horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 güzelim biz formları koyuyoruz. texture sonradan gelicek ;) kafadaki lekeler form diil anladıım kadarıyla. leke yani. onun için gölgesi ışıı olmuyo kendine ait. global tonlamadan etkileniyo.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 benim dediğim ordaki beneklerin sadece tek renk koyu siyah olmasının kötü durmasıydı, kenarlara doğru griye açılsa iyi olur fln diye düşünmüştüm ama şimdi anladımki bana yapıldıgında da çok sinir oldugum birşeyi büyük bir düşüncesizlik ve acullukla size de yaparak daha resim bitmeden şunu şöle yapsanız daha iyi olurdu dedim özür dilerim =)[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 ne alakası var canım. sen söledin ben de anlattım işte. o siyah kısım, ışığı hiç yansıtmayan doğum lekeleri gibi düşün. onun için etkilenmiyolar. etkisiz eleman yani. :-P[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 hmm ne biliyim gözüme çarptı işte ondan söyledim.. (a.k.a kılım ben başak burcuyum yaklaşmayın)[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 tutorial süpermiş, ama yaratığın imajı tamamen kaybolmuş, belki daha güzel bi yaratık çıkmış, diyerek sazanlıyım ben bi..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 15 Haziran 2004 16:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 süpermiş:) tebrik ediyorum vala draven ve horace çılgın atmışsınız olm:)[signature][hline] "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 valla bunu bi web sitesinde yorumları ve ilerlemesi halinde koysak çok güzel tutarial olur ehe:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar