdi. tabii bunda orta kurda olmamın da payı var, ing. de de sıfır değildim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 dsff iyi ya kuştepe gidiş kasardı beni.dolapdere daha kolay şimdi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 tebrik ederim benim de salı açıklanıyomuş bu başlıktan duyururm artık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 hazirlik icin harcicagin parayla dil kursuna git ya da wowda char al oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ama adam gibi serverda oyna. türklerin işgal ettiği serverda oynayıp, trade kanalında "TURK PVP GUILDIMIZ KURULMUSTUR. mademTurksungosterurksun ADLI GUILDIMIZE KATILMAK ISTEYENLER ULUHAN YA DA KEFENTR'YE PM ATSIN" gibi spamlara maruz kalıyorsunuz. ben nerede yanlış yaptım diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ayrıca evet. tam o isimle kurulu bir guild var, spamlıyorlar bir de trade'i. /facepalm http://armory.wow-europe.com/guild-info.xml?r=Twisting+Nether&gn=mademT%C3%BCrks%C3%BCng%C3%B6ster%C3%BCrks%C3%BCn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 bende ekonomi üni. nin hazırlığını geçtim. sınav 2 gündü, 1. gün 1140 kişi mi ne girdi 138 kişi kazandı, fena gaz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ben de geçersem direkt kursa yazılcam mesela öyle süper güvenceğm bi ingilizcem yok ama gene de hazırlık okumak fuzuli geliyor writing hariç çatır çatır yanıtladım bakalım heycanla bekliyorum sonucu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 lan sen su okulu bi bitirsen de forum rahatlasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Masquerade said: ama adam gibi serverda oyna. türklerin işgal ettiği serverda oynayıp, trade kanalında "TURK PVP GUILDIMIZ KURULMUSTUR. mademTurksungosterurksun ADLI GUILDIMIZE KATILMAK ISTEYENLER ULUHAN YA DA KEFENTR'YE PM ATSIN" gibi spamlara maruz kalıyorsunuz. ben nerede yanlış yaptım diyorsunuz. ahahah dogru adam gibi serverda oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar