Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Türksolu" ve Nasyonal Sosyalizm.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Fiziksel anlamda midemi bulandıran bu oluşum üstüne, 2-3 ekran görüntüsü aldım. Ben ne diyebilecegimi bilemiyorum şu an, sadece haberler sayfasında "sol"da duran Che resminin yanında "Kürt varsa sorun var" başlıgını görünce bogazıma bir şey takıldı. Söz sizlerin.

Mesaj tarihi:
Bazen insan sağını solunu karıştırır ya, türksolu'na da öyle bir şey olmuş işte.

"eksisozlukten alıntı" said:

refik: abi adımız ne olsun
memik: hmm ... ne olsun ne olsun... buldum turksolu olsun
refik: sol derken? sol hangisiydi abi
memik: ulan refik hala öğrenemdin sarmısak oğlum sarmısak

Mesaj tarihi:
Yok zaten ben de öyle düşünüyorum Estel, ama böyle yapmaları kendilerini çok küçük düşürüyor ya, hani ne bileyim Atsızcılar.com, Stormfront.org falan olsa adları hiç garipsemem de siz "Türksolu" diye bir ismi sırtınızda taşıyorsanız bunun bir sorumlulugu vardır.
Mesaj tarihi:
nasyonal sosyalizm dediimiz şey hitlerciiimin nazisini kurmadan önce içinde bulunduğu parti diil mi zaten ? nasyonal sosyalist işçi partisiydi oda işte.aynı bunlar gibi.bunlarda bizim nazilerimiz yani

ne olurlarsa olsunlarda bari oraya Che'nin falan resmini koymayın e mi
Mesaj tarihi:
nasyonel sosyalizm zaten hitap ettiği çalışan kesim olan, ancak uluslararası yaklaşımda olmayan, ırkçı zihniyette bir görüş. hitler kendi "işe, çalışmaya katılmadan alman halkına kabul etmeyeceğiz kimseyi" mealinde laflar ediyor nürnberg'de. haliyle sakıncalı başka kavramlarla sentez olduğundan sosyalizmle ilişkilendirmek istemiyor sosyalistler uzaktan yakından.

evet gayet nasyonel sosyalist bu türksolu mudur nedir her ne haltsa. nazi olmak için ille gamalı haç takmaya gerek yok.
Mesaj tarihi:
devletçilik varsa soldur.

neyse dediğim gibi, bir sentez var. hatta nasyonel sosyalistler de "ne sağ ne sol, üçüncü bir hareketiz" demişler vaktinde.
Mesaj tarihi:
nasyonal sosyalizm saga veya sola ait degilde turksolunun bu haline uzuluyorum

cok eskiden takip ederdim duzenli, severek okurdum diye ama kemalist baslayip sola yanasip nasyonel soldan nazilige kaydilar son yillarda

sasirmamak gerek ama, dusunce olarak nazilik almanyadan once vardi bu ulkede, zamanim olursa ittihat ve terakki ile ilgili birseyler ciziktiririm ilerde

ha eyleme gecmemis her fikre saygi duyarim, onlarinkide bir dusuncedir hani diyicemde "alisverisim iturkten yapiyorum param PKK ya gitmiyor" ile "lahmacun filan yemeyin kurtle dostluk kurmayin" dan sonra bittiler benim icin

seneler oncede o haberler taze iken burada tartismistik zaten
Mesaj tarihi:
mesela baykal'da benim için kürt sorunu yoktur dediğinde bitmişti, ki ben o partiye dolayısıyla o adama ilçe bazında çalışarak 3 yılımı verdim,afişlerini astım

kafama sıçiim ..
Mesaj tarihi:
Aslında ekonomik tamamen hepsi. Irkçı sosyalistlerde olabilir nasyonel sosyalistlerde olabilir hümanist sosyalistlerde olabilir. Ama bazı sosyalist liderlerin yüce karakterli olmaları sayesinde sosyalizmde o vasıfları ister istemez üstleniyor.
  • Yeni Oluştur...