Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Evet geleneksel Paticik CL fantasy ligi, head2head sistemi gelmiş private ligler için yeni. öyle yaptım gelin.. http://en.uclfantasy.uefa.com/M/myleagues.mc?view=cj kod: 35065-8416 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 geçen yılki ligi de renew ettim, o normal lig halen. şuna da girin bari, kod: 35065-8431 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 şu head2head sistemini bi açıklayabilir misin ya bence geçen seneki boşvermek lazım. 1 lig gider adam gibi çnkü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 hangisi karar verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 girin ikisine de işte, head to head'de gruplar oluyor, her maç günü 2 kişi kapışıyor hangisi daha fazla puan alırsa 3 puan alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Bi takım kurayım, iki kulvarda da başarı hedefiyle sezona başlıyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ben de girdim sonunculuğu kaptırmam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 takımları buraya yazalım mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 uplıyalım herkes görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 katıldım ben de fc zihuatanejo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ben de geldim kıh team edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 alıntı yapmışım yanlışlıkla lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Muslukcular olarak ben de geldim 35065-8431'e , diğeri yalan heralde? En zevkli kısmı geride kaldı gerçi, takım kurma kısmı en zevklisi bence. FM'de de böyleyim transfer sezonu (ve hemen öncesi, pre-contractlar falan) en eğlendiğim kısmı hehe, hatta yeni takımla oyunu açıp transfer sezonu bitince sıkılıp kapattığım çok olmuştur. Ve hepimizin kurduğu takımlar ve bu zevkli dönem için Umut Sarıkaya'dan geliyor, saygıdan imlasına bile dokunmadan yazıyorum: "Umut Sarıkaya" said: Bir Reykartı Düşündüm, Bir Seni Dinle aşkım düngece ansızın şöyle bir karma çıkardım; kalede zubizeretta sağ bek, eski fenerli oyuncu vişnevski sol bek vander kerkof stoper, ohen orta saha ceşitli kişiler ki bilirsin fazla önem vermem orta sahaya da orada oynayana da güler geçerim 'orta sahanın bel kemiğiyim' diye övünüp duranlara neyse devam edelim sağ açık, van basten sol açık bekım forvet lefter küçükandonyadis 'dün gece hiç beni düşünmedin mi? ' dercesine bükme boynunu çiçeğim bir reykartı düşündüm bir seni düşündüm bir mülleri düşündüm bir seni ama dersen ki 'hep beni düşün' yemişim popeskusunu kempesini hep düşünürüm seni fakat sen de bil ki aşkım aynı aşkımız gibi bu karmanında karşısında kimse duramaz inanıyorum buna ve aşkımıza ve sana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 yahu aynı takımlarınızla head2head'e de gelseniz iki ligde birden kapışsak ya. ek bi zahmeti yok sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Levie's Old Boys. I'm in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Hehe, yerinde olsam Levi's falan koyardım takımın adını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 o değil kadro çok boktan oldu gg olucam kısa sürede eheh=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 E değiştir matchday 1 başlamadan hemen? Ben de çok riskli kadro kurdum yalan olmam umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 yok kota yüzünden=) bu arada ilk haftadaki maçlar bitince transferi açabilioz mu yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 head2head 13 takım klasik 16 takım şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 herkes her 2 lige de girsin nolcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 headtoheade nası giriyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 lig kodunu (35065-8416) yazcan gircen işte, aynı şekilde. yalnız şu head-to-head çift sayıya denk gelmezse maçlar başlarken o zaman noluyo bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 bay geçiyodur heralde biri her hafta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 TenekeİdmanYurdu gogogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar