aente Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 facebook beni everecek yakında bu 2. meme önerisi Facebook Önerisi: Cansu Sanem Köse [?] Arkadaş Olarak Ekle Diğer Reklamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 öeğk futbol manyaa kız :/ sdasd yoksa eklerdim asdasdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Beşiktaş-ÇARŞI yazıyor dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 üremeye katkı sağlamaya çalışıyor adamlar türkiyedeki gibi genç değilki onların nüfusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 bariz feyk de, feykse bile resimdeki kızın bütün materyallerini indirelim. dostum aynı kızın farklır esimleri varsa paylaşırsansev inirim yalnız kız harbi çok güzel. kitlendim ndsflk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 kız bariz tatyana ya hanna mischa falan yani türk olmadığı akıyor ama meme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 salak salak işler yapmayın şöyle. biri ablanızın facebookunu koyar katil olursunuz sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 banada önerdi. yağmur aydemir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 sizin annenizin bacınızın resimlerini koysalar iyi mi olur ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ama koymamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Fistan said: salak salak işler yapmayın şöyle. biri ablanızın facebookunu koyar katil olursunuz sonra. i has no abla *miss* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ShadowFury said: sizin annenizin bacınızın resimlerini koysalar iyi mi olur ha! aahahah aquila 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 tanımadığınız insanların facebooklarını koymasanıza şuraya ya. cidden komik+hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 aente said: Fistan said: salak salak işler yapmayın şöyle. biri ablanızın facebookunu koyar katil olursunuz sonra. i has no abla *miss* annen de olabilir, annen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 bana surekli (sansurlu isim) bakıre diye biri oneriliyo arkadas olarak. emo bi kız :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 HEPIMIZIN ANNESI KARDESI OLABILIR BU DIKKAT PLS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 fistan haklı, ama 7'de yürürken meme görürsem içimden "vay ake" demek benim elimde olan bişey değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 benim paylaştığımda sorun yok. tanıyorum kendisini. özellikle forumlarda falan paylaşmamı istedi. yakışıklı erkek arıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 kakası cıkıyor bazen abazalıgın, tamam ben de severim ama belki fake belki değil her meme paylasılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 herşeyi public ile paylaşmasanız da olur aslında, azcık privacy iyidir. yani facebook'ta tanımadığın kızların seni eklemesi iyi hoşta, neden paylaşma ihtiyacı hissettin, ayrıca tanımadığın insanları expose etmen de güzel değil. bu tarz bir cevap beklemiyor isen, aşağıya alternatif cevap yazıyorum. alternatif cevap: way be kankama baq, KIZLAR PEŞİİNİ BIRAKMIYOR:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 abi kız adamı eklememiş ki:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ahah saka misiniz kizi expose ediyor demissiniz falan reklamlar kisminda cikiyor o baglanti, ilk postu duzgun okusaymisiniz bare, fake olan ve zaten tum sitede bir dunya insana yan tarafta reklam olarak gozuken bir seyi linkledim diye anlamadan rage e girmek priceless.. bu arada fistan icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 anne demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 aente said: facebook beni everecek yakında bu 2. meme önerisi Facebook Önerisi: Cansu Sanem Köse [?] Arkadaş Olarak Ekle Diğer Reklamlar Bumu güzel allah aşkına ya tipinde meymenet yok eski kız arkadaşımı her türlü ezer bunu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar