Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Numara engelleme servisi, avea?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SeaGle said:

hoş savcılığa falan gidecek değilim ama, artık çok fazla ileri giderse durum savcılık falan birşeyler yapıyordur di mi

Surekli telefonla taciz ediyorlar demen bile yeterli. Zira taciz de suctan sayiyorlar.

Tacizi illa cinsel istismar seklinde anlamayin tabi.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

gemlikdeyim ben

benim 2 numaram var, 5 bin bitirdiğim için 15-20 günde 2 hat kullanıyorum, en yakın arkadaşlarım bile belk iki numarayı birden bilmez, ama bu manyak ikisini de biliyor

yakın çevremden biri değil, yani arkadaş falan değil işleten
ama beni tanıyor numaramı ordan burdan bulmamış yani
şimdi savcılığa gidip bi ton masraf da yapmak var
hem, numaranın kimin üstüne kayıtlı olduğundan giderlerse bulamazlar tahminim, çünkü biliyorsunuz herhangi birine aldırıp hattı kullanabilirsin.

sinyalden falan bulurlarsa bilemem de, yaparlar mı öyle birşey.

numaranın kayıtlı olduğu ismi buldum turkcell den, face de bile aradım tanıdık biri değil, zaten o sisim çıkmıyor yakın isim çıkıyor.

banada dadandıydı, burası kıbrıs uluslararası yazıyor neden arayıp kendine kötülük yapıyorsunki dedik, anında kesildi

ps: gerçekten kıbrıstaydım o ara adama bir süre kasten söylemedim sağlam fatura girmiştir
Mesaj tarihi:
Hata yapıyosun, yazacaksın o numarayı buraya, tüm pati arayacak işte adam laçka olsun biraz da günde bin tane arayandan :)

forçen said:

banada dadandıydı, burası kıbrıs uluslararası yazıyor neden arayıp kendine kötülük yapıyorsunki dedik, anında kesildi

ps: gerçekten kıbrıstaydım o ara adama bir süre kasten söylemedim sağlam fatura girmiştir

Bu güzelmiş de keşke söylemeseydin de faturayı kabartsaydı iyice :)
Mesaj tarihi:
5 kez aramış, engellemiş blacklist, bayaa iyi bu olay

aslında evet yazıp lakça etmek var da, banhammer düşer başımıza birde ashsasdfasdgfsd
Mesaj tarihi:
Abi seni arıyan birisinden nasıl şikayetci olabiliyosunuz ki ben olsam açar abi naaber diye muhabbet ederdim konuşcak adam olmuyor bazen bütün gün ne güzel işte küfretse bile bişey bulursun konuşacak, fatura da ona giriyor.
Evine falan yönlendirsen numarayı karşı taraf ödemiyor mu bütün masrafları, aç konuş ne iş yapıyor falan.
Mesaj tarihi:
hakkaten ha. çok severim tel sapıklarını, konuşurum hatta. baktım sıkıldı o aramıyor ben arar halini hatrını sorarım. ilgilenirim sapığımla. sahiplenirim. beni taşıyan bi sapık istiyorujm
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Ama öyle güzel küfrettim ki ehehe
18 yıllık küfürbazım böyle küfürler etmemiştim

neden küfrediyosun abi
adamın ekmeğine yağ sürüyosun
bir kaç güne youtub da telefon işletmesi diye çıkarsa şaşırma
  • Yeni Oluştur...