Gangren Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Character Transfer'de şu an K8P karakterleri görünmüyor. Bekleyelim, malum GOA :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Benim zealot gözükmüyor listede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Transfer başladı.yarım saat falan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 hee ilk girdim az önce gözükmüyordu charlar sora birden gözükmeye basladı. trasnfer yaptım beklemedeyim. kan akacak coook... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 bu arada transfer yaptıktan sora ne kadar beklemek lazım acaba? gerci acc sayfasından takip ediyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ben öğlenden beri bekliyorum hala olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chkaj Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 sitede tranfer oldugunu gosterene kadar tekrarlayin ben yaptim 10 dakka sonra gecmisti charlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Nedense bende Karak-Norn görünmüyor listede? Norn'da Order karakter olduğundan olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 r25 üzeri order karakterin varsa ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 R25 üzeri yok. Zaten pre-paid card kodunu girdim, onay falan gelmedi, giremiyorum daha. Nasıl bıraktıysam hala aynı bu GOA ya, bu kadar olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chkaj Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 order oldugundanmis bende etherion mu adi herneyse gozukmyo du karak-norna gececektim zate ii oldu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Orderları sildiğinde mi düzeliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Eğer order karakter geçiriyorsan ve orda da order karakterin varsa bir sorun olmaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 haydaa biri almış muhittini karak norn da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chkaj Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 gittigin yerde order varsa sen order goturunce sorun yok dest goturumek istersen gozukmuyo servera tranfer edemiosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyser Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ben 34 lvl magusumu k8p den norn a geçiremedim sorun benden kaynaklanan 1 durum mu yoksa kimse geçiremiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Senden kaynaklanan bir durum.Aklıma sadece nornda order karakterin olabileceği geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyser Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Harir said: Senden kaynaklanan bir durum.Aklıma sadece nornda order karakterin olabileceği geliyor. hayır nornda sadece dest. var yinede olmuyor:S transfer edebilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 2 tane order karakterim vardı Norn'da, ikiside R10 bile değildi ama Norn çıkmıyordu transfer listesinde. Sildim, düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mina said: Bana 3. bi realm acsnlar her iki tarafı farmlıyım.Bakalım norn ve azgal ne kadar dayanıcak ve omurlerı ne kadar olucak. :P zuh zuh +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar