di Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 SeaGle said: hoş savcılığa falan gidecek değilim ama, artık çok fazla ileri giderse durum savcılık falan birşeyler yapıyordur di mi Surekli telefonla taciz ediyorlar demen bile yeterli. Zira taciz de suctan sayiyorlar. Tacizi illa cinsel istismar seklinde anlamayin tabi.
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 En baştan sinirlenmicektin malzeme vermişsin. Alo alo alo alo de her seferinde. Sonunda sıkılır <.<
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Ama öyle güzel küfrettim ki ehehe 18 yıllık küfürbazım böyle küfürler etmemiştim
PATA Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Keşke o dediğin servis olsada insanları uğraştırmasalar
forçen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 SeaGle said: gemlikdeyim ben benim 2 numaram var, 5 bin bitirdiğim için 15-20 günde 2 hat kullanıyorum, en yakın arkadaşlarım bile belk iki numarayı birden bilmez, ama bu manyak ikisini de biliyor yakın çevremden biri değil, yani arkadaş falan değil işleten ama beni tanıyor numaramı ordan burdan bulmamış yani şimdi savcılığa gidip bi ton masraf da yapmak var hem, numaranın kimin üstüne kayıtlı olduğundan giderlerse bulamazlar tahminim, çünkü biliyorsunuz herhangi birine aldırıp hattı kullanabilirsin. sinyalden falan bulurlarsa bilemem de, yaparlar mı öyle birşey. numaranın kayıtlı olduğu ismi buldum turkcell den, face de bile aradım tanıdık biri değil, zaten o sisim çıkmıyor yakın isim çıkıyor. banada dadandıydı, burası kıbrıs uluslararası yazıyor neden arayıp kendine kötülük yapıyorsunki dedik, anında kesildi ps: gerçekten kıbrıstaydım o ara adama bir süre kasten söylemedim sağlam fatura girmiştir
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Hata yapıyosun, yazacaksın o numarayı buraya, tüm pati arayacak işte adam laçka olsun biraz da günde bin tane arayandan :) forçen said: banada dadandıydı, burası kıbrıs uluslararası yazıyor neden arayıp kendine kötülük yapıyorsunki dedik, anında kesildi ps: gerçekten kıbrıstaydım o ara adama bir süre kasten söylemedim sağlam fatura girmiştir Bu güzelmiş de keşke söylemeseydin de faturayı kabartsaydı iyice :)
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 5 kez aramış, engellemiş blacklist, bayaa iyi bu olay aslında evet yazıp lakça etmek var da, banhammer düşer başımıza birde ashsasdfasdgfsd
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 4chana ver. uluslararası çaldırıp kapatırlar :D
matama Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 symbianda otomatik programlar var adam aradigi saniye mesgul caliyor yani sanki bozukmus gibi sen farketmiyorsun gizliyor
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 onlardan birini yükledim zaten, blaklist olayı, çok iyi ahaha
Necro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Eternalus said: 4chana ver. uluslararası çaldırıp kapatırlar :D Denendi basarili.
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 peki symbian telefonu olmayan ne yapacak avea? gafanı gırıyım.
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Abi seni arıyan birisinden nasıl şikayetci olabiliyosunuz ki ben olsam açar abi naaber diye muhabbet ederdim konuşcak adam olmuyor bazen bütün gün ne güzel işte küfretse bile bişey bulursun konuşacak, fatura da ona giriyor. Evine falan yönlendirsen numarayı karşı taraf ödemiyor mu bütün masrafları, aç konuş ne iş yapıyor falan.
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 hakkaten ha. çok severim tel sapıklarını, konuşurum hatta. baktım sıkıldı o aramıyor ben arar halini hatrını sorarım. ilgilenirim sapığımla. sahiplenirim. beni taşıyan bi sapık istiyorujm
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 o zaman ben kısaca fede ama sen bana uzun uzun sapığım de
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 SeaGle said: Ama öyle güzel küfrettim ki ehehe 18 yıllık küfürbazım böyle küfürler etmemiştim neden küfrediyosun abi adamın ekmeğine yağ sürüyosun bir kaç güne youtub da telefon işletmesi diye çıkarsa şaşırma
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ne güzel bir applicationmış lan bu :=)
Öne çıkan mesajlar