Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hazırlığı atladım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
of bilginin 2009 girişliler wallını okurken gördüm açıklanmş sınav.GEÇMİŞİM VE ACAYİP MUTLUYUM DFGDG.aylardır bu kadar heycan yapmamıştım bişey için.sayko mutluyum

ailemin hzyi geçersem verdikleri vaatlerde var tabi sdfa
Mesaj tarihi:
hazirlik okumak kulfettir.
hazirlik okuyan da tembeldir (eger ingilizcesi yetersizse bisey denemez ofc)
hali hazirda lisede okuduk mecburen, unide hazirlik okumak ne b'oluuum.
Mesaj tarihi:
lol şimdi de 2009 girişliler wall'ını okurken seneler önceki satranç takım arkadaşımı gördüm ekledim.güzel bi gün ya aha.bide aynı bölüm çıkarmış of of
Mesaj tarihi:
lisede ing. hazırlık okuduysan tekrar ingilizce hazırlık okumak işkence, külfet, gereksizlik abidesi, boşa masraf falan.

ben almanca hazırlık okumuştum lisede, onçün bi hazırlık daha koymadı.
Mesaj tarihi:
ama adam gibi serverda oyna.

türklerin işgal ettiği serverda oynayıp, trade kanalında "TURK PVP GUILDIMIZ KURULMUSTUR. mademTurksungosterurksun ADLI GUILDIMIZE KATILMAK ISTEYENLER ULUHAN YA DA KEFENTR'YE PM ATSIN" gibi spamlara maruz kalıyorsunuz. ben nerede yanlış yaptım diyorsunuz.
Mesaj tarihi:
ayrıca evet.

tam o isimle kurulu bir guild var, spamlıyorlar bir de trade'i.

/facepalm

http://armory.wow-europe.com/guild-info.xml?r=Twisting+Nether&gn=mademT%C3%BCrks%C3%BCng%C3%B6ster%C3%BCrks%C3%BCn
Mesaj tarihi:
ben de geçersem direkt kursa yazılcam mesela öyle süper güvenceğm bi ingilizcem yok ama gene de hazırlık okumak fuzuli geliyor

writing hariç çatır çatır yanıtladım bakalım heycanla bekliyorum sonucu :D
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

ama adam gibi serverda oyna.

türklerin işgal ettiği serverda oynayıp, trade kanalında "TURK PVP GUILDIMIZ KURULMUSTUR. mademTurksungosterurksun ADLI GUILDIMIZE KATILMAK ISTEYENLER ULUHAN YA DA KEFENTR'YE PM ATSIN" gibi spamlara maruz kalıyorsunuz. ben nerede yanlış yaptım diyorsunuz.

ahahah dogru
adam gibi serverda oyna.
  • Yeni Oluştur...