SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 windows 7 kullanıyorum kulaklık çalışıyor mp3 calarda denedim taş gibi ses veriyor ama pc ye takınca bass sesi gelmiyor sesler çok tiz geliyor. baya kurcalamadım bulamadım. google ladım yine bulamadım . google mı büyük paticik mi testidir bu :P help kulaklık şu bu arada : Logitech PC HEADSET 120 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ses dekoderi nedir bilgisayarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 EQ ayarı yapmayı denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Realtek hd audio yükledim son sürümü windwos vista ve 7 uyumlu olanı. zaten öncesinde kulaklıktan hiç ses gelmiyodu onu yükleyince gelmeye basladı . şimdi ise bass yok. çözemedim hala. EQ ayarına baktım onunla düzelicek iş deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Ben XP'DE realtek HD Audio kullanıyorum, Zoom Player'da default ses aygıtı olarak ayarladığımda bazen ses bozuklukları oluyordu.Hangi programda yaşanıyorsa bu sorun, sesi default directsound device olarak değiştirmeyi dene. Birde (XP'de bu böyle Win7'de nasıldır bilemicem) ses ayarlarında gelişmiş kısmında performans sekmesi var.Onda ivme özelliklerini değiştirip dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 environment ayarında olabilir sorun, onu da kontrol etmekte fayda var realtek'ten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 environment speaker olayını iptal etmeyi dene. belki 5.1 de felan kalmıştır. onu denetim masasındaki ses menusunden yapabilirsin. 2 kanal headset e getir felan. diğer bir ihtimal de kullandığın programda eq ayarlarının çalışmıyor olması. Winampte eq açmassan boyle bir flat gelir ya ses. işte öyle birşey. ama her halukarda gelmesi lazım, muhtemelen ilk seçenek daha mantıklı. bir üçüncü seçenek de kabloyu yanlışlıkla surround jack ına takmış olman. yeşil olana takmış mısın kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 SoulCube said: Realtek hd audio yükledim son sürümü windwos vista ve 7 uyumlu olanı. zaten öncesinde kulaklıktan hiç ses gelmiyodu onu yükleyince gelmeye basladı . şimdi ise bass yok. çözemedim hala. EQ ayarına baktım onunla düzelicek iş deil. benim bilgisayarda SoundMax var ses ayarları için. onu kurcala bide istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 önerilerinize tek tek bakıp cevap yazıcam saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar